دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فینال اصلی همینه برای من! نتیجه مسابقه بعدی اهمیتی برای من نداره!
ولی از بالا اومدن مکس به مسابقه اخر و بتمن به همینجا تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که اونایی رای دادن و اینا رو اوردن بالا به بازی رای دادن، نه به کاراکتر.
به هر حال ما که به قهرمانی که باهاش زندگی کردیم و اشک ها ریختیم رای میدیم.
به امید اینکه اسنیک بیاد بالا.

بتمن رو برسونید به فینال براتون اواتار و امضاهای مشتی می زنم:d

---------- نوشته در 06:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

persosmgs4-600x334.jpg

شرمنده جواب این جماعت رو چی بدم!؟:">
مشت های سنگین بتمن پس کشک هست:d

Pachter پیش بینی کرده اگر MGS4 مولتی پلتفروم بود شخصیت اسنیک از دور اول هیچ نظر سنجی بالا نمی امد..

به قول کیوان، Pachter حرف کاملاً رایگانی زده..
به زودی متوجه میشید که غره شدن به یک کاراکتر چه عواقبی داره :d

واقعا نمیدونم چرا اسنیک انقد طرفدار داره چند باری mgs 4 رو بازی کردم ولی هیچ جذابیتی برام نداشت نمیدونم من درکش نکردم یا واقعا بیخوده
ولی انصافا بازی توپ ینی بتمن بازیهای mgs هیچی نیستن جلو همین 2شماره بتمن از نظر شخصیتی هم بتمن یه چیز دیگس
جای اینکه درک دیگران رو ببری زیر سوال و به عده زیادی توهین کنی با گفتن کلمه کودک بیا دو خط از نظری که دادم دفاع کن ...
اگه توی سری متالگیر سالید هندی بازی و اغراق بیش از حد نیست بیا بگو و دفاع کن ...
حالا خوبه منم گفتم که بسیاری از جذابیتش به همینه ... خودم از فیلم هندی متنفرم و اصلا و ابدا نمیبینم ... ولی وقتی اینطور صحنه ها رو توی گیم پیاده می کنند لذت میبرم .. دقیقا برعکس فیلم هندی این اغراق لذتبخشه و چون در اختیار داستانه منطقی هستش ...
یعنی I dont want to live on this planet anymore.....
کامنتا صفحه اصلی سایته!نظرسنجیا!

این حسین کجاست..؟ :d

====

Pachter پیش بینی کرده اگر MGS4 مولتی پلتفروم بود شخصیت اسنیک از دور اول هیچ نظر سنجی بالا نمی امد..
با این حساب هیلو هم اگه مولتی پلتفرم بود مستر قیف رو کلا تو هیچ نظرسنجی ای نباید میذاشتن >:d< یا مارکوس فنیکس ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or