دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
@ Naruto
به من چه تو انیمه اش رو ندیدی. من که نباید حاصل اشتباهات تو را بپردازم پسر جان :biggrin1:
تموم شد :دی اینم مدرک :دی
ناروتو بدون انیمه اش کامل نیست ، اصلا ناروتو نباید توی این نظرسنجی حضور داشته باشه :دی

البته من و 800000 نفر بازیکن دیگه!
به من چه تو EC رو بازی نکردی. من که نباید حاصل اشتباهات تو رو بپردازم پسرجان :دی

می خوای همین الان از لابی هامون استفاده کنم و بذارمش تو نظر سنجی. بوک مارک کن آقا. فکر کردی می ترسم. بوک مارک کن :biggrin1:
بیارش :دی نه بیارش ببینم چطور میاریش :دی

نخندونمون. :biggrin1: ناروتو تو قلب ماس. تکبــــیر !
جواب نداری سفسطه ( سفسته ؟ :دی ) میکنی ؟ :دی

@ Akiba

فرق میکنه ، ناریکو و مانکی شخصیت های دنیای گیم هستن و نشات گرفته از همین صنعت اند ولی ناروتو و لوفی اینجوری نیستند :دی حضور ناروتو توی این نظرسنجی مثل اینه که الان Neo از فیلم Matrix رو بزاریم توی مسابقات بعد بگیم توی بازی هم بوده ولی بیاییم از افتخارات و فداکاری هاش توی فیلمش بگیم :| :دی

اون بازیی که گفتی مال چه کنسولیه !؟ اگه این همه کامله چرا اسمش رو قبلا نشنیده بودیم ؟! :دی اسکی از روی انیمه است یا Original ـه !؟ :دی

با اینکه خودم ناروتو رو دوست دارم اما به نظرم اصلا لازم نیست تو این مسابقات شرکت کنه (نظر شخصی) چون ذاتا اصلا شخصیت گیم نیست و به خاطر انیمه و مانگاشه که محبوب شده

فرق میکنه ، ناریکو و مانکی شخصیت های دنیای گیم هستن و نشات گرفته از همین صنعت اند ولی ناروتو و لوفی اینجوری نیستند
biggrin1.gif
حضور ناروتو توی این نظرسنجی مثل اینه که الان Neo از فیلم Matrix رو بزاریم توی مسابقات بعد بگیم توی بازی هم بوده ولی بیاییم از افتخارات و فداکاری هاش توی فیلمش بگیم

خیلی کاراکترهای دیگه هم هستند که ذاتا شخصیت گیم نیستن ولی در گیم هم بودن مثل بتمن که در درجه اول شخصیت کتابهای کمیکه بعد یک کارکتر سینماست و اخرش به گیم اومده. در اینده کاراکترهای دیگه ای با همین شرایط خواهیم داشت. هر کاراکتری که حداقل یکبار در یک گیم بوده و محبوبیت داره و کسانی که مسابقه رو برگذار میکنن روش به توافق رسیدن میتونه در این مسابقه حضور داشته باشه.

خیلی کاراکترهای دیگه هم هستند که ذاتا شخصیت گیم نیستن ولی در گیم هم بودن مثل بتمن که در درجه اول شخصیت کتابهای کمیکه بعد یک کارکتر سینماست و اخرش به گیم اومده. در اینده کاراکترهای دیگه ای با همین شرایط خواهیم داشت. هر کاراکتری که حداقل یکبار در یک گیم بوده و محبوبیت داره و کسانی که مسابقه رو برگذار میکنن روش به توافق رسیدن میتونه در این مسابقه حضور داشته باشه.

کورش جان اون مطلبی که من نوشتم بیشتر برای اذیت کردن امیر ، داود و هوادارای ناروتو بود وگرنه میدونم میتونه شرکت کنه ;) :دی

البته چون بحثش شد ، بتمن قضیه اش فرق داره ، بتمن Rocksteady دقیقا همون بتمن کامیک یا سینما نیست و داستانش فرق میکنه ولی ناروتو ، لوفی و Neo دقیقا همون شخصیت ها هستن

کورش جان اون مطلبی که من نوشتم بیشتر برای اذیت کردن امیر ، داود و هوادارای ناروتو بود وگرنه میدونم میتونه شرکت کنه ;) :دی

