دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مشکلش اینه که توی همون دور اول برنده مشخص میشه! مسلما هرکی بین اون همه بیشترین رای رو بیاره، به احتما 90% مراحل بعدی هم بیشترین رای رو میاره! :d
یک گروه خیلی خفن میشه همینطور که توی فوتبال گروه مرگ داریم ، یک گروه هم چیز خاصی نمیشه :d
بعد اگر بخوایم همشون رو با هم بزاریم نصف بیشتر کاراکترها 1 رای هم نمیارن! :d مثلا من با وجود کریتوس و کراش به ناروتو دیگه رای نمیدادم! خیلیایی دیگه هم مطمئنا وقتی کاراکتر محبوبشون توی نظرسنجی باشه بی خیال بقیه میشن! :d
اینطور که میگی نیست ، وقتی یک تعداد از کاراکتر ها حذف بشن ،طرفدار هاشون پخش میشن و حتما نمیشه گفت میرن سراغ برنده دور اول
به هر حال این روش که من میگم هم ایراد هایی داره ، ولی خب خوبی هاش خیلی بیشتره
ببخشید نفرات اول گروه اول کیا شدن چرا جایی ننوشته
نتیجه هر گروه رو میتونید تو این تاپیک ببنید
Character Battle

تا قبل از معلوم شدن نتیجه هم تعداد رای ها نمایش داده نمیشه

میگم سید بندی خاصی نداشتید ؟ :دی

مثلاً امکانش هست کلود استرایف ، سفیروث و وینسنت ولنتاین همشون توی یه گروه با دانته اسپاردا ، ریو هایاوبسا ، اسنیک و باقی دوستان بیفتند ؟ :دی

میگم سید بندی خاصی نداشتید ؟ :دی

مثلاً امکانش هست کلود استرایف ، سفیروث و وینسنت ولنتاین همشون توی یه گروه با دانته اسپاردا ، ریو هایاوبسا ، اسنیک و باقی دوستان بیفتند ؟ :دی
اگه هم اینطوری بشه اون دست تقدیر و سرنوشت بوده :دی

اینطور که میگی نیست ، وقتی یک تعداد از کاراکتر ها حذف بشن ،طرفدار هاشون پخش میشن و حتما نمیشه گفت میرن سراغ برنده دور اول
به هر حال این روش که من میگم هم ایراد هایی داره ، ولی خب خوبی هاش خیلی بیشتره
منم نگفتم حتمالا :d گفتم به احتمال 90% :-" (ل جا افتاده :d )
ولی وقتی همه ی شخصیت های خفن با هم توی یک نظرسنجی باشن، اکثر رای ها مال اونا میشه! و همون 90% برنده بودنش تا حدودی درست میشه :-"
خط دوم هم من مخالفم :d از نظر من هیچ خوبیی نداره این پیشنهادی که گفتی! :d گروه بندی خیلی جذاب تره! و کمتر حق کاراکترهای دیگه خورده میشه :d

من الان با Moore صحبت کردم گفت هرکی به کرکترهای بازیهای EA رای( داد DS3 را الان جایزه میگره):>:d
ناروتو لوفی رو بندازید کنار کی به اینا رای میده:dاصلا کی هستند؟:d:-/

جان من نگاه فرمانده رو انداختین تو گروه منفی 10 ساله ها (Except Max:d)
بقیه کارکتر ها رو هم تو همین رنج سنی میذاشتین دیگه مثه سوباسا لوک خوش شانس یوگی و دوستان:))

کورش جان اون مطلبی که من نوشتم بیشتر برای اذیت کردن امیر ، داود و هوادارای ناروتو بود وگرنه میدونم میتونه شرکت کنه ;) :دی

البته چون بحثش شد ، بتمن قضیه اش فرق داره ، بتمن Rocksteady دقیقا همون بتمن کامیک یا سینما نیست و داستانش فرق میکنه ولی ناروتو ، لوفی و Neo دقیقا همون شخصیت ها هستن

مگه هم سن سال منی که باهام شوخی می کنی. اصلا ما اینجا کل کل نداریم.:|
الان بنت کردن آدم میشی
:d:d

مگه هم سن سال منی که باهام شوخی می کنی. اصلا ما اینجا کل کل نداریم.:|
الان بنت کردن آدم میشی
:d:d
داوود جون هنوز این علی داره مخالفت میکنه؟/:) یه راسنگان بهش بزن دیگه چیزی نگه :|:d
علی باو بازیش دیگه همون انیمه-ش هست! فقط خودت داره حرکتشون میدی!:|:|:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or