بهتره که صدای دانته مورد قبول باشه اگر نه من فن خشنی هستم
چرا ولی نمیدونم چرا تبدیل نمیشه اون پایین داره فیس بوک رو لود میکنه فکر کنم دلیلش همینه!مگه تا حالا از مدیافایر دانلود نکردید؟
باید صبر کنید تا متن Processing download request... تبدیل شه به Click here to start download from MediaFire.. . اصلا رو همین لینک کلیک کنید تا دانلود شه.
مطمئنی این تو استدیو دوبله شده
الان شما جا میکی موس حرف زدی یا دانته؟!!
یه صحنه ای از بازی که زیاد توش حرف نداره رو انتخاب کردی رفتی با استفاده از نرمافزار Ulead2011 دوبله کردی (اونم با میکروفون هدفون )
گفتم طرفدار خشنی هستم
آقا شما گند زدی به دانته که این چیه الان ؟!!!!
همه ی کاراتون خانگیه؟!!
چرا ولی نمیدونم چرا تبدیل نمیشه اون پایین داره فیس بوک رو لود میکنه فکر کنم دلیلش همینه!
دوبله ی خانگی!!!!
آدم میاد شرکت راه می ندازه بعد بیاد تو خونه دوبله کنه?????!!!!!!!!
( واقع بین باشید)
Ulead2011??!!!!!
بله ما با هدفون های مخصوص و با کیفیت دوبله کردیم. مگه دوبله های خارجی رو ندیدید که همشون با هدفون های مخصوص دوبله می کنن؟ ( مثل هری پاتر)
مشکل صدا هم از صفحه ی کنترل صدا بود.لابد نمی دونید چیه!!
خوب جیگر کلا دانته کم حرف می زنه. بعدشم اگه می خواستم صحنه هایی که زیاد حرف می زنه رو بذارم حجم زیاد می باره.
بعدشم عرض کردم که جو استودیو بد بود و دوبله اینجوری شد. وگرنه همه ی دوبله هامو عالی شده ( البته جای تعریف نیست).
شما کجا همه ی کارهای مارو دیدی؟!
وقتی صدای بازی قطع میشه بعد تو سکوت کامل صدای دوبلر میاد این یعنی دستگاههای شما مخصوص دوبله نیست ، دوبله رو من دیدم ولی مثل اینکه شما ندیدی ، صدای اورجینال رو معمولا شرکتها پایین میارن بعد صدا می زارن
بله دوبله شما خونگی و اگرم با نرم افزار یولید نباشه با چیزه دیگه ای ، این صدا اصلا ماله یه استدیو نیست
آخی !! فقط شما می دونی صفحه کنترل صدا چیه؟!!
دانته کم حرف می زنه؟!!!:-o اصلا تا حالا تو عمرت دویل بازی کردی
من بحثی ندارم فقط می خوام اگه کار شرکتی بود بهتر از این میشد من بازی های دوبله شده زیادی دیدم ، کیفیت صدا اونقدر بالاهه و مشخص کار شرکتیه! این کار خونگیه من هم می تونم دوبله کنم چهار تا بازی و کارتون بعد بیام بگم ما از شرکت فلان اومدیم !
اگرم واقعا کار دوبله انجام میدی لااقل شما دیگه جا دانته حرف نزن