اگه خیلی سختهدانيال جان نميدونم به كي راي بدم خيلي سخته![]()
وارد تاپیک سایلنت هیل بشید ، هر گونه بحث فلسفی توسط اعضای اون که خوشبختانه سنشون هم کم نیست رو ببینید خودتون قضاوت کنین
فن های این بازی هم کم هستند چون قوه ی درک و تشخیص اونو ندارن
چرا من بازی کردم ولی به کلود رای دادم!>:dیعنی خدایی اینجا هیشکی ابر بازی Dragon age رو بازی نکرده که پی به شخصیت پردازیهای بی نظیر این بازی ببره!!!![]()
نگاه كنيد هي داريد ميگيد به wander راي بدم داريد منو از راه به در ميكنيد:dاگه لیلیانا رو میشناسی که به اون رای بده . اگه نمیشناسی به wander .
یعنی میشه کسی شاهکار shadow of clossus رو بازی کنه و به wander رای نده . ( البته در صورتی که dragon age رو بازی نکرده باشه ) :d
چرا من بازی کردم ولی به کلود رای دادم!>:d
این که فن های بازی کم نیستن دلیل نمیشه به هنری رای بدن . وقتی شخصیت قدیمی مثل کلود تو کارکتر بتل هست مطمئنا شخصیتای قدیمی تر silent hill هم هستن .
قوه ی درک و تشخیص برای 14 13 سال پیش بود،نه الان!
راست ميگه ديگه هركسي كه چيزي رو بازي كرده باشه كه حتما نبايد به اون راي بده:d
خیلی واضح گفتم .:dمیگم بر فرض مثال یه نفر طرفدار silent hill باشه . در صورت حضور شخصیت های قدیمی تر و با پرداخت تر silent hill به اونا رای میده . نه این که چون هنری توی silent hill حضور داشته از روی فن بازی بیاد بهش رای بده .@dragonslayer
متوجه نشدم منظورتونو
اینو هستم. مخصوصا Alistar!:d یا Sten و ......آخه شخصیتهای اون بازی واقعا تکرار نشدنین!!!:d