دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی واسم جالبه که الان مسابقه سالید اسنیک و بتمنه
دوستان نوستر آداموس دارن راجع به فینالی که هنوز نیومده صحبت می کنن!
واقعا جالبه !
شماها اگه انقدر پیش بینیتون خوبه از اول پیش بینی میکردید:|:d

جَلل الخالق، ماشااله..

الانم لابد Solid Snake میبره :d
جان هم با اختلاف حذف شد:))
واقعا توش موندم :d
طرفدار جان هستم ولی بتمن نیستم ولی برام عجیبه که کسی که همه رو با اختلاف تقریبا زیاد میبره و کریتوس رو هم پشت سر میذاره، اون وقت از max شکست بخوره !!
البته خودم الان به Solid Snake رای دادم ولی با توجه به اون چیزی که دیدم به نظرم بتمن میبره مگر اینکه باز یه بار دیگه این اتفاق بیفته !!
عجب . . .

تصویری از ArtBook ـه MGS1
سفارشی برای قن های متال گیر

131f8ecf18db.jpg

کدوم جوونا دقیقا؟
مکس و بتمن مثلا؟ :d

می دونم اولین نسخه بازی بتمن قبل از متال گیر اومده اصلا 50 سال قبل از متال گیر :d
اما من به شخصه قبل از این بازی آخر متال گیر و حدود 10 سال پیش بازی شاق و محبوبی از بتمن ندیدم.
از این لحاظ جوونه

آخه میدونی بتمن شخصیت محبوبیه اما انصافا توی دنیای گیم هیچ شخصیت پردازی نداره ! یعنی هرچی هست از یه دنیای دیگه آوردن توی دنیای گیم ! برای همینه که میگم تا این مرحله هم نباید میومد ! یه شخصیتی مثل سم فیشر یا مکس یا اسنیک توی این دنیا بوجود اومدن , شخصیت پردازی شدن و سالهاس که گیمرا باهاشون زندگی میکنن اما بتمن هیچ شخصیت پردازی نداره توی دنیای گیم ! اینجا جنگ شخصیتاست و شخصیت پردازی توی دنیای گیم باید ملاک باشه ...

آخه میدونی بتمن شخصیت محبوبیه اما انصافا توی دنیای گیم هیچ شخصیت پردازی نداره ! یعنی هرچی هست از یه دنیای دیگه آوردن توی دنیای گیم ! برای همینه که میگم تا این مرحله هم نباید میومد ! یه شخصیتی مثل سم فیشر یا مکس یا اسنیک توی این دنیا بوجود اومدن , شخصیت پردازی شدن و سالهاس که گیمرا باهاشون زندگی میکنن اما بتمن هیچ شخصیت پردازی نداره توی دنیای گیم ! اینجا جنگ شخصیتاست و شخصیت پردازی توی دنیای گیم باید ملاک باشه ...
دوست عزیز یک جوری داری میگی تو دنیای گیم شخصیت پردازی نداره انگار بتمن تو گیم از یک سیاره دیگه اومده !
بتمن یکی هست چه تو کمیک ، چه تو فیلم و چه تو گیم ! بتمن همون بروس وین میلیاردر هست که تمام ثروت و وقت اش رو صرف دفاع از مردم شهرش و مبارزه با جنایتکارها کرد و در این راه تا جایی که میتونست از کشتن دوری کرد چون خودس رو یه جلاد نمیدونه و عقیده نداره برای ریشه کن کردن فساد و جنایت حتما باید خلافکار ها رو کشت !
به قول آقا داوود (Naruto) ما باید باز پنج صفحه توضیح بدیم با این که این شخصیت ها ریشه شون تو گیم نیست اما از محبوبترین ها و بهترین های گیم هستند !

آخرین ویرایش:
من كه با اين بتي اصلا نتونستم ارتباط برقرار كنم اگه من بجاي بتمن بودم همون اول اركام اسيلوم جوكر رو ميكشتمو اينقدر داستان رو الكي كش نميدادم اينقد ملت رو هم مچل نميكردم=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or