دمو قابل بازی Pes 2008 برای Pc هم منتشر شد

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب اين خبر منبع نداره و يکی از دوستان به اطلاع بنده رسوند!!

چند روز پيش برای XBOX360 دمو منتشر شده که مطمئناً خيلی ها به XBOX Live دسترسی ندارند
حالا دمو قابل بازی رو برای PC ميتونيد دانلود و بازی کنيد
الان من هرچی سعی کردم همه Source هايی که بر اساس Region هستند Full هستند و اجازه DL نميده
احتمالاً بايد يه چند ساعتی تلاش کنيد ..

Download

دوست من ضمن تشکر از مطلبی که مينويسی سعی کن عکس هات رو يک جای ديگر اپلود کنی و همينطور حجمشون رو هم کاهش بدی
چون من اصلاً مشکل سرعت اينترنت ندارم ولی تمام عکس هات نصف لود ميشه و يک مقدار طول هم ميکشه چون ديگه بيش از اندازه حجم بالاست
فکر نميکنم نيازی باشه ..

تويه اون عكس هاي بالا كه چهره بازيكنها رو مقايسه كرده 2 تا فرق است اون اينه كه شماره پيراهن فرناندو تورس و ديويد ويا با هم فرق ميكنه خدا ميدونه كدومش اصله
همیشه فیفا تو اسم و شماره و لباس اصل بازیکن ها از PES جلو تر بود اما این سری مثل اینکه عقبه شماره دیوید ویا تو اسپانیا شمارش 21
این عکس اصل لباسش
davidvilla_spain_home.jpg

البته یه مدتی هم شمارش 7 بود
این هم عکس خودش با لباس اسپانیا
david-villa-2.jpg

==
یه جیز جالب دیگه این عکس را نگاه کنید
1190731150662.jpg

جالبه که تا اونجا که من یادمه شماره رونالدینو 11 بوده تو برزیل هر دو نسخه شمارش را اشتباه زدن
==
شماره کاکا هم تو برزیل 10 هست نسخه فیفا باز هم شماره را اشتباه زده
1190731075866.jpg

این عکسها را thumbnails می زارم دیال اپی ها هم بتونن استفاده کنن

اینها هم مربوط میشه به مستر لیگ احتمالا

این هم به نظرم میتونه انمیشن ها و تیزر های مستر لیگ باشه

این هم به نظرم میاد جزو تیزