بتمن تو مراحل گروهی توی هر سه دور اول شد، تازه دور اول با یه شخصیت انحصاری مایکروسافت همگروه شده بود. کاملا مشخصه بتمن خیلی طرفدار داره![]()
یه اتفاق خیلی جالب تو این سری افتاد که باید شفاف سازی بشه :biggrin1:
از اول رای گیری تا امروز حدود ساعت 8 اینطورا اسنیک حدود 30 تا رای از بتمن جلوتر بود. بعد به صورت خودجوش در عرض چند دقیقه نزدیک 20-30 رای پشت سرهم به بتمن اضافه شد :biggrin1:
میریم رای ها رو نگاه می کنیم و میبینم بله، به صورت خیلی تابلویی id ها شبیه همه :biggrin1:
----------------
خجالت داره واقعا، اما بازهم با این کارا نتوستن از سد Snake بگذرن...
Like Father, Like Son![]()
![]()
[LTR]Ocelot to Snake: "I'm Liquid's doppelganger, and you are his. Just like your father"[/LTR]
نمی دونم والا اگه فن های مایکروسافت اینقدر توانایی داشتن تو دور گروهی نتیجه 302 رای واسه بتمن و 132 رای واسه مستر چیف به دست نمی اومدطرفدارای بتمن به کنار . تنها دلیلی که میتونه اون حرکتی که کیوان گفت رو توجیه کنه همین آنتی سونی ها هستن . قبول نداری ؟
مگه خودتون نمیگید یوزهای جدید نمی تونند رای بدن ...یه اتفاق خیلی جالب تو این سری افتاد که باید شفاف سازی بشه
از اول رای گیری تا امروز حدود ساعت 8 اینطورا اسنیک حدود 30 تا رای از بتمن جلوتر بود. بعد به صورت خودجوش در عرض چند دقیقه نزدیک 20-30 رای پشت سرهم به بتمن اضافه شد
میریم رای ها رو نگاه می کنیم و میبینم بله، به صورت خیلی تابلویی id ها شبیه همه
----------------
خجالت داره واقعا، اما بازهم با این کارا نتوستن از سد Snake بگذرن...
عزیزم چرا فرافکنی میکنی..؟
اگر ID ی چیزی داری رو کن و بعد اون افراد رو بن دائم کن..
مگر نمیگی طرف 30 تا رای به بتمن داده.. یعنی 30 تا یوزر داشته..؟
مگه خودتون نمیگید یوزهای جدید نمی تونند رای بدن ...
مگه نه اینکه هر یوزری باید حداقل 20 روز از عضویتش بگذره و بالای 10-15 پست تو انجمن داشته باشه که رای بده ...
آخه شما که ناظم انجمن هستین چرا این پست رو میدین ... اصلا و اصلا قصد پست دادن تو این تاپیک رو نداشتم چون نمیتونم با یه عده متعصب بحث کنم. بحث منطقی یه چیزیه ولی اینکه فقط به این که :
طرفدارای بتمن کودکن.
بتمن کاراکتر گیم نیست.
چرا کریس رونالدو و مسی تو نظرسنجی نیست.
بتمن به خاطر فیلماش معروفه.
و ... نمیشه بحث کرد و دیدم بهترین کار جواب ندادن به یه سری از دوستان عزیزه ...
ولی شما میاین این پست رو میدین که 30 رای در عرض 30 دقیقه رفت برا بتمن اونم با ID های مشابه!!!
تو اولین پستم هم برای این نظرسنجی گفتم که اصلا و اصلا ناراحت نمیشم بتمن بالا نره و اسنیک هم بره بالا خوشحال میشم ولی !!!
من هیچی جز سکوت کردن ندارم ...![]()