دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قیافه سفیروث که شبیه این دخترهای زشتی هست که یه آرایش غلیظ میکنن بلکه یه کم قشنگ بشن :دی باز کلود قیافه ـش پسرونه هست، تازه خیلی هم مصممه >:d< :دی البته من که به Ryu رای دادم :دی
===
دور بعدی خیلی خفنه، برای همه سلیقه ها شخصیت های متفاوت هست :دی
آخه بچه جون تورو چه به JRPG برو بشین FPS بازی کن نمیخواد نظر راجب قیافه سرور بدی :دی

آخه بچه جون تورو چه به JRPG برو بشین FPS بازی کن نمیخواد نظر راجب قیافه سرور بدی :دی
من همون قدری که Persona شناسم، Final Fantasy شناس هم هستم، آره قربونش ;;) :دی نه جدی راست میگم، کلود خیلی قیافه ـش جدی و مصممه، نمی دونم کجاش دخترونه هست که بهش گیر میدید :دی

من همون قدری که Persona شناسم، Final Fantasy شناس هم هستم، آره قربونش ;;) :دی نه جدی راست میگم، کلود خیلی قیافه ـش جدی و مصممه، نمی دونم کجاش دخترونه هست که بهش گیر میدید :دی

oh oh پرسونا شناس... وای وای میدونم عجب پرسوناهای خوشگلی توی لیستتون بود :دی... آره قربونش :|

بابا همه مردای فاینال فانتزی یکم شبیه دختران...:-"چون دسته جمعی خوشگلن...
باز حداقل سفیروث یکم خشونت و ابهت تو چهره ش هست مرد تره...اون اقای ابر که دیگه با اون موهای سیخ سیخی سوسولی و اون گوشواره ش که...:-"

پ.ن:تو این گروه ریو رو به همه شون ترجیح میدم...

اف تاپیک:
الان هر کی خوشگله باید شبیه دخترا باشه ؟
yahoo_22.gif
اره دیه...مردا خوشتیپن...مرد خوشگل هم مگه داشتیم:|؟دخترا خوشگلن دیه...مردا رو بیشتر با تیپ میسنجنD:

آخرین ویرایش:
عذر خواهی بابت اف تاپیک ..
بابا همه مردای فاینال فانتزی یکم شبیه دختران...:-"چون دسته جمعی خوشگلن...
الان هر کی خوشگله باید شبیه دخترا باشه ؟ :|
ولی جمله اول رو کاملا موافقم .

از همين الان بدون شك از رچت حمايت ميشه بدون يك لحظه شك!!!!!!! البته بايد يه عذر خواهي خيلي خيلي بزرگ نيز به شخصيت كبير گوردون فريمن تقديم كنم !

فکر کن بچه سوسول کلود که چپ بهش نگاه میکنی قهر میکنه اینجا داره با حضرت سفیروٍث مقایسه میشه... :دی

باز این رفت توی تریپ روشنفکری و متفاوت بودن دی
حضرت سفيروث(ص) 2
yahoo_4.gif
تا کی قراره از روی کلود فن ها اسکی برید ؟ دی
----------------------------------------------------
اووووووووووف گروه بعد رای ما وینسنت دی یگانه آندد با ابهت دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or