پس خائن چرا به لیلیانا رای ندادی ؟ :dاینو هستم. مخصوصا Alistar!:d یا Sten و ......
کلا شخصیت های جالبی داشتن
میخواستم با لیلیانا رای بدم اما یه نگاه در چشمان این عکس:پس خائن چرا به لیلیانا رای ندادی ؟ :d
این عکس عکس کلود نیست . :d صاحب این عکس ابهت داره که کلود چنین چیزیو نداره . :d صاحب این عکس یه مرده ولی کلود شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :dمیخواستم با لیلیانا رای بدم اما یه نگاه در چشمان این عکس:
![]()
عزممو برای رای دادن به کلود راسخ کرد!
این عکس عکس کلود نیست . :d صاحب این عکس ابهت داره که کلود چنین چیزیو نداره . :d صاحب این عکس یه مرده ولی کلود شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :d
من خودم تقریبا طرفدار ff هستم . الان فقط در مورد ff7 که معروف تره و اکثرا شخصیتاشو همه میشناسن حرف میزنم . وینسنت یا زک یا سفیروث یا جنسیس قیافه های دخترونه ای نداشتن فقط کلود قیافش دخترونه بود :d. اونوقت شما میگی این جور قیافه یکی از شاخصه های ff هست ؟سلیقه ی هرکس محترمه ولی(!) کجای کلود شبیه دختر 14 سالس؟کلود مظهر ابهته! حس همدردی توش موج میزنه وجدان داره... اگه به خاطر تیپ و قیافش میگی اون که دیگه از شاخصه های فاینال فنتسیه...
![]()
از نظر من بله مظهر ابهته!!!من خودم تقریبا طرفدار ff هستم . الان فقط در مورد ff7 که معروف تره و اکثرا شخصیتاشو میشناسن حرف میزنم . وینسنت یا زک یا سفیروث یا جنسیس قیافه های دخترونه ای نداشتن فقط کلود قیافش دخترونه بود . اونوقت شما میگی این جور قیافه یکی از شاخصه های ff هست ؟
کلود مظهر ابهت !![]()
همین تفاوتای کوچیکه که شخصیتارو از هم متفاوت میکنه . :dبیس چهره ی همشونم یه شکل باشه . بینشون چهره ی کلود بیشتر شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :dاز نظر من بله مظهر ابهته!!!
همون وینسنتو رنگ چشم ابرو و موهاش همرنگ کلود کن... ببین بازم به قول خودت مردونس؟! یا همینطور زک؟ من خودم از طرفدارای زک و سفیروثم ولی دقت کنی بیس چهره ی اکثر شخصیت هایی که نام بردی یکیهبا کمی تفاوت مثلا صورت زک کشیده هست ولی دماغ کلود تیزه :d
:d
از نظر من اینطور نیست! چون قیافه ی دختر 14 ساله اونطوری نیست! به هرحال اینطور که شما میگی نیست!همین تفاوتای کوچیکه که شخصیتارو از هم متفاوت میکنه . :dبیس چهره ی همشونم یه شکل باشه . بینشون چهره ی کلود بیشتر شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :d
خب مطمئناََ شما درست ندیدی که فکر میکنی فن های بازی چندتا بچه هستند. بهتره قبل از اینکه همچین حرفی میزدی یکمی هم تحقیق میکردی!من کسی رو نمیبینم اینجا فن این بازی باشن،جز چند تا بچه.البته منظورم شما نیستی.صراحتاً و رک عرض می نماییم.
:biggrin1:
این عکس عکس کلود نیست . :d صاحب این عکس ابهت داره که کلود چنین چیزیو نداره . :d صاحب این عکس یه مرده ولی کلود شبیه دخترای 14 ساله میمونه . :d