دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه دیگه گفتن دیگه.اولین بازیه بتمن 1985 اولین بازیه سالید اسنیک(اسمش یاده اسید سی سالی سیلات میندازه منو:|تو امتحان ازش میارن:|)86

ای اقا بنده می گم شخصیت پردازی خوب در گیم اگه به نظر شما شخصیت پردازی بتمن بهتره، خوب بهتره، من به نظر شما احترام می ذارم

تورو خدا این بحث "هرکی بتمن رو دوست داره بچه ست" رو تمومش کنین. یعنی چی؟ خب شاید یه نفر اسنیک رو دوست نداشته باشه و بتمن رو دوست داشته باشه. این یعنی اون طرف بچه ست؟ یعنی درک تفاوت سلیقه ها اینقدر سخته؟ دوستان هر کسی سلیقه ی منحصر به فرد خودشو داره. یکی اسنیک رو دوست داره، یکی بتمن، یکی مکس و یکی دانته. دوست داشتن یه شخصیت دلیل برتری فکری یا سنی نسبت به شخص دیگه ای نیست. لطفا به سلیقه ی هم احترام بذارید.

مشکل اینجاس همه کرکترایی که نام میبری متعلق به دنیای گیم هستن و میتونن خیلی زیبا و منطقی باهم رقابت . ولی بتمن اصلا درست نیس ، مثلا یکی از فیلمای نولان یا animated series خوشش میاد میره به بتمن رای میده . این عادلانه نیس .

وقتی هری پاتر و اسپایدر من و جیمز باند تو نظرسنجی هستند مشکل بتمن چیه این وسط چون تا نیمه نهایی اومده بالا؟منم درسته با این قضیه مشکل دارم چون مثلا یکی مثل دام سانتیاگو که حتی از مارکوس هم بیشتر دوسش داشتم تو نظرسنجی نبود ولی هری پاتر بود ولی وقتی بتمن تنها شخصیت نیست نمیشه ایراد گرفت و این بهانه ها کلا منتفیه چون فقط بتمن نیست که اصلیتی گیم نداره
این بحث سن و اینا هم خیلی کلیشه ای و مسخره هست اینجا قرار نیست کسی نشون بده کی بیشتر هاردکوره یا خیلی خفنه یا خیلی باحاله اینجا قراره محبوب ترین شخصیت از نگاه کاربر ها انتخاب بشه
پ.ن:بتمن شخصیت کومیک هست نه فیلم

مشکل اینجاس همه کرکترایی که نام میبری متعلق به دنیای گیم هستن و میتونن خیلی زیبا و منطقی باهم رقابت . ولی بتمن اصلا درست نیس ، مثلا یکی از فیلمای نولان یا animated series خوشش میاد میره به بتمن رای میده . این عادلانه نیس .
خوب اصلا دوست داره به بتمن نولان رای بده
نظر شخصیه خودشه و اعلامش کرده
نظر سنجی واسه همینه دیگه که هرکی نظرشو بگه

ای اقا بنده می گم شخصیت پردازی خوب در گیم اگه به نظر شما شخصیت پردازی بتمن بهتره، خوب بهتره، من به نظر شما احترام می ذارم

از این ور می گید من به نظر شما احترام می ذارم، از اون ور می گید هر کی به بتمن رای بده بچه است...
چی بگیم؟؟؟؟
------------------------------------------------------------
دقیقاً
مغلطه آیا؟

آخرین ویرایش:
بتمن از وقتی که سری ساختش افتاد دست نولان این طوری طرفدار پیدا کرده و اگر نه تا چندی پیش که سری بتمن رو تیم برتون می ساخت این طوری مثل الان طرفدار نداشت

تاحالا را با هم کنار اومدیم
نذارین این 3-4 روز باقی مونده یه دعوای راه بیفته و 6-7 نفر بن بشن

فینال هر کی باشه میخوره به مکس پین و مکس هم با برتای دوبل و بولت تایم میزنه له میکنه حریفش را
دیگه دعوا سر بت من و اسنیک بی معنیه

بتمن 100 سال قدمت داره و اکثر طرفدارهاش مال دهه 80 و 90 میلادی هستن بعد اون رو با شخصیتی مقایسه
میکنی که از سال 2008 به این ور یک هو محبوب شد..؟

تو اگه از 2008 به این ور گیمر شدی بحثش جداست و دلیل نمی شه Snake از 08 به این ور محبوب شده باشه؛ این جوری الکی فکت صادر نکن واسه همه.
اولا چیزی که میگی از بیخ و بن غلط و دور از واقعیته، ثانیا و با فرض محال هم که حرفت درست باشه، یبار گفتم، باز هم میگم، خیلی مزخرف و مسخرست که میای میگی چون بتمن قدیمی تره پس بهتر و محبوب تره. اتفاقا اکثر کسایی که به بتمن رای دادن تو نظر سنجی دوستان کم سن و سال تر هستن. (حالا کاری به اون ندارم، بالاخره هر کس با یه ملاکی به یه کرکتر رای میده.)
شما لطف کن مِن بعد می خوای پست بدی، از بالا منبر بیای پایین و بگو این نظر منه، نه که بگی :

با شخصیتی مقایسه میکنی که از سال 2008 به این ور یک هو محبوب شد

Konami اگه می دونست یروز یه بابایی تو ایران می خواد در مورد Solid Snake این طوری حرف بزنه، عمرا بازی Kojima رو منتشر نمی کرد!

===

آه... دستانم را به آسمان دراز میکنم، بار الها، این متال گیر 4 را هم مولتی پلتفرم بفرما ...
آمین فراموش نشه ...

فینال هر کی باشه میخوره به مکس پین و مکس هم با برتای دوبل و بولت تایم میزنه له میکنه حریفش را
دیگه دعوا سر بت من و اسنیک بی معنیه

اگه خدا بخواد یه 4-3 ساعت دیگه که مشخص شد سالید اومده بالا آماده اجرا انواع و اقسام CQC ها بر روی لیکوئید پین میشه:دی

هرچند الآن همه چی تو اون گوی جادویی نمایانه:-s

اره کل فیلم های تاریخ بتمن رو نولان ساخته:|من حتی فیلم های قبلی نولان هم ندیدم
پس چون مدیرها بیشتر طرفدار اسنیک هستن تا بتمن این هم نامردی هستش
یک حرف هایی می زنین ها

بتمن از وقتی که سری ساختش افتاد دست نولان این طوری طرفدار پیدا کرده و اگر نه تا چندی پیش که سری بتمن رو تیم برتون می ساخت این طوری مثل الان طرفدار نداشت
اره قبلش کی می دونست بتمن کیه
بتمن از کمیک هاش مشهور شد و فیلم هایی هم داشت که کارگردانش نولان نبوده الکی دارید حرف می زنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or