دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب خيلي نزديك بودن. من خودم دوره هاي قبلش به بتمن راي دادم اما اينجا ديگه جايز نبود.

خداييش اسنيك شخصيتش با تمام كاركتر هاي دنياي بازي فرق داره. بريد حالشو ببريد بتمني ها كه خيلي اختلاف كم بود.
جالبيش اين بود طرفدار هاي مكس به بتمن راي دادن تا فينال راحت بشه :d . خدا با ماست :d

اسنیک با اختلاف 7 تا رای برد، چقدر حساس و نزدیک بود رقابت :دی

یه اتفاق خیلی جالب تو این سری افتاد که باید شفاف سازی بشه :دی

از اول رای گیری تا امروز حدود ساعت 8 اینطورا اسنیک حدود 30 تا رای از بتمن جلوتر بود. بعد به صورت خودجوش در عرض چند دقیقه نزدیک 20-30 رای پشت سرهم به بتمن اضافه شد :دی
میریم رای ها رو نگاه می کنیم و میبینم بله، به صورت خیلی تابلویی id ها شبیه همه :دی
----------------
خجالت داره واقعا، اما بازهم با این کارا نتوستن از سد Snake بگذرن...

بیگ باس خطاب به سالید اسنیک:I'm proud of you،Son:d!
اینم از Chicken Man.....
NEXT؟

پ.ن:راستی نوید جون،گویت درست پیش بینی کرد؟:d!
میریم رای ها رو نگاه می کنیم و میبینم بله، به صورت خیلی تابلویی id ها شبیه همه
:biggrin1:
بسیار هم عالی....
ولی مگه کاربرا جدیدا میتونن رایی بدن؟

از اول رای گیری تا امروز حدود ساعت 8 اینطورا اسنیک حدود 30 تا رای از بتمن جلوتر بود. بعد به صورت خودجوش در عرض چند دقیقه نزدیک 20-30 رای پشت سرهم به بتمن اضافه شد :دی
میریم رای ها رو نگاه می کنیم و میبینم بله، به صورت خیلی تابلویی id ها شبیه همه :دی
----------------
کسی که رای ها رو نمی بینه اونجا هم احتمالا شانسی یه اتفاقی افتاده :دی البته من قضیه رو نمی دونم و شاید راست بگی ولی در هر صورت اسنیک اومد فینال و به مقام نایب قهرمانی رسید :دی :دی

81461120334920438047.png

00171413325343338052.gif

----------------

اوه اوه ینی اینا با کثیف کاری هم نتونستن جلو اسنیک رو بگیرن . زنده باد سرباز کهنه کار
دوستان برین مشقاتونو بنویسین اسنیک غول تر از این حرفاس که به دست یه شخصیت کارتونی حذف بشه :دی

HE's NO HERO NEVER WAS NEVER WILL BE . HE'S BORN TO ELIMINATE BATMAN :دی

یعنی این 7 نفر رو اگر پیدا کنم:|می ندازمشون توی تاردیس پرتشون می کنم توی خورشید:|
==============================================================
مکس رو پیروز کنید حداقل
==========================
راستی دکتر هو هم سال دیگه بیاریدش با 1 رای می بازه اما دلمون خوش می شه:d

البته باید بگی دم آنتی سونی ها گرم
بتمن تو مراحل گروهی توی هر سه دور اول شد، تازه دور اول با یه شخصیت انحصاری مایکروسافت همگروه شده بود. کاملا مشخصه بتمن خیلی طرفدار داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or