دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب این گروه سرنوشتش مشخصه دیگه سه تا شخصیت انحصاری سونی توشن و اصلا شاید فریمن حذف شه و حتی جکم ازش بیشتر رای بیاره چون شخصیت انحصاری سونی دیگه

با اینکه هنوز شروع نشده ولی
without any doubt
only
i426606_vincent-valentine-wallpapeon17.jpg

خوب این گروه سرنوشتش مشخصه دیگه سه تا شخصیت انحصاری سونی توشن و اصلا شاید فریمن حذف شه و حتی جکم ازش بیشتر رای بیاره چون شخصیت انحصاری سونی دیگه
نه دیگه اون دوست لالمون (:دی) راحت اول میشه، مطمئن باش :دی من هم بین گوردن و کورتانا مردد بودم ولی چون مشخصه گوردن صعود میکنه به کورتانا رای میدم، امیدوارم حذف نشه :دی

نه دیگه اون دوست لالمون (:دی) راحت اول میشه، مطمئن باش :دی من هم بین گوردن و کورتانا مردد بودم ولی چون مشخصه گوردن صعود میکنه به کورتانا رای میدم، امیدوارم حذف نشه :دی
منم امیدوارم فریمن اول شه اما خوب هیچ چیز از این جماعت بعید نیست اینا رئیسو با اون عظمتش دوم کردن دیگه چه برسه به فریمن البته فریمن شانسش اینکه شخصیت انحصاری ماکرو نیست و همین باعث میشه صعود کنه خودمم به کورتانا رای میدم اما خوب معلومه بالا نمیاد چون یکی از شخصیتای HALO

با وجود اینکه خیلی رچت رو دوست دارم ولی به Cole را دادم! :|:دی حالا شما هی سر کورتانا و فریمن با هم بحث کنین! (البته ما به دکتر ارادت داریم! :دی)

در این دوره 128 کاراکتر محبوب دنیای بازی ها با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت

آخه کجای " ناروتو یا بتمن یا لوفی (!) " جزو کرکترهای محبوب دنیای گیمن ؟! ماهیت کامیک بوکی و مانگایی اینا دخلی به دنیای گیم نداره حالا میخوان 10 عنوان گیمی هم داشه باشن ولی وجودیت اینا اصلا چیز دیگه ای هست و جایی واسه ورود به لیست نداره چون زاده این هنر نیستن .

این چیه آخه ...

رای ما

61159668415620614189.jpg

دقیقاً مسئولان برگزاری یه توضیحی در مورد حضور کورتانا بدن ممنون میشیم , یه هوش مصنوعی که نه تنها کنترلش به دست گیمر داده نمیشه بلکه یه شخصیت مستقل گیم هم نیست دی حضور کورتانا دقیقاً مثل حضور زن و بچه ی کریتوس توی نظرسنجی می مونه دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or