دمو قابل بازی Pes 2008 برای Pc هم منتشر شد

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب اين خبر منبع نداره و يکی از دوستان به اطلاع بنده رسوند!!

چند روز پيش برای XBOX360 دمو منتشر شده که مطمئناً خيلی ها به XBOX Live دسترسی ندارند
حالا دمو قابل بازی رو برای PC ميتونيد دانلود و بازی کنيد
الان من هرچی سعی کردم همه Source هايی که بر اساس Region هستند Full هستند و اجازه DL نميده
احتمالاً بايد يه چند ساعتی تلاش کنيد ..

Download

دموی pc که بیشتر شرکت های عرضه کننده بازی اوردن میتونی تهیه کنی ولی برای x360 خبر ندارم.
خوب برادره من منم همون شركتارو ميخواستم بشناسم ديگه!
وست هم كه ميگه نياوردم!
از كجا بگيرم زوووووووووووووود بگيد دارم از حسادت ميميرم:laughing:

بچه ها يكيتون لطف ميكنه جاييو معرفي كنه بشه دموشو گرفت؟
دموش رو 360 هم اومده يا بايد حتما دانلود كنيم تا اجرا شه؟
من امروز کل ولیعصر رو زیر و رو کردم..هیچ جا نداشت... ولی یه جا داشت اونم 1 دونه..فروشگاه فرزین بود اگه اشتباه نکنم....1 دونه رو خریدم بعد بردم یکی هم ازش رایت زدم چون 2 نفر بودیم :cheesygri

خوب برادره من منم همون شركتارو ميخواستم بشناسم ديگه!
وست هم كه ميگه نياوردم!
از كجا بگيرم زوووووووووووووود بگيد دارم از حسادت ميميرم
تو پست های قبلی گفتم تکین داره پاساز ولیعصر برین هست حتما
یا به شماره ای که تو سایتشون هست زنگ بزنید با 1500 تومن بدون هزینه پیک می فرستن براتون

تو پست های قبلی گفتم تکین داره پاساز ولیعصر برین هست حتما
یا به شماره ای که تو سایتشون هست زنگ بزنید با 1500 تومن بدون هزینه پیک می فرستن براتون

دوستمون تو پست بالایی گفت که تمام ولیعصر رو گشته نداشتن فقط فروشگاه فرزین داشته البته اونم دو قدم اونطرف تره :-":-":-":-":-":-":-"
من که چشمم آب نمیخوره به خاطر یه کالای 1500 تومنی با پیک رایگان بفرستن 100% این به ضررشونه اگرم بفرستن میگن پول پیک پای خودتون :-":-":-":-":-":-":-"

آخرین ویرایش:
دوستمون تو پست بالایی گفت که تمام ولیعصر رو گشته نداشتن فقط فروشگاه فرزین داشته البته اونم دو قدم اونطرف تره
خواستی بیا با هم بریم اونجا تا بهت نشون بدم که دارن ;)
من که چشمم آب نمیخوره به خاطر یه کالای 1500 تومنی با پیک رایگان بفرستن 100% این به ضررشونه اگرم بفرستن میگن پول پیک پای خودتون
شما چرا انقدر شک داری عزیز من خیلی ها زنگ زدن گرفتن امتحان کن اگه پول پیک خواستن شما نده بگو اصلا نمی خوام

حالا چه عجله ای هست بازی فوقش یه ماهه دیگه ریلیز میشه و نسخه کامل بازی رو بگیرید بی کارید پول خودتون رو برای دمو هدر میدید .;)

من که چشمم آب نمیخوره به خاطر یه کالای 1500 تومنی با پیک رایگان بفرستن 100% این به ضررشونه اگرم بفرستن میگن پول پیک پای خودتون :-":-":-":-":-"
من هم خودمم به همین روش از تکین با پیک گرفتم البته 1800 تومن !

خواستی بیا با هم بریم اونجا تا بهت نشون بدم که دارن ;)
عزیزم من که دورغ نمیگم؟ من دیروز رفتم تکین به همراه پسرخالم :cheesygri به استناد حرف شما که اینا دارن... رفتیم نداشتن....بعد بهش گفتم خو مرتیکه وقتی نداری واسه چی عسکش رو میزنی اینجا... گفت خوب فردا میاریم...گفتم پس عسکشم فردا میذاشتی دیگه...خلاصه دعوای لفظی بالا گرفت و نگهبان اونجا ما رو جدا کرد....
276.gif

کل پاساژ رو گشتم هیچ جا نداشت و رفتم واسه دانلود تو کافی نت...50 مگ رو دانلود کرده بودم که همراهم گفت:فرزین نرفتیم ها.... پا شد رفت فرزین گفت داره...ولی فقط یکی...همون یه دونه رو خریدیم و بعدش رایت زدیم....
راستی بازی رو نمیشه 2 نفره بازی کرد...من که هر کاری کردم نشد...

پ.ن:عسک همون عکسه....اشتباه تایپی نیست :laughing:

با کنسول چند نفره میشه بازی کرد؟

ما با pc که چهار نفره هم زدیم می خوام ببینم با 360 هم میشه چهار نفره بازی کرد

خیلی حال میده:love:

دموی 360 رو کدوم مغازه اورده؟ قیمتش چنده!؟
مثله اينكه دموهايه 360 رو فقط ميشه دانلود كرد! و رايتي اجرا نميشه!
برو پلی 3 بخر بشین 7 نفره بازی کن
كجايي شما؟:cheesygri خيلي وقته سوني اعلام كرده ps3 4 دسته رو فقط قبول ميكنه!
رو دستشم ديده باشي 4 تا چراغ داره!
یک فایل توپ برای دوستانی که میخوان دمو رو 2 نفره بازی کنند.
اين فايل برايه pes06 هست نه اين بازي!

كجايي شما؟:cheesygri خيلي وقته سوني اعلام كرده ps3 4 دسته رو فقط قبول ميكنه!
رو دستشم ديده باشي 4 تا چراغ داره!

اشتباه می کنی 7 تا دسته میشه وصل کرد .
از دسته 4 به بعد 2 تا چراغ روشن می شه مثلا برای دسته هفتم 3و4 روشن میشه که بشه 7.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or