دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس چرا به جز بتمن همه کرکترا از دنیای گیم هستن ؟ اگه از گیم بودن شخصیتا مهم نیس من از مدیران درخواست میکنم مسی و رونالدو ژان کلود وان دام و لئوناردو دی کاپریو و بقال سر کوچه ی ما رو هم تو نظر سنجی بزارین چون فوق العاده آدم خوبی هست مطموئنن رای میاره .
همه کاراکترهای مسابقه که صرفا از دنیای گیم نبودن. بعد این استدلالت هم به نظرم درست نیست :دی الان کلی بازی دیگه هستن که هیچ شخصیتی ازشون تو مسابقه نیست، قرار نیست که همه کاراکترها قرار بگیرن، اون جوری باید 2000 تا شخصیت میزاشتیم واسه مسابقه :دی

این حرف خیلی شر و وره که چون فلانی قدیمی تره پس محبوب تره! تا نیمه نهایی بالا اومدن جان مارستن، شخصیتی که تو سال 2010 تازه وارد صنعت گیم شد هم مهر تاییدی بر این حرفه...

این حرف خیلی شر و وره که چون فلانی قدیمی تره پس محبوب تره! تا نیمه نهایی بالا اومدن جان مارستن، شخصیتی که تو سال 2010 تازه وارد صنعت گیم شد هم مهر تاییدی بر این حرفه...
من كاري به قديميو اينا ندارم ولي راجب حرفي كه در مورد جان زدي
اگر تا اينجا جان اومد بالا به خاطر شانس فوق العاده اي بود كه اون رو در مقابل شخصيت هاي انحصاري قرار داده بود و با جذب فن هاي كنسول رقيب تا اينجا اومد بالا در حالي كه اصلاً در حد اندازه 4شخصيت بر تر نبود. اين رو اختلاف ارا با مكس كبير نشون ميده .
كسي كه جلو شخصيت هاي انحصاري بالاي330 راي مي اورد جلوي مكس كمتر از 260 راي اورد
من تا قبل از نيمه نهايي فكر مي كردم اين راي ها ي 330 تايي حاصل فن بيس جان اما بعد از نيمه نهايي فهميدم كه اين طور نيست.

آقا یه سؤال فنی دارم جوابش حیاتیه ... اگه جوابشو میدونید دریغ نکنید.. !
سری قبلی مسابقات که اسنیک اول شد هم کارکتر بتمن(از بازی Arkham Asylume و نسخه های قبل تر از اون) حضور داشت یا نه؟؟؟؟ ...

187a4d3a9404eece3f4309533cf5e083.png
e5c8ff7db75d03efb20370ace2283462ace93165.jpg__500x1580_q85_crop_upscale.jpg

اولين بازي بتمن 1986 - اولين بازي متال گير 1987

رای ما Legendary Mercenary , The Legendary Soldier ..
Solid Snake !>:d<

این کل بازی های هست که شخصیت بتمن چه کم چه زیاد توش حضور داشته..

List of Batman video games - Wikipedia, the free encyclopedia

حالا برو سری MGS رو نگاه کن ببین چندتا از بازی هاش سویلد اسنیک توش بوده..!!

Metal Gear
Metal Gear 2 Solid Snake
Metal Gear Solid
Metal Gear Solid 2 Sons Of Liberty
Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots
Metal Gear Ghost Babel
Metal Gear Acid
Metal Gear Acid 2

سویلد اسنیک

سالید اسنیک
اصلا جواب این نظر سنجی مهم نیست
اما من نمی دونم این همه فن بتمن قبل از نسخه آخر بازیش کجا بودن ؟ یهو الان بتمن شد بهترین کاراکتر دنیای گیم و بازی ؟؟

بابا هرکی طبق سلیقه خودش رای میده
این کل کل ها واسه چیه
رای هرکی نظر شخصیه خودشه و نمیشه عوضش کرد
حالا چه سالید اسنیک قدیمی تر باشه یا بتمن

من فکر می کنم این نظر سنجی برای گیم هست نه فیلم، بخشی از این نظر سنجی مربوط به نحوه شخصیت پردازی کاراکتر ها در گیم هست نه در دنیای هالییوود
نه دیگه گفتن دیگه.اولین بازیه بتمن 1985 اولین بازیه سالید اسنیک(اسمش یاده اسید سی سالی سیلات میندازه منو:|تو امتحان ازش میارن:|)86

تورو خدا این بحث "هرکی بتمن رو دوست داره بچه ست" رو تمومش کنین. یعنی چی؟ خب شاید یه نفر اسنیک رو دوست نداشته باشه و بتمن رو دوست داشته باشه. این یعنی اون طرف بچه ست؟ یعنی درک تفاوت سلیقه ها اینقدر سخته؟ دوستان هر کسی سلیقه ی منحصر به فرد خودشو داره. یکی اسنیک رو دوست داره، یکی بتمن، یکی مکس و یکی دانته. دوست داشتن یه شخصیت دلیل برتری فکری یا سنی نسبت به شخص دیگه ای نیست. لطفا به سلیقه ی هم احترام بذارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or