دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از بین شخصیت رزیدنت ایول لیان جزو شخصیتی هایی هست که میتونه صعود کنه :دی:p

چشم بسته غیب گفتی احد جان؟ لیان کرکتر محبوب خانم‌های خانه دار :d

انصافاً خوشتیپ ترین شخصیت کل بازی‌‌های رایانه‌ایه، شخصیت پردازی خوبی هم داره تنها نکته منفیش اینه که ز.ذلیله :d

چرا مارو تو این موقعیت قرار میدید ؟

files_polls__GCCP%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png
files_polls__GCLK%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png

آهان آره. وارکرافت اُرک داره LoTR هم اُرک داره، آره راس میگی تقلیده محضه

شما ميخوايد بگيد غير از اينه ؟؟؟ من خودم جز كله خراب ترين فن هاي Warcraft هستم ولي خب اين يه چيز معلوم و واضح هست كه يه تقليد محض از اثار تالكين هست .

شما ميخوايد بگيد غير از اينه ؟؟؟ من خودم جز كله خراب ترين فن هاي Warcraft هستم ولي خب اين يه چيز معلوم و واضح هست كه يه تقليد محض از اثار تالكين هست .
دوست عزیز من خودم با هردو دنیا به اندازه کافی آشنا هستم که بگم تقلید محض نیست... وقتی میگید محض یعنی همه المنت ها و اتفاقات کپی شده باشه. حالا بخاطر دنیای فانتزیشون شباهتهایی بهم دارند.. لیل نمیشه که بگید تقلید محض از اونه.

دوست عزیز من خودم با هردو دنیا به اندازه کافی آشنا هستم که بگم تقلید محض نیست... وقتی میگید محض یعنی همه المنت ها و اتفاقات کپی شده باشه. حالا بخاطر دنیای فانتزیشون شباهتهایی بهم دارند.. لیل نمیشه که بگید تقلید محض از اونه.

به جان خودم ، خود سازنده هاي بازي هم قبول دارند كه بازي رو از اين اثار تقليد كردند . حتي سري Warhammer هم از اين اثار تقليد كرده ! كلا يه چيز واضح هست . چندين و چند مصاحبه هم موجوده !

به جان خودم ، خود سازنده هاي بازي هم قبول دارند كه بازي رو از اين اثار تقليد كردند . حتي سري Warhammer هم از اين اثار تقليد كرده ! كلا يه چيز واضح هست . چندين و چند مصاحبه هم موجوده !
تقلید با تقلید محض خیلی فرق میکنه ها.

اقا Z از X تقلید کرده X هم از Y.Y از ... تقلید کرده اینا یه شجره نامه ی بزرگی دارن که سرش ناپیداست در کل سر تقلید کردن بحث نکنید که سرم درد می گیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or