دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میخواستم به ریو رای بدم ولی خب هنری واجب تره به نظرم .
کلا شخصیتهایی مثل کلود رو هم نمیتونم درک کنم ... :d
میگم مدیرا میفهمن هر شخص به کی رای داده یا فقط تعداد رو میبینن؟!
اگر مثل سایت های دیگه باشه بلی .

در یک کلام حضرت کلود (ع) دی

01042718632118822927.jpg

72484807030543804701.gif

میخواستم با لیلیانا رای بدم اما یه نگاه در چشمان این عکس:

h4t3unllop38jn7by1p1.jpg

عزممو برای رای دادن به کلود راسخ کرد!
این عکس عکس کلود نیست . :d صاحب این عکس ابهت داره که کلود چنین چیزیو نداره . :d صاحب این عکس یه مرده ولی کلود شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :d

این عکس عکس کلود نیست . :d صاحب این عکس ابهت داره که کلود چنین چیزیو نداره . :d صاحب این عکس یه مرده ولی کلود شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :d

سلیقه ی هرکس محترمه ولی(!) کجای کلود شبیه دختر 14 سالس؟ /:) کلود مظهر ابهته! حس همدردی توش موج میزنه وجدان داره... اگه به خاطر تیپ و قیافش میگی اون که دیگه از شاخصه های فاینال فنتسیه... ;)

سلیقه ی هرکس محترمه ولی(!) کجای کلود شبیه دختر 14 سالس؟ /:) کلود مظهر ابهته! حس همدردی توش موج میزنه وجدان داره... اگه به خاطر تیپ و قیافش میگی اون که دیگه از شاخصه های فاینال فنتسیه... ;)
من خودم تقریبا طرفدار ff هستم . الان فقط در مورد ff7 که معروف تره و اکثرا شخصیتاشو همه میشناسن حرف میزنم . وینسنت یا زک یا سفیروث یا جنسیس قیافه های دخترونه ای نداشتن فقط کلود قیافش دخترونه بود :d. اونوقت شما میگی این جور قیافه یکی از شاخصه های ff هست ؟
کلود مظهر ابهت !=))

آخرین ویرایش:
من خودم تقریبا طرفدار ff هستم . الان فقط در مورد ff7 که معروف تره و اکثرا شخصیتاشو میشناسن حرف میزنم . وینسنت یا زک یا سفیروث یا جنسیس قیافه های دخترونه ای نداشتن فقط کلود قیافش دخترونه بود . اونوقت شما میگی این جور قیافه یکی از شاخصه های ff هست ؟
کلود مظهر ابهت !=))
از نظر من بله مظهر ابهته!!!
همون وینسنتو رنگ چشم ابرو و موهاش همرنگ کلود کن... ببین بازم به قول خودت مردونس؟! یا همینطور زک؟ من خودم از طرفدارای زک و سفیروثم ولی دقت کنی بیس چهره ی اکثر شخصیت هایی که نام بردی یکیهبا کمی تفاوت مثلا صورت زک کشیده هست ولی دماغ کلود تیزه :d
:d

از نظر من بله مظهر ابهته!!!
همون وینسنتو رنگ چشم ابرو و موهاش همرنگ کلود کن... ببین بازم به قول خودت مردونس؟! یا همینطور زک؟ من خودم از طرفدارای زک و سفیروثم ولی دقت کنی بیس چهره ی اکثر شخصیت هایی که نام بردی یکیهبا کمی تفاوت مثلا صورت زک کشیده هست ولی دماغ کلود تیزه :d
:d
همین تفاوتای کوچیکه که شخصیتارو از هم متفاوت میکنه . :dبیس چهره ی همشونم یه شکل باشه . بینشون چهره ی کلود بیشتر شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :d

همین تفاوتای کوچیکه که شخصیتارو از هم متفاوت میکنه . :dبیس چهره ی همشونم یه شکل باشه . بینشون چهره ی کلود بیشتر شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :d
از نظر من اینطور نیست! چون قیافه ی دختر 14 ساله اونطوری نیست! به هرحال اینطور که شما میگی نیست!
به هر طور ONly CLOUD STRIFE :| :d:|

من کسی رو نمیبینم اینجا فن این بازی باشن،جز چند تا بچه.البته منظورم شما نیستی.صراحتاً و رک عرض می نماییم.

:biggrin1:
خب مطمئناََ شما درست ندیدی که فکر میکنی فن های بازی چندتا بچه هستند. بهتره قبل از اینکه همچین حرفی میزدی یکمی هم تحقیق میکردی!
در ضمن هر وقت خواستی رُک حرف بزنی قبلش یکمی اطلاعات کسب کن.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or