دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
@Dante Never Cry

دیدیم اون Garrus با اون همه پشتوانه شخصیتی عین مرد حذف شد. اختلافش با Adam بیش از 20 تا رای بود.

نمره 39 از 40 می دونی یعنی چی؟ یعنی این Ultimate Ninja Storm در حد 1 نمره از نمره کامل کم داشته. Ultimate Ninja Storm 2 رو بازی کن تا بفهمی باس بتل یعنی چی. پر هیجان ترین باس بتلهایی رو داره که تا به عمرت دیدی:d

بزنه و شپرد حذف شه:d
داود و امیر این همه از ناروتو انیمه تعریف نکنید بیایید بگید توی بازی هاش چکار کرده
biggrin1.gif
تو بازیاش به اندازه موهای سر شپرد دنیا رو نجات داده. شپرد هم که آخر نتوسنت دنیا رو نجات بده و گند زد!
پ.ن : اگه به انیمه بود الان باید کریتسوگو از F/Z رو میزاشتیم قهرمان
biggrin1.gif
یه انیمه تو عمرت دیدیا..... بشین Code Geass رو نگاه کن هر چی سرنوشت صفر داری پاک می کنی
biggrin1.gif
biggrin1.gif
biggrin1.gif

این که خشم نیست. خشمش اونیه که به پین نشون داد:d
دقیقا الان نشستم اونجایی که هیناتا اومد ناروتو رو از دست پین نجات بده و بعدش ناروتو زد با خاک یکسان کرد زمین و زمان رو دیدم! :((
یعنی اگر اون خشمش رو بخواد اینجا بزنه کل این گروه هم بریزن سرش نمیتونند حتی یک خش بهش بندازن! :d

داود و امیر این همه از ناروتو انیمه تعریف نکنید بیایید بگید توی بازی هاش چکار کرده :biggrin1:
توی بازی هاشم همون کارهایی کرده که توی انیمه کرده! :d >:) به بازی های ناروتو مراجعه شود! :d

.ن : اگه به انیمه بود الان باید کریتسوگو از F/Z رو میزاشتیم قهرمان :biggrin1:
مگه رورونوآ زورو مرده ؟ :d تازه توی خود F/Z هم اسکندر رو داریم >:)
ولی جای لوفی خالیه تو نظرسنجی اگر 2 ماه دیگه برگزار میشد لوفی هم توی نظرسنجی میومد :-s (بازی تو ژاپن عرضه شده ها :-" نمیشه بیاریدش جای یکی دیگه ؟ :d )

توی انیمه هر کاری کرده برای خودش بوده، توی بازی هاش چی کرده !؟ :biggrin1:
تو بازی هاش راسنگان زده، کاگه بونشین زده، رامن خورده، عرضم به حضورت دیگه کیوبی شده، دم در آورده .....:biggrin1::biggrin1:

ولی جای لوفی خالیه تو نظرسنجی اگر 2 ماه دیگه برگزار میشد لوفی هم توی نظرسنجی میومد :-s (بازی تو ژاپن عرضه شده ها :-" نمیشه بیاریدش جای یکی دیگه ؟ :d )

امیر حسین به عشق تو هم شده تمام سعیم رو برای آوردنش می کنم. :d همین الان به جای شپرد میاریمش!

با توجه به بازخوردهای مکس پین، احتمالا در این گروه حذف بشه و ناروتوی کبیر وارد مرحله بعدی بشه!
با اینکه از ناروتو چندان خوشم نمیاد ولی از این مورد به شدت حمایت میشه

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

به جرات میتونم بگم در دنیای گیم هیچ بازی دیگه ایی رو نمیتونید پیدا کنید که به اندازه Mass Effect به شخصیت هاش پرداخته باشه ( MGS رو نیارید وسط :دی توی MGS به شخصیت های اصلی خوب پرداختن ولی اینجا داریم در مورد 15 تا 20 شخصیت حرف میزنیم که هر کدوم شخصیت پردازی خاص خودشون رو دارن ) ، همین Garrus که توی گروه قبلی حذف شد به اندازه کل شخصیت های این گروه شخصیت پردازی داره ( دیگه خودتون حسابش رو بکنید :دی )

البته dragon age و witcher هم هستن .

