دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم طرفدار مكس هستم و بهش راي دادم ولي خدايي با چيزايي كه بعدش شنيدم قلبم درد گرفت خدايي خيلي سختي كشيده ناروتو تمام سعيم رو ميكنم تا براش راي جمع كنم:x

:(طرفدار ناروتو هستم دلم نیومد ازش بد بگم..

اینم یک معرفی کوتاه از این شخصیت:
زمانی که ناروتو به دنیا اومد موجودتی بد!به کونو ها حمله میکنه.چهارمنی هوکاگه این موجود را درون بدن ناروتو زندانی میکند.
این پسر به تنهایی و بدون پدر و مادر بزرگ میشود .
خصوصیات اخلاقی:شیطون و کرم ریز!
biggrin1.gif

naruto-09032009.jpg

میون بحث ناروتو vs مکس ـِتون

files_polls__Pac-Man[w132h150mresizeByMaxSize].png

پ.ن:
129fs4252631.gif
129fs3647527.gif
یکی از نوستالژیک ترین شخصیت های زندگیمه، اصلا نذاشت به مکس فکر هم بکنم، امیدوارم حداقل یه مرحله بیاد بالا

جک با مزه ای بود خندیدیم:d بازی ای که 5 سال طرفداراش رو نگه داره و یه پایان بی سر و ته دست طرفداراش بده رو کردین اسطوره ی خودتون نمی دونین ناروتو که یه بچه یتیم هست داره تمام تلاشش رو می کنه که دنیا رو نجات بده. واقعا که...... یعنی شما یه رای بی ارزش هم از این بدبختی که بی پدر و مادر بزرگ شده دریغ می کنین. انصافه واقعا؟
داود احساساتی شدی جواب دادی سرو ته نداشت حرفت :دی
بازی بود که 5 سال همراه ما بود و روی زندگی و طرز فکر ما تاثیر و شخصیتاش به الگو تبدیل شدن. پایان هم بی سر و ته نبود ، کامل نبود. چه ربطی به یتیم بودن داره آخه!

بازی بود که 5 سال همراه ما بود و روی زندگی و طرز فکر ما تاثیر و شخصیتاش به الگو تبدیل شدن. پایان هم بی سر و ته نبود ، کامل نبود. چه ربطی به یتیم بودن داره آخه!
الان که الگو شدن تو این 5 سال چقدر تغییر کردی؟انصافا ها؟:d

جو گرفت یهو:d

علي از اينا مي خواي بزني؟:d

Naruto_Kyuubi_Rasengan_2.gif

بازي سنتر رو باد ميبره كه داداش:d

این که خشم نیست. خشمش اونیه که به پین نشون داد:d
--------------------------------------------------------------------
دوستانی که به مکس رای میدن یادشون باشه این مکس پین 3 هستش نه اون ابر قهرمانی که چند سال پیش می شناختیم. این کاراکتر جدیده وحشیه. نصف برزیل رو کشت. صد رحمت به کریتوس.:d:d:d
اگر مکس قدیمی بود منم بهش رای می دادم نه این مردک دائم الخمر

دوستان تا حالا اصلا به اسم سایت دقت کردین ؟! بازی سنتر

دوباره عنوان تاپیک رو بخونید : دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

بعد اومدین دارین از افتخارات ناروتو توی انیمه میگین ؟! :| :دی توی انیمه هر کاری کرده برای خودش بوده، توی بازی هاش چی کرده !؟ :دی

به جرات میتونم بگم در دنیای گیم هیچ بازی دیگه ایی رو نمیتونید پیدا کنید که به اندازه Mass Effect به شخصیت هاش پرداخته باشه ( MGS رو نیارید وسط :دی توی MGS به شخصیت های اصلی خوب پرداختن ولی اینجا داریم در مورد 15 تا 20 شخصیت حرف میزنیم که هر کدوم شخصیت پردازی خاص خودشون رو دارن ) ، همین Garrus که توی گروه قبلی حذف شد به اندازه کل شخصیت های این گروه شخصیت پردازی داره ( دیگه خودتون حسابش رو بکنید :دی )

داود و امیر این همه از ناروتو انیمه تعریف نکنید بیایید بگید توی بازی هاش چکار کرده :دی

پ.ن : اگه به انیمه بود الان باید کریتسوگو از F/Z رو میزاشتیم قهرمان :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or