Naruto
کاربر سایت
سر این موضوع میتونم باهات شرط بندی کنم
نیازی به شرط بندی نداره
سر این موضوع میتونم باهات شرط بندی کنم
بتمن به کریتوس بخوره توسط کریتوس له میشه . :d اگه کریتوس تو گروه خودش همراه با کراش و ناریکو نبود مطمئنا بالای 300 تا رای میاورد .منم هستم.بتمن به غولای PS بخوره با کمی شانس میتونه برنده شه.ماکرو فن ها که کله شون رو بکنی به کسی غیر بتمن رای نمیدنبتمن فن ها هم که ممکنه بعضیاشون PS فن هستن هم کارشون خیلی سخته ولی در نهایت به بتمن رای میدن
میمونه PC باز ها که اونا هم 80 درصدشون به بتمن رای میدن
![]()
بتمن به کریتوس بخوره توسط کریتوس له میشه . :d اگه کریتوس تو گروه خودش همراه با کراش و ناریکو نبود مطمئنا بالای 300 تا رای میاورد .
اشتباه!
کریتوس بخوره به بتمن تمام فن های مایکرو بهش رای میدن+ اکثر کسایی که PC بازی می کنن هم بهش رای میدن. بتمن خیلی راحت کله کریتوس رو می کنه میذاره دم Wayne Manor
البته طبق تحلیل های من و با توجه به رای های مستر چیف اگر بتمن به Alan Wake هم بخوره باز همین اتفاق میوفته یا MArcus . اونجا فن های سونی میان بهش رای میدن. کلا در هر شرایطی که بتمن به یکی از شخصیت های انحصاری بخوره همین اتفاق میوفته و فقط در مورد Batman Vs Max Payne نمیشه به راحتی اظهار نظر کرد![]()
میگم یه بنگاه شرط بندی راه بندازیم
برای اینکه کاراکتر ها به هم بخورن ، چی میشه
منم به عنوان معتمد تاپیک :d وظیفه خطیر و سخت نگهداری از پول های طرفین رو بر عهده میگیرم
چطوره ؟!
نه دیگه ! :dاشتباه!
کریتوس بخوره به بتمن تمام فن های مایکرو بهش رای میدن+ اکثر کسایی که PC بازی می کنن هم بهش رای میدن. بتمن خیلی راحت کله کریتوس رو می کنه میذاره دم Wayne Manor
البته طبق تحلیل های من و با توجه به رای های مستر چیف اگر بتمن به Alan Wake هم بخوره باز همین اتفاق میوفته یا MArcus . اونجا فن های سونی میان بهش رای میدن. کلا در هر شرایطی که بتمن به یکی از شخصیت های انحصاری بخوره همین اتفاق میوفته و فقط در مورد Batman Vs Max Payne نمیشه به راحتی اظهار نظر کرد![]()
من مکس پین و بتمن را نگفتمانیازی به شرط بندی ندارهمشخصه که بتمن خیلی راحت تر از مکس می تونه رای بیاره!
پیش بینی درباره دور دوم مسابقات Character Battle => گروه پنجممیگم یه بنگاه شرط بندی راه بندازیم
برای اینکه کاراکتر ها به هم بخورن ، چی میشه
منم به عنوان معتمد تاپیک :d وظیفه خطیر و سخت نگهداری از پول های طرفین رو بر عهده میگیرم
چطوره ؟!
اسم من به عنوان معتمد تاپیک کو :crying1:پیش بینی درباره دور دوم مسابقات Character Battle => گروه چهارم
تاپیکش را زدم
اونجا میشه فهمید کی چقدر راست میگه![]()