باز من دو دقيقه نبودم اين علي دانته رفيقاي من ( علي سيف، داود و امير) رو ترول روحي كرد:|:d

علي از اينا روت ميرما:d( تو تصوير صفحه داره منفجر ميشه:d )

Kyuubi_Naruto_flash.gif

با اینکه خودم ناروتو رو دوست دارم اما به نظرم اصلا لازم نیست تو این مسابقات شرکت کنه (نظر شخصی) چون ذاتا اصلا شخصیت گیم نیست و به خاطر انیمه و مانگاشه که محبوب شده

عزیزان توی یک نظرسنجی ترتیب قرار گیری گزینه ها نباید ارزش گذاری شده و سلیقه ای باشه که توی نتیجه تاثیر داشته باشه!
کاراکترها رو به ترتیب حروف الفبا بزارین
تعجب میکنم این ساده ترین و از ابتدایی ترین اصول یه نظرسنجیه...!
..........................................

شپرد که بود و چه کرد ؟
در فضای خفقان گرفته ای که هیچ امیدی در ان یافت نمیشد فردی ظهور کرد فردی که انگار ندای وظیفه اش را شنیده بود .وظیفه ای که به قیمت جانش تمام میشد . وظیفه اش مقابله با دشمنانی بودبسیار خطرناک . دشمنانی به دلایلی کمر به اعدام نسل بشر بسته بودند . هر کدام از ان ها به اندازه ی هزاران نفر از دوستان شپرد قدرت داشتند . البتی دوستی با این دوستان تقریبا قدرتمن کار اسانی نبود. شپرد باید برایشان فدا میکرد خودش را و یا تک تک اعضای گروهش را . گروهی که به اندازه ی خانواده اش دوست داشت .او باید از دوست داشتن ها و علایقش میگذشت چون جنگ اغاز شده بود . و کم بودند دلاورانی که مثل او ندای وظیفه شان را شنیده بودند . شپرد با تمام وجود وظیفه اش را انجام داد و حماسه افرید و اسطوره شد .

@ Naruto

دیدیم اون Garrus با اون همه پشتوانه شخصیتی عین مرد حذف شد. اختلافش با Adam بیش از 20 تا رای بود.

نمره 39 از 40 می دونی یعنی چی؟ یعنی این Ultimate Ninja Storm در حد 1 نمره از نمره کامل کم داشته. Ultimate Ninja Storm 2 رو بازی کن تا بفهمی باس بتل یعنی چی. پر هیجان ترین باس بتلهایی رو داره که تا به عمرت دیدی:d
واقعا یکی از عجایب این دوره حذف شدن Garrus توی دور اوله ، توی هیچ بازی دیگه ایی نمیتونی شخصیت فرعی به این کاملی گیر بیاری !

چکار نمره دارم من :دی Boss Battle برای چمه ؟! :دی چقدر به شخصیت ناروتو توی بازی هاش پرداختن ؟! ها ؟! ها ؟! این رو جواب بده :دی اصلا اگه کسی مثل من انیمه رو ندیده باشه براش مهم نیست توی بازی چه بلایی سر ناروتو میاد که این موضوع ضعف شخصیت پردازی اون در دنیای گیم رو میرسونه

تو بازیاش به اندازه موهای سر شپرد دنیا رو نجات داده. شپرد هم که آخر نتوسنت دنیا رو نجات بده و گند زد!

