دوبله بازی

دوست عزیز اینو به عنوان یک انتقاد بپذیرید.لطفا از کلمات عامیانه استفاده کنید مثلا شما اون لحظه به جای دانته گفتی بیا یک مهمانی دیوانه وار داشته باشیم ولی غیر معموله.و برای صدای دانته هم باید از یک صدای رساتر و خشن تر استفاده بشه

من انتقاد پذیرم ولی تو این یک مورد نه!

چون من هیچ وقت نگفتم بیا یک مهمانی دیوانه وار داشته باشیم!!

گفتم بیا یه مهمونی... .

درضمن صدای اصلی بازی هم همین جوری بود و اصلا خشن نبود.

مشکل رسایی صدا هم از اتاق دوبله بود که فقط تو همین یه مورد بازی پیش اومد.

مطمئنی این تو استدیو دوبله شده:))
الان شما جا میکی موس حرف زدی یا دانته؟!!=))

یه صحنه ای از بازی که زیاد توش حرف نداره رو انتخاب کردی رفتی با استفاده از نرمافزار Ulead2011 دوبله کردی (اونم با میکروفون هدفون :)))

گفتم طرفدار خشنی هستم
آقا شما گند زدی به دانته که این چیه الان ؟!!!!
همه ی کاراتون خانگیه؟!!=))

مگه تا حالا از مدیافایر دانلود نکردید؟

باید صبر کنید تا متن Processing download request... تبدیل شه به Click here to start download from MediaFire.. . اصلا رو همین لینک کلیک کنید تا دانلود شه.
چرا ولی نمیدونم چرا تبدیل نمیشه اون پایین داره فیس بوک رو لود میکنه فکر کنم دلیلش همینه!

مطمئنی این تو استدیو دوبله شده:))
الان شما جا میکی موس حرف زدی یا دانته؟!!=))

یه صحنه ای از بازی که زیاد توش حرف نداره رو انتخاب کردی رفتی با استفاده از نرمافزار Ulead2011 دوبله کردی (اونم با میکروفون هدفون :)))

گفتم طرفدار خشنی هستم
آقا شما گند زدی به دانته که این چیه الان ؟!!!!
همه ی کاراتون خانگیه؟!!=))

دوبله ی خانگی!!!!

آدم میاد شرکت راه می ندازه بعد بیاد تو خونه دوبله کنه?????!!!!!!!!
( واقع بین باشید)

Ulead2011??!!!!!

بله ما با هدفون های مخصوص و با کیفیت دوبله کردیم. مگه دوبله های خارجی رو ندیدید که همشون با هدفون های مخصوص دوبله می کنن؟ ( مثل هری پاتر)

مشکل صدا هم از صفحه ی کنترل صدا بود.لابد نمی دونید چیه!!=))

خوب جیگر کلا دانته کم حرف می زنه. بعدشم اگه می خواستم صحنه هایی که زیاد حرف می زنه رو بذارم حجم زیاد می باره.

بعدشم عرض کردم که جو استودیو بد بود و دوبله اینجوری شد. وگرنه همه ی دوبله هامو عالی شده ( البته جای تعریف نیست).

شما کجا همه ی کارهای مارو دیدی؟!:-/

چکار کنم که طرفدار خشنی هستی!!!

---------- نوشته در 06:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:42 PM ارسال شده بود ----------

چرا ولی نمیدونم چرا تبدیل نمیشه اون پایین داره فیس بوک رو لود میکنه فکر کنم دلیلش همینه!

Danitondar جان عزیز روی اینجا کلیک کنید و دانلود کنید.

---------- نوشته در 07:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:46 PM ارسال شده بود ----------

نظرات فقط همین؟!؟!

البته اگر ایراد بگیرید بهتون حق می دم. چون کیفیتش بد شده!:(

آخرین ویرایش:
دوبله ی خانگی!!!!

آدم میاد شرکت راه می ندازه بعد بیاد تو خونه دوبله کنه?????!!!!!!!!
( واقع بین باشید)

Ulead2011??!!!!!

بله ما با هدفون های مخصوص و با کیفیت دوبله کردیم. مگه دوبله های خارجی رو ندیدید که همشون با هدفون های مخصوص دوبله می کنن؟ ( مثل هری پاتر)

مشکل صدا هم از صفحه ی کنترل صدا بود.لابد نمی دونید چیه!!=))

خوب جیگر کلا دانته کم حرف می زنه. بعدشم اگه می خواستم صحنه هایی که زیاد حرف می زنه رو بذارم حجم زیاد می باره.

بعدشم عرض کردم که جو استودیو بد بود و دوبله اینجوری شد. وگرنه همه ی دوبله هامو عالی شده ( البته جای تعریف نیست).

شما کجا همه ی کارهای مارو دیدی؟!:-/

وقتی صدای بازی قطع میشه بعد تو سکوت کامل صدای دوبلر میاد این یعنی دستگاههای شما مخصوص دوبله نیست ، دوبله رو من دیدم ولی مثل اینکه شما ندیدی ، صدای اورجینال رو معمولا شرکتها پایین میارن بعد صدا می زارن
بله دوبله شما خونگی و اگرم با نرم افزار یولید نباشه با چیزه دیگه ای ، این صدا اصلا ماله یه استدیو نیست
آخی !! فقط شما می دونی صفحه کنترل صدا چیه؟!!
دانته کم حرف می زنه؟!!!:-o اصلا تا حالا تو عمرت دویل بازی کردی:))
من بحثی ندارم فقط می خوام اگه کار شرکتی بود بهتر از این میشد من بازی های دوبله شده زیادی دیدم ، کیفیت صدا اونقدر بالاهه و مشخص کار شرکتیه! این کار خونگیه من هم می تونم دوبله کنم چهار تا بازی و کارتون بعد بیام بگم ما از شرکت فلان اومدیم !

