<{ALTAIR}>
کاربر سایت
48 ساعت و 4 نفر از هر گروه به مرحله دوم میرندوستان هر گروه چند روز طول می کشه؟بعد از هر گروه چن نفر می رن بالا؟
تموم شدبه من چه تو انیمه اش رو ندیدی. من که نباید حاصل اشتباهات تو را بپردازم پسر جان :biggrin1:
به من چه تو EC رو بازی نکردی. من که نباید حاصل اشتباهات تو رو بپردازم پسرجانالبته من و 800000 نفر بازیکن دیگه!
بیارشمی خوای همین الان از لابی هامون استفاده کنم و بذارمش تو نظر سنجی. بوک مارک کن آقا. فکر کردی می ترسم. بوک مارک کن :biggrin1:
جواب نداری سفسطه ( سفسته ؟نخندونمون. :biggrin1: ناروتو تو قلب ماس. تکبــــیر !
با اینکه خودم ناروتو رو دوست دارم اما به نظرم اصلا لازم نیست تو این مسابقات شرکت کنه (نظر شخصی) چون ذاتا اصلا شخصیت گیم نیست و به خاطر انیمه و مانگاشه که محبوب شده
فرق میکنه ، ناریکو و مانکی شخصیت های دنیای گیم هستن و نشات گرفته از همین صنعت اند ولی ناروتو و لوفی اینجوری نیستندحضور ناروتو توی این نظرسنجی مثل اینه که الان Neo از فیلم Matrix رو بزاریم توی مسابقات بعد بگیم توی بازی هم بوده ولی بیاییم از افتخارات و فداکاری هاش توی فیلمش بگیم![]()
خیلی کاراکترهای دیگه هم هستند که ذاتا شخصیت گیم نیستن ولی در گیم هم بودن مثل بتمن که در درجه اول شخصیت کتابهای کمیکه بعد یک کارکتر سینماست و اخرش به گیم اومده. در اینده کاراکترهای دیگه ای با همین شرایط خواهیم داشت. هر کاراکتری که حداقل یکبار در یک گیم بوده و محبوبیت داره و کسانی که مسابقه رو برگذار میکنن روش به توافق رسیدن میتونه در این مسابقه حضور داشته باشه.
کورش جان اون مطلبی که من نوشتم بیشتر برای اذیت کردن امیر ، داود و هوادارای ناروتو بود وگرنه میدونم میتونه شرکت کنه![]()
البته چون بحثش شد ، بتمن قضیه اش فرق داره ، بتمن Rocksteady دقیقا همون بتمن کامیک یا سینما نیست و داستانش فرق میکنه ولی ناروتو ، لوفی و Neo دقیقا همون شخصیت ها هستن
این همه کاراکتر رو بزاریم تو یه گروه؟ بعد چطوری نظرسنجی کنیم؟یه سوال
دلیل اینکه کاراکتر ها گروه بندی شدن ، چیه ؟
مثلا نمیشد همه کاراکتر ها با هم برای نظرسنجی گذاشته بشن و یک تعداد مشخص برن برای مرحله بعد و ...
پ.ن :چون دیدم بعضی دوستان به گروه بندی ها اعتراض دارن، این سوال رو میپرسم
کدوم بازی؟ :dاون بازیی که گفتی مال چه کنسولیه !؟ اگه این همه کامله چرا اسمش رو قبلا نشنیده بودیم ؟! :biggrin1: اسکی از روی انیمه است یا Original ـه !؟ :biggrin1:
الان چجوری نظر سنجی میکنیم ؟این همه کاراکتر رو بزاریم تو یه گروه؟ بعد چطوری نظرسنجی کنیم؟![]()
آخه 10 تا یا 20 تا کاراکتر نیستن که بگیم همه رو تو یه گروه بزاریم، خیلی زیاد هستنالان چجوری نظر سنجی میکنیم ؟:d
همه کاراکتر ها با هم می بودن ، هر کس به 1 کاراکتر رای میداد
یک تعداد مشخص میرفتن مرحله بعد و یک تعداد هم حذف میشدن
یه جای اینکه گروه بندی باشه ، تعداد مراحل بیشتر میشد
البته این چیزی بود که به ذهنم رسید و میخوام بدونم مشکلش کجاست ؟!
الان چجوری نظر سنجی میکنیم ؟:d
همه کاراکتر ها با هم می بودن ، هر کس به 1 کاراکتر رای میداد
یک تعداد مشخص میرفتن مرحله بعد و یک تعداد هم حذف میشدن
یه جای اینکه گروه بندی باشه ، تعداد مراحل بیشتر میشد
البته این چیزی بود که به ذهنم رسید و میخوام بدونم مشکلش کجاست ؟!