تو زدی شپرد رو ناکار کردی به Mass Effect چه ربطی داره ؟! :دی شپرد ما که دنیا رو نجات داد

یه انیمه تو عمرت دیدیا..... بشین Code Geass رو نگاه کن هر چی سرنوشت صفر داری پاک می کنی:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
شاهکار بودن F/Z به همینه که توی 25 قسمت کاری میکنه برای همه شخصیت هاش اهمیت قائل بشی و با شخصیت بزرگی چون کریتسوگو آشنات میکنه ، برعکس انیمه های دیگه که باید 300 ، 400 قسمت ببینی تا برای شخصیت ها برات اهمیت پیدا کنند :دی

@ Akiba

مگه رورونوآ زورو مرده ؟ :d تازه توی خود F/Z هم اسکندر رو داریم >:)

همون جوابی که به داود دادم رو بخون :دی در ضمن لوفی اولین بازیشه بعد میخوای بزاریش توی نظرسنجی ؟! :| :دی

@ Safety & Peace

کار هایی که شخصیتش رو نشون بده :دی

@ dragonslayer

درسته اون بازی ها هم شخصیت پردازی خوبی داشتن ولی تعداد شخصیت های دنیای Mass Effect خیلی بیشتر از اون دو بازیه

@ Dark War

حقیقت رو دارم میگم :دی ناروتو بدون انیمه اش هیچی نیست :دی

اصلا اگه کسی مثل من انیمه رو ندیده باشه براش مهم نیست توی بازی چه بلایی سر ناروتو میاد که این موضوع ضعف شخصیت پردازی اون در دنیای گیم رو میرسونه

به من چه تو انیمه اش رو ندیدی. من که نباید حاصل اشتباهات تو را بپردازم پسر جان :دی
تو زدی شپرد رو ناکار کردی به Mass Effect چه ربطی داره ؟! :biggrin1: شپرد ما که دنیا رو نجات داد

البته من و 800000 نفر بازیکن دیگه!
همون جوابی که به داود دادم رو بخون :biggrin1: در ضمن لوفی اولین بازیشه بعد میخوای بزاریش توی نظرسنجی ؟! :| :biggrin1:

می خوای همین الان از لابی هامون استفاده کنم و بذارمش تو نظر سنجی. بوک مارک کن آقا. فکر کردی می ترسم. بوک مارک کن :دی

حقیقت رو دارم میگم :biggrin1: ناروتو بدون انیمه اش هیچی نیست :biggrin1:
نخندونمون. :دی ناروتو تو قلب ماس. تکبــــیر !

علی دانته چی میگی؟ :d برو همین جنریشن رو بزن از بدو تولدش رو نشون میده :d چی چی و توی بازی هیچی نگفته! :d
تازه اون 2 بازی قبلی+بازی آینده رو هم که میاد بازی کنی کامل تر با این شخصیت آشنا میشی :d بله بله :d

بعد در مورد لوفی! :d مثلا الان ناریکو و مانکی و چندین و چند تن دیگر توی 20 تا بازی حضور داشتن ؟ :d
باز لوفی توی بازی های Wii و PS2 و PSP هم حضور داشته! حداقل حضورش در صنعت گیم پر رنگ تر از اینا بوده :d (بعد از FF XIII هم فروش هفته ی اول ژاپن رو روی PS3 داره :d معلومه پررنگ بوده حضورش دیگه :d )

داوود نمیتونی برای ایچیگو کاری کنی؟ :-" اینم بازیش اومده :d توی غرب هم منتشر شده >:) بازی نسخه ی PSP هم داشته و .... :d

برعکس انیمه های دیگه که باید 300 ، 400 قسمت ببینی تا برای شخصیت ها برات اهمیت پیدا کنند :biggrin1:
چــــــــــــــه ؟؟؟ :d کسی که ناروتو رو دوست داشته از همون اول انیمه عاشقش شده! لوفی هم همچنین! کلا همه ی شخصیت های انیمه ای از همون حضور اولشون ملت رو دیوونه ی خودشون کردن :d
بعد داستان ناروتو و وان پیس و اینا توی یکی دو هفته خلاصه نمیشه! داستان زندگیشون از همون بچگیشون تا وقتی قراره به آرزوشون برسن روایت میشه برای همین 500 قسمت پخش میشه و هنوز وسط داستانیم :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or