دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولي خب اين يه چيز معلوم و واضح هست كه يه تقليد محض از اثار تالكين هست .

ببینید برادران غیور Orc و خواهران پاکدمن Elf از ساخته های جناب Tolkien هستن اما Undead قدیمی تر از ایشونن با این حالِ به نظر من دنیای وارکرفت به هیچ وحه تقلید محض از LOTR نیست!چون برای خودش خط داستانی بسیار قوی،کاراکتر های بی نقص و ... داره!کلیت هایی رو بدون شک ار دنیای خلق شده توسط Tolkien رو برداشت کردن اما در جزئیاتِ بی شمارش هرگز!

آخرین ویرایش:
ببینید برادران غیور Orc و خواهران پاکدمن Elf از ساخته های جناب Tolkien هستن اما Undead قدیمی تر از ایشونن با این حالِ به نظر من دنیای وارکرفت به هیچ وحه تقلید محض از LOTR نیست!چون برای خودش خط داستانی بسیار قوی،کاراکتر های بی نقص و ... داره!کلیت هایی رو بدون شک ار دنیای خلق شده توسط Tolkien رو بداشت کردن اما در جزئیاتِ بی شمارش هرگز!

خب برادر من اگه قرار بود شخصيت ها و خط داستاني هم شبيه LOTR باشه كه ديگه اسمش Warcraft نبود !! مهم اينه كه بيس بازي و كليتش از اثار تالكين تقليد شده .

با اینکه گروه سختیه و لیون و پرایس بد جوری آدمو وسوسه میکنن اما خوب وقتی پای شخصیتی میاد وسط که تو این نسل از لحاظ شخصیت پردازی رو دست نداشته معلومه نمیشه به کس دیگه ای حتی فکر کرد
رای ما جان مارستن که با یه بازی خودشو جزوی از افسانه های این صنعت کرد اون صدا اون رفتار اون حس خانواده دوستی و.......از یاد آدم نمیره بدون شک تو این نسل بهترین لحظات گیمی من رو رقم زد

چينش گروها عادلانه ني توبعضي گروه ها يك شخصيت شاخص هست و بقيه چندان مطرح نيستن تو بعضي گروه ها مثل همين گروه ٩ چند شخصيت مهم تو يك گروه هستن و ادم نمي دونه كدوم رو انتخاب كنه لطفاً مديران در مورد سيد بندي گروه ها توضيح بدن.

چينش گروها عادلانه ني توبعضي گروه ها يك شخصيت شاخص هست و بقيه چندان مطرح نيستن تو بعضي گروه ها مثل همين گروه ٩ چند شخصيت مهم تو يك گروه هستن و ادم نمي دونه كدوم رو انتخاب كنه لطفاً مديران در مورد سيد بندي گروه ها توضيح بدن.
مثل این که Random بوده کاملا" ...

با ارادت زیاد به حاج آقا مارستن ، کافیست به یکی از این دو عزیز رأی دهید تا از مزایای ویژه برخوردار شوید :

files_polls__GCSM%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
files_polls__GCRM%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png

من تا نظرسنجی رو دیدم به این میت بوی رای دادم ولی مزایایی ندیدم :| وعده سر خرمن میدَهی؟! :-w

ساده ای ها ... :-"

اگر اينجوري باشه كه هيچي اصلاً جالب ني
با اين شرايط تا اينجا اين گروه، گروه مرگ مسابقات هست، به نظر من هر كي توي اين گروه اول بشه يكي از بخت هاي اول اين مسابقات هست.
من خودم به ريمن راي دادم هرچند جان مارستون و ليون هم شايسته بودن .

باو سايت صفحه اصلي داشت من خبر نداشتم:d
آقا جان من Nathan رو تو يه چنين گروهي نندازين شورش ميكنيم گفته باشم:|:d
نگران نباش امیر جان. ناتان تو هر گروهی بیفته بقیه ی اعضای گروه باید بترسن نه ناتان :دی هنوز جماعت PS Fan رو نشناختی؟ :دی
خیلی هم مطمئن نباش
biggrin1.gif
همانا کریتوس را با اقتدار اول کردیم و کراش را دوم تا آلن ویک سوم شود. و شوالیه ی تاریکی را هم اول کردیم تا مستر چیف اول نشود :دی آیا اندیشه نمی کنید؟ :دی

پ.ن: فکر میکنید فقط خودتون مافیا و دست های پشت پرده دارید؟ :دی ما خفن ترش رو داریم :دی

آخرین ویرایش:
&

===

با هم هماهنگ نیستید ! هماهنگ باشید . هماهنگی خوبه .
...
خب درسته گروه بندی کاملا تصادفی بوده، ولی سید بندی تصادفی نبوده. منم چیزی غیر از این نگفتم :دی اون دوستمون اینو گفت:
لطفاً مديران در مورد سيد بندي گروه ها توضيح بدن
منم گفتم که سید بندی تصادفی نبوده.

---------- نوشته در 01:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------

نگران نباش امیر جان. ناتان تو هر گروهی بیفته بقیه ی اعضای گروه باید بترسن نه ناتان :دی هنوز جماعت PS Fan رو نشناختی؟ :دی
خیلی هم مطمئن نباش :دی

خیلی هم Random نبوده :دی 16 تا شخصیت اصلی تو سید 1 بودن، 16 تا شخصیت تو سید 2 ... 16 تو سید 8، بعد هم قرعه کشی شده، یعنی از هر سید 1 شخصیت تو هر گروه قرار گرفته.
اين پست اخر صفحه قبل بود من اصلاً نديدم
پس سيد بندي صورت گرفته
با اين شرايط شايد سيد بندي اشكال داشته كه توي اين گروه اين همه شخصيت خوب رو يكجا داريم
اي كاش موقعي كه سيد بندي رو انجام دادين سيدها رو توي سايت قرار ميدادين براي شفاف سازي بهتر بود
مي تونم ازتون بپرسم معيارتون براي اين كه كدوم كركتر در كدام سيد قرار بگيره چي بوده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or