دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من كه با اين بتي اصلا نتونستم ارتباط برقرار كنم اگه من بجاي بتمن بودم همون اول اركام اسيلوم جوكر رو ميكشتمو اينقدر داستان رو الكي كش نميدادم اينقد ملت رو هم مچل نميكردم=))
تو پست بالا توضیح داده شده چرا بتمن دشمناش رو نمیکشه !

اي بابا اين ديگه چه وضع مزخرفيــــــــــه اينجا چه خبره...

كريتوس كه حذف شد، دانته كه حذف شد، جان كه حذف شد، بيگ باس كه حذف شد ديگه چي مونده پس...

جان مقدساتتون ديگه نزاريد اسنيك هم حذف بشه آبرومون بره

البته با اين وضع احتمال زياد اسنيك هم حذف ميشه ديگه فقط بتمن و مكس ميمونن ميرن حال ميكنن...

Metal-Gear-Solid-4-Games-400x600.jpg

اي بابا اين ديگه چه وضع مزخرفيــــــــــه اينجا چه خبره...

كريتوس كه حذف شد، دانته كه حذف شد، جان كه حذف شد، بيگ باس كه حذف شد ديگه چي مونده پس...

جان مقدساتتون ديگه نزاريد اسنيك هم حذف بشه آبرومون بره

البته با اين وضع احتمال زياد اسنيك هم حذف ميشه ديگه فقط بتمن و مكس ميمونن ميرن حال ميكنن...

این نشون از این داره که دیگه دوران فن sony/micro تموم شده...انحصاری ها یکی بعد از اون یکی حذف شدن...

Im no hero.never was،never will be.Im just an old killer.Hired to do some wet Work.

دوستان این ویدئوی معرفی اسنیک تو مسابقات گیم اسپاته!تو اون مسابقات Gordon Freeman اول شد!

تو اون مسابقات گوردون فریمن خورد به اسنیک و جفتشون 50 درصد رای اوردن ولی به اسنیک 65863 نفر رای دادن،به گوردون 65982 تا!یعنی از کل 140 هزار نفر رای دهنده اختلاف فقط 119 تا بود:d:|!

گوردون تو بقیه مسابقاتش قاطعانه سوسک کرده بود رقباش رو!

لینک ویدئو

من كه با اين بتي اصلا نتونستم ارتباط برقرار كنم اگه من بجاي بتمن بودم همون اول اركام اسيلوم جوكر رو ميكشتمو اينقدر داستان رو الكي كش نميدادم اينقد ملت رو هم مچل نميكردم=))

البته بتمن هم نتونسته با شما ارتباط برقرار کنه.

بتمن ملت سرکار گذاشته
هم این حرف شما یعنی چی !؟
باز بهانه جدید پیدا کردین چون بتمن دشمناشو نمیکشه ملت رو سر کار میزاره !؟؟؟
بابا ول کنید این جفنگ بازیا رو هر روز یه بهانه پیدا میکنید بتمن رو بکوبید !
خسته نشدید !؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or