اگرم واقعا کار دوبله انجام میدی لااقل شما دیگه جا دانته حرف نزن =))

شما که انقدر ادعا می کنید دویل بازی کردید متوجه قطع شدن یک دفع ای صدای بازی نشدید!!!؟؟؟

دستگاه های ما کاملا مخصوص دوبله هستش.

حالا که فقط یه صدا پایین نیاوردیم یعنی دوبله خانگیه!!!!!؟؟؟؟؟؟!!!؟؟؟!؟!؟!؟!

شما که انقدر سرت می شه دوبلور ها هم با نرم افزار دوبله می کنن فقط بخش صداگزاریش با دستگاه های خاص انجام می شه عزیز!!!

کار ما کاملا با مجوز هست. اگه نمی دونی بدون! یا برو تو بخش اداره ی ارشاد و فرهنگ اسلامی و بپرس!

دانته کم حرف می زنه. بیشتر می جنگه.

نه فقط تو Devil may cry بازی کردی!!

صد بار گفتم اینم صد و یکمین بار : کلا دوبله این بازی بد شد.البته شاید بعد از تموم شدن دوبله انیمیشن Mors Needs Moms دویل4 را هم دوبله کردیم. (البته سعی می کنیم این مشکلات توش پیش نیاد).

دوباره هم می گم مشکل این بازی از صدا گذاریش و جو استودیو بود که اینجوری شد!

الآن لینک یه انیمیشن کوتاه بهت می دم کیفیت رو ببین! بابت دوبله این انیمیشن لوح تقدیر از انجمن صنفی دوبلوران کشور دریافت کردیم. چون این انیمشن جزو نامزدهای انیمیشنی کوتاه در سال 2009 بود. و دوبله هم شد با کیفیت بالا.

البته من توش نیستم : http://download19.mediafire.com/s86w...ack+Attack.mkv

آخرین ویرایش:
به سرپرستی خودم بود و لوح تقدیرشم خودم گرفتم.

تو تا حالا کجا دیدی یه نفر که صداش خوب نباشه و تجربه نداشته باشه بیاد مدیر دوبلاژ شه؟/:)

در ضمن انیمیشن مریخ به مادران نیاز دارد قرار است به سرپرستی بنده دوبله بشه و صدای خودم و پنج شیش تا دیگه توش هست. و قرار است توسط سایت دانلودها مورد استقبال قرار بگیره.

تو خودت اصلا صدا داری که انقدر ادعات می شه؟ :)) اون یارو خوب جوابت رو داد گفت " کپی میکنی هیچ میخای دوبله هم بکنی؟!! بد چن روز دیگه Logo خودتو جای راک استارم میزنی نکنه!!! !!"=))

البته در شآن من نیست که با شما سروکله بزنم. اونم چه کسی!!:))

از همینجا از تمام کاربران و مدیران انجمن عذرخواهی می کنم که این حرف ها رو زدم و تو هم باعثش شدی!!

چه کسی؟!!!!
اون طرف هم با من نبود با تو بود!!! می تونی بری از خودش بپرسی !!! من چیو کپی کردم ؟
:))
می دونستم ظرفیت انتقادو نداری!!! :d
آخی تا حالا کسی بهت نگفته بود صدات شبیه میکی موسه!!! خب جونم حقیقت تلخه آدم یه روزی باید با همه ی حقایق زندگیش رو به رو بشه!
:p
اصلا شآن داری تو؟!!! ( نمی خوام بی ادب باشم اما تا زمانیکه با بی ادبی روبه رو نشدم ) اگه شآن داشتی که مودب بودی یه ذره!!!
من فقط اومدم بگم یه وقت مردمو خر گیر نیاری! آدمایی هستن که حالیشون میشه و می دونن بقیه راجع به چی حرف می زنن
احترام بزار تا احترام ببینی
صدا من هم به شما ربطی نداره، من که نخواستم چیزی رو دوبله کنم شما ادعای دوبلری می کنی!:))

عزیز تو اون موقع گفتی این عکس از دویل 4 کپی کردم اونم جوابتو داد:))

من ظرفیت انتقاد رو دارم نه با توهین و بی ادبی.

صدای میکی موس کجا صدای من کجا؟ تو گوشات سنگینه این جوری می شنوی:)) چون هر کی انتقاد می کرد از صدام ایراد نمی گرفت . در ضمن صدای من هم به شما ربطی نداره. به اونایی که ادب دارن می چسبه!

لابد اگر خواستی که دوبله کنی ( که اصلا مجوزشو بهت نمی دن! ) می خوای بشینی فقط فحش بدی=))

ضمنا استودیوی ما مجوز داره می تونی بری بپرسی. وگرنه فروشگاه اینترنتی نداشت و یا فروشگاه ***** می شد.

من مردمو خر نگرفتم تو خر گرفتی که می خوای با این حرفات اعتبار شرکت رو زیر سوال ببری! که مطمئنم نمی تونی!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or