دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
! You can never escape me. Bullets don't harm me. Nothing harms me. But I know pain. I know pain. Sometimes I share it ... With someone like you
تو هیچ وقت نمیتونی از دست من فرار کنی . گلوله ها به من آسیب نمی رسونند ، هیچی به من آسیب نمی رسونه . اما من درد رو میشناسم ، من درد رو درک میکنم و گاهی اوقات اون رو تقسیم میکنم ... با یکی مثل تو !
Dark Knight

آخرین ویرایش:
بتمن 60 - 70 سال قدمت داره

این فقط یک سری از فیلم ها و انیمیشن هاش هست

Batman 1966
Batman Fights Dracula 1967
Batman 1989
Batman Returns 1992
Batman TV Series (1992–1995)
Batman Adventures TV Series (1997–1999)
Batman Mask of the Phantasm 1993
Batman Forever 1995
Batman & Robin 1997
Batman Beyond: Return of the Joker 2000
Batman Mystery of the Batwoman 2003
Batman Begins 2005
Batman vs. Dracula 2005
Batman The Dark Knight 2008
Batman Gotham Knight 2008
Batman Under the Red Hood 2010
Batman Year One 2011
Batman The Dark Knight Rises 2012
Batman The Dark Knight Returns 2012

بیش از 100 بازی هم بر پایه بتمن ساخته شده

کتاب ها و کمیک ها و سریال های انیمیشن هم بماند..

بتمن بزرگترین شخصیت کل تاریخ دنیا هست

بتمن 60 - 70 سال قدمت داره

این فقط یک سری از فیلم ها و انیمیشن هاش هست

Batman 1966
Batman Fights Dracula 1967
Batman 1989
Batman Returns 1992
Batman TV Series (1992–1995)
Batman Adventures TV Series (1997–1999)
Batman Mask of the Phantasm 1993
Batman Forever 1995
Batman & Robin 1997
Batman Beyond: Return of the Joker 2000
Batman Mystery of the Batwoman 2003
Batman Begins 2005
Batman vs. Dracula 2005
Batman The Dark Knight 2008
Batman Gotham Knight 2008
Batman Under the Red Hood 2010
Batman Year One 2011
Batman The Dark Knight Rises 2012
Batman The Dark Knight Returns 2012

بیش از 100 بازی هم بر پایه بتمن ساخته شده

کتاب ها و کمیک ها و سریال های انیمیشن هم بماند..

بتمن بزرگترین شخصیت کل تاریخ دنیا هست

فقط بتمن در دنیای گیم مهم هست . اینا که همش مربوط به کمیک ها و فیلم ها و کارتون ها میشه . اونوقت یدونه هم کرکتر مثلا مسی یا رونالدو یا مارادونا یا پله رو هم بزارین دیگه اینا هم شخصیت هستن و کلی هم قدمت دارن بهترین شخصیت دنیا هم هستن گیم هم دارن (فیفا و ...) نشد که . بتمن تو دنیای گیم و مخصوصا مقابل سالید اسنیک جوجه ای بیش نیس همونطور که مارادونا یا مثلا آرنولد نیس .

فقط بتمن در دنیای گیم مهم هست . اینا که همش مربوط به کمیک ها میشه . اونوقت یدونه هم کرکتر مثلا مسی یا رونالدو یا مارادونا یا پله رو هم بزارین دیگه اینا هم شخصیت هستن و کلی هم قدمت دارن بهترین شخصیت دنیا هم هستن گیم هم دارن (فیفا و ...) نشد که . بتمن تو دنیای گیم و مخصوصا مقابل سالید اسنیک جوجه ای بیش نیس همونطور که مارادونا یا مثلا آرنولد نیس .
اره بتمن جوجه هستش حرف هایی می زنید ها اسم مسابقه هم بخونید بد نیست هیچ اسمی از گیم توش نیست

اره بتمن جوجه هستش حرف هایی می زنید ها اسم مسابقه هم بخونید بد نیست هیچ اسمی از گیم توش نیست

پس چرا به جز بتمن همه کرکترا از دنیای گیم هستن ؟ اگه از گیم بودن شخصیتا مهم نیس من از مدیران درخواست میکنم مسی و رونالدو ژان کلود وان دام و لئوناردو دی کاپریو و بقال سر کوچه ی ما رو هم تو نظر سنجی بزارین چون فوق العاده آدم خوبی هست مطموئنن رای میاره .

پس چرا به جز بتمن همه کرکترا از دنیای گیم هستن ؟ اگه از گیم بودن شخصیتا مهم نیس من از مدیران درخواست میکنم مسی و رونالدو ژان کلود وان دام و لئوناردو دی کاپریو و بقال سر کوچه ی ما رو هم تو نظر سنجی بزارین چون فوق العاده آدم خوبی هست مطموئنن رای میاره .
گذاشنش چون بتمن هم بازی داره:|

---------- نوشته در 12:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

اون هایی که شما مثال زدی کاراکتر نیستن:|کارکتر اوصلا فرق داره با شخصیت واقعی

گذاشنش چون بتمن هم بازی داره:|

مسی و رونالدو هم بازی دارن (فیفا) - آرنولد هم بازی داره ( ترمیناتور) - ایندیانا جونز هم بازی داره - تایگر وودز و راجر فدرر هم بازی دارن - جیمز باند هم بازی داره و 10000000 تا مثال دیگه . ولی هیچکودوم از اینا مال دنیای گیم نیستن .

ایندیانا جونز و جیمز باند و ترمیناتور و اسپایدر من و سوپر من و ..... شخصیت واقعی هستن ؟

مسی و رونالدو هم بازی دارن (فیفا) - آرنولد هم بازی داره ( ترمیناتور) - ایندیانا جونز هم بازی داره - تایگر وودز و راجر فدرر هم بازی دارن - جیمز باند هم بازی داره و 10000000 تا مثال دیگه . ولی هیچکودوم از اینا مال دنیای گیم نیستن .
مسی و رونالدو مگه تنها کسایی هستن که توی بازی هستن
ایندایا هم بود اتفاقا حذف شد
اون ها که شخصیت های ورزشی هستن

اصلا قصد بحث کردن با طرفداران هیچ کاراکتری رو ندارم و فقط صرفا جهت اینکه ٢ ٣ جا خوندم که بتمن بازیش جدیده و قدمتی نداره اومدم این کامنت رو گذاشتم.
من خودم بچه بودم یکی از بازی هایی که خیلی دوست داشتم بازی بتمن بودش که ماشالا سرشار از باگ بود ، وقتی جوکر رو میکشتی ٤ ٥ بار صدای داد زدن جوکر میومد بعد مرگش تا بالاخره ول میکرد :d
نمیدونم کسی یادش میاد یا نه اون بازی رو، اما بهرحال بتمن جدا از کمیک و فیلمش بازی قدیمی هم داشته !
بهرحال ، موفق باشید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or