دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم هستم.بتمن به غولای PS بخوره با کمی شانس میتونه برنده شه.ماکرو فن ها که کله شون رو بکنی به کسی غیر بتمن رای نمیدن:دیبتمن فن ها هم که ممکنه بعضیاشون PS فن هستن هم کارشون خیلی سخته ولی در نهایت به بتمن رای میدن:دیمیمونه PC باز ها که اونا هم 80 درصدشون به بتمن رای میدن:دی
بتمن به کریتوس بخوره توسط کریتوس له میشه . :d اگه کریتوس تو گروه خودش همراه با کراش و ناریکو نبود مطمئنا بالای 300 تا رای میاورد .

بتمن به کریتوس بخوره توسط کریتوس له میشه . :d اگه کریتوس تو گروه خودش همراه با کراش و ناریکو نبود مطمئنا بالای 300 تا رای میاورد .

اشتباه! :دی

کریتوس بخوره به بتمن تمام فن های مایکرو بهش رای میدن+ اکثر کسایی که PC بازی می کنن هم بهش رای میدن. بتمن خیلی راحت کله کریتوس رو می کنه میذاره دم Wayne Manor :دی

البته طبق تحلیل های من و با توجه به رای های مستر چیف اگر بتمن به Alan Wake هم بخوره باز همین اتفاق میوفته یا MArcus . اونجا فن های سونی میان بهش رای میدن. کلا در هر شرایطی که بتمن به یکی از شخصیت های انحصاری بخوره همین اتفاق میوفته و فقط در مورد Batman Vs Max Payne نمیشه به راحتی اظهار نظر کرد :دی

بتمن تو گروه آسونی بود که رای های خیلی زیادی آورد و رقیب اصلیش که مسترچیف بود اصولا شخصیت پردازی قوی نداره . بتمن خوب هست ولی نه در حد 300 تا رای !!

خودم روی قهرمانیه Captain Price شرط بندی میکنم ! اگر شرکت داده بشه البته .

از شخصیت های mortal kombat کسی نیست ؟

کریتوس بخوره به بتمن تمام فن های مایکرو بهش رای میدن+ اکثر کسایی که PC بازی می کنن هم بهش رای میدن. بتمن خیلی راحت کله کریتوس رو می کنه میذاره دم Wayne Manor :دی

البته طبق تحلیل های من و با توجه به رای های مستر چیف اگر بتمن به Alan Wake هم بخوره باز همین اتفاق میوفته یا MArcus . اونجا فن های سونی میان بهش رای میدن. کلا در هر شرایطی که بتمن به یکی از شخصیت های انحصاری بخوره همین اتفاق میوفته و فقط در مورد Batman Vs Max Payne نمیشه به راحتی اظهار نظر کرد :دی

من قولت ميدم اگه بتمن بخوره به كريتوس چنان نابود بشه كه تو خوابم نميبينه !!:>;;) تو اون گروه چون هم كراش بود و هم ناريكو و هم كريتوس راي PS باز ها بين اينا پخش شد ولي حالا اي تعداد راي ها رو جمع بكن تا بفهمي قدرت كريتوس وقتي تنها باشه چي ميشه !! :d

میگم یه بنگاه شرط بندی راه بندازیم
برای اینکه کاراکتر ها به هم بخورن ، چی میشه
منم به عنوان معتمد تاپیک :d وظیفه خطیر و سخت نگهداری از پول های طرفین رو بر عهده میگیرم
چطوره ؟!

منم به عنوان معتمد تاپیک :d وظیفه خطیر و سخت نگهداری از پول های طرفین رو بر عهده میگیرم
چطوره ؟!

اوف اوف عجب ايده اي :d يه تاپيك هم بزنيد تحت عنوان پيش بيني ها شما در رابطه با نظر سنجي كاراكتر ها !!:d

این گروه یکم آسونه و احتمال بالا اومدن لیلیانا یا تریس به عنوان نفر چهرم بعد از واندر و ریو و کلود هست!!!
خدایی ضایع هست که گرالت بالا نیومده اونوقت تریس بیاد بالا!!:d
البته به شدت از لیلیانا و تریس حمایت میشه و امیدوارم هردوشون بیان بالا!!!>:d

نه دیگه ! :d
رای های تضمین شده ی سونی فن ها به کنار . مایکرو فن ها هم به یاد خاطرات خوبشون از کریتوس تو ps2 میفتن میان به کریتوس رای میدن . :d

چطوره ؟!
پیش بینی درباره دور دوم مسابقات Character Battle => گروه پنجم

تاپیکش را زدم
اونجا میشه فهمید کی چقدر راست میگه :دی

آخرین ویرایش:
به عنوان نماینده از تاپیک سایلنت هیل اینا (خودمو نماینده کردم :دی) از اونجایی که هنری رو به عنوان نماینده ی کل سری سایلنت هیل انتخاب کردید
در نتیجه اعلام می کنیم حرام است اگر شخصی فن سایلنت هیل باشد و به هنری رای ندهد
باشد که هنری عزیزمان در این گروه به رده ی بالا متنقل شود
با تشکر
ستاد تبلیغاتی تپه ی سوت و کور
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or