البته چون بحثش شد ، بتمن قضیه اش فرق داره ، بتمن Rocksteady دقیقا همون بتمن کامیک یا سینما نیست و داستانش فرق میکنه ولی ناروتو ، لوفی و Neo دقیقا همون شخصیت ها هستن

درسته که بحث شما حالت کل کل داره ولی کلا توضیح این قضیه لازم بود چون همونطور که گفتم فقط قضیه ناروتو نیست و چند کاراکتر دیگه هم به این صورت خواهیم داشت. البته منظورم فقط انیمه نیست و کاراکترهای مختلفی خواهند بود که هم در گیم بودن و هم ممکنه در مدیاهای دیگه خیلی مشهور تر از دنیای گیم باشن.

یه سوال

دلیل اینکه کاراکتر ها گروه بندی شدن چیه ؟
مثلا نمیشد همه کاراکتر ها با هم برای نظرسنجی گذاشته بشن و یک تعداد مشخص برن برای مرحله بعد و ...

پ.ن :چون دیدم بعضی دوستان به گروه بندی ها اعتراض دارن، این سوال رو میپرسم

یه سوال

دلیل اینکه کاراکتر ها گروه بندی شدن ، چیه ؟
مثلا نمیشد همه کاراکتر ها با هم برای نظرسنجی گذاشته بشن و یک تعداد مشخص برن برای مرحله بعد و ...

پ.ن :چون دیدم بعضی دوستان به گروه بندی ها اعتراض دارن، این سوال رو میپرسم
این همه کاراکتر رو بزاریم تو یه گروه؟ بعد چطوری نظرسنجی کنیم؟ :دی

اون بازیی که گفتی مال چه کنسولیه !؟ اگه این همه کامله چرا اسمش رو قبلا نشنیده بودیم ؟! :biggrin1: اسکی از روی انیمه است یا Original ـه !؟ :biggrin1:
کدوم بازی؟ :d
بعد اسکی از روی انیمه نداریم! اقتباسه :p
---
بعد من دارم از افتخارات ناروتو توی بازیش میگم :d کاری به انیمه ندارم :p اینا همش توی بازیش بوده :p

این همه کاراکتر رو بزاریم تو یه گروه؟ بعد چطوری نظرسنجی کنیم؟ :دی
الان چجوری نظر سنجی میکنیم ؟:-/ :d
همه کاراکتر ها با هم می بودن ، هر کس به 1 کاراکتر رای میداد
یک تعداد مشخص میرفتن مرحله بعد و یک تعداد هم حذف میشدن
یه جای اینکه گروه بندی باشه ، تعداد مراحل بیشتر میشد

البته این چیزی بود که به ذهنم رسید و میخوام بدونم مشکلش کجاست ؟!

آخه 10 تا یا 20 تا کاراکتر نیستن که بگیم همه رو تو یه گروه بزاریم، خیلی زیاد هستن :دی گروه بندی هم به این شکل بوده که یه سری سرگروه انتخاب شده، یه سری کاراکتر برای سید 2، یه سری برای سید 3 ... یه سری برای سید 8. بعد هم قرعه کشی شده و گروه بندی ها با قرعه مشخص شده، یه چیزی شبیه جام جهانی :دی

:dدقیقا همین تو ذهن منم بود..ولی خیلی سخته فکر کن الانش که گروه بندیا اینجوریه..از بین 8نفر..حداقل 3نفر رو خیلی دوست داری..

و دو دل میشی به کدوم رای بدی..

اونوفت اگه همه یه جا بودن چی میشد دیگه!بین 20 تا کارکتر میموندی!

مشکلش اینه که توی همون دور اول برنده مشخص میشه! مسلما هرکی بین اون همه بیشترین رای رو بیاره، به احتما 90% مراحل بعدی هم بیشترین رای رو میاره! :d
یک گروه خیلی خفن میشه همینطور که توی فوتبال گروه مرگ داریم ، یک گروه هم چیز خاصی نمیشه :d
بعد اگر بخوایم همشون رو با هم بزاریم نصف بیشتر کاراکترها 1 رای هم نمیارن! :d مثلا من با وجود کریتوس و کراش به ناروتو دیگه رای نمیدادم! خیلیایی دیگه هم مطمئنا وقتی کاراکتر محبوبشون توی نظرسنجی باشه بی خیال بقیه میشن! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or