دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وای خدا,عشق من لیلیانا!!!!:x
هرکی مثل من با دراگون ایج زندگی کرده باشه میفهمی چی میگم!!
به نظرم شخصیت این کاراکتر یه سر و گردن از موریگان هم بالاتر بود,بهترین همراه بازیباز تو کل بازیها همین لیلیانا هست!!!
از تریس هم به شدت حمایت میشه و لیلیانا یه چیز دیگست!!!
افرین ! :d
هرکی dragon age بازی کرده باشه و ازش لذت برده باشه .( هر کی از dragon age لذت نبره نصف عمرش بر فناست:d . هرکی dragon age بازی نکرده کل عمرش بر مناست . :d) لیلیانا رو به عنوان یکی از بهترین شخصیتای زن تاریخ گیم قبول خواهد داشت . :d

محمد رضا من به تو اطمینان ندارم :d با هر کراکتری که بودی با مُخ خورده به اسفالت :d یکی یه پیشنهاد قرص و محکم بده :d
چی ؟ :d
من به ترتیب از این کارکترا طرفداری کردم
گروه 1 : کریتوس ( نفر اول تو گروهش )
گروه 2 : فرمانده شپرد ( نفر دوم تو گروه خودش )
گروه 3 : گرالت ( نفر پنجم تو گروه خودش ) )x
گروه 4 : بتمن ( نفر اول تو گروه خودش )
فقط گرالت نیومد بالا . اونم برا این بود که خیلیا ویچرو بازی نکرده بودن .

خدایی تریس هم خیلی دوست داشتنیه ولی وقتی گرالت نیومد بالا به تریس که اصلا امیدی نیست!!!:|
البته به احتمال زیاد لیلیانا هم از گروهش صعود نمیکنه چون ملت dragon age هم بازی نکردن :|. ولی من باز هم در این شرایط از لیلیانا حمایت و طرفداری میکنم.

زیاد با این گروه آشنایی ندارم ولی از ریو هاباسای گایدن 2 خوشم میاد.شخصیت مرموزی داشت.
پ.ن:همچنان در انتظار کاراکتر لیمبو:( (اگه دقت کنید اسم پسر توی بازی گفته نمیشه)

توي اين گروه به غير از Wander ميشه به كس ديگه اي فكر كرد؟! چه برسه به اينكه راي داد؟!!

چرا که نه :دی
-------------------------------------------------------------------------------
چون Wander اسم یکی از بچه های تحریریه اس بهش رای نمیدم.
دلیل غیر منطقی تر از این شنیده بودین :دی

---------- نوشته در 10:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 AM ارسال شده بود ----------

خب تا الان بتمن با 302 رای تونسته از تمام شخصیت هایی که در 4 گروه دیگه بودن بیشتر رای بگیره. حتی از اون مردک دایم الخمر :دی

خب تا الان بتمن با 302 رای تونسته از تمام شخصیت هایی که در 4 گروه دیگه بودن بیشتر رای بگیره. حتی از اون مردک دایم الخمر :دی
بتمن تابلو بود اینقدر رای میاره
من همون پریروز صبح یه پست دادم و از همه تشکر کردم (همون ابتدای کار)

اما همون مردک دائم الخمر، بسیار چشمان همه را آره و اینا :دی
تقریبا آخرای کار که میرفتم آمار را میدیم صورت مکس پین با تعداد رای های جلوش این شکلی به نظرم میومد
cooltrollplz.png

بتمن تابلو بود اینقدر رای میاره
من همون پریروز صبح یه پست دادم و از همه تشکر کردم (همون ابتدای کار)

اما همون مردک دائم الخمر، بسیار چشمان همه را آره و اینا :دی
تقریبا آخرای کار که میرفتم آمار را میدیم صورت مکس پین با تعداد رای های جلوش این شکلی به نظرم میومد
cooltrollplz.png

بتمن خودش رای آورد ولی..... این رای ها یک بار دیگه باید شمارش بشه به نظرم :دی
بتمن شانس سوم قهرمانی هست. :دی مکس هم که می خوره به یکی از این غولای سونی یا مایکروسافت و حذف میشه ولی اگه بتمن و مکس به هم بخورن خیلی سخت میشه انتخابا.

میگم نوید این گروه رندوم ها رو یه جور بچینین اینا به هم بخورن :-":دی

سر این موضوع میتونم باهات شرط بندی کنم
منم هستم.بتمن به غولای PS بخوره با کمی شانس میتونه برنده شه.ماکرو فن ها که کله شون رو بکنی به کسی غیر بتمن رای نمیدن:دیبتمن فن ها هم که ممکنه بعضیاشون PS فن هستن هم کارشون خیلی سخته ولی در نهایت به بتمن رای میدن:دیمیمونه PC باز ها که اونا هم 80 درصدشون به بتمن رای میدن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or