Naruto
کاربر سایت
من مکس پین و بتمن را نگفتما
مکس و یکی از غول های سونی یا ماکرو را گفتم![]()
شرط بندی حرامه آقا. حرام!!!!!
من مکس پین و بتمن را نگفتما
غولای مایکرو ؟ :d مایکرو غول نداره که . گندشون همین چیف کوچک بود ( در قدیم از کلمه ی چیف کبیر استفاده میشد اما پس از له شدن چیف توسط بتمن به چیف کوچک تغییر کرد . :d) که توسط بتمن له شد . :dمن مکس پین و بتمن را نگفتما
درود بر نماینده تاپیک سایلنت هیل!!!:dبه عنوان نماینده از تاپیک سایلنت هیل اینا (خودمو نماینده کردم) از اونجایی که هنری رو به عنوان نماینده ی کل سری سایلنت هیل انتخاب کردید
در نتیجه اعلام می کنیم حرام است اگر شخصی فن سایلنت هیل باشد و به هنری رای ندهد
باشد که هنری عزیزمان در این گروه به رده ی بالا متنقل شود
با تشکر
ستاد تبلیغاتی تپه ی سوت و کور
![]()
بتمن 80 درصد رای هاش رو به خاطر بازیش نیورده زیاد جو گیر نشیدغولای مایکرو ؟ :d مایکرو غول نداره که . گندشون همین چیف کوچک بود ( در قدیم از کلمه ی چیف کبیر استفاده میشد اما پس از له شدن چیف توسط بتمن به چیف کوچک تغییر کرد . :d) که توسط بتمن له شد . :d
به نظر من تنها کسایی که میتونن با مکس پین رقابت کنن . کریتوس و بتمن و a person from big boss family هستن . :d
به عنوان نماینده از تاپیک سایلنت هیل اینا (خودمو نماینده کردم) از اونجایی که هنری رو به عنوان نماینده ی کل سری سایلنت هیل انتخاب کردید
در نتیجه اعلام می کنیم حرام است اگر شخصی فن سایلنت هیل باشد و به هنری رای ندهد
باشد که هنری عزیزمان در این گروه به رده ی بالا متنقل شود
با تشکر
ستاد تبلیغاتی تپه ی سوت و کور
![]()
يا حضرت سفيروث(ص) :d
موندم به كدوم يكي از اين 4 تا بدم؟
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه نمیپرسی چرا . . . میگم به Wander رای بدهيكي يه راهنمايي بكنه.![]()
وارد تاپیک سایلنت هیل بشید ، هر گونه بحث فلسفی توسط اعضای اون که خوشبختانه سنشون هم کم نیست رو ببینید خودتون قضاوت کنینمن کسی رو نمیبینم اینجا فن این بازی باشن،جز چند تا بچه.البته منظورم شما نیستی.صراحتاً و رک عرض می نماییم.
اگه لیلیانا رو میشناسی که به اون رای بده . اگه نمیشناسی به wander .يا حضرت سفيروث(ص) :d
يكي يه راهنمايي بكنه.![]()
![]()
يا حضرت كلود (ع) :d
:d:coolgun:اي كلودي ها بشتابيد كه كافران امدند !!:d
این که فن های بازی کم نیستن دلیل نمیشه به هنری رای بدن . وقتی شخصیت قدیمی مثل کلود تو کارکتر بتل هست مطمئنا شخصیتای قدیمی تر silent hill هم هستن .وارد تاپیک سایلنت هیل بشید ، هر گونه بحث فلسفی توسط اعضای اون که خوشبختانه سنشون هم کم نیست رو ببینید خودتون قضاوت کنین
فن های این بازی هم کم هستند چون قوه ی درک و تشخیص اونو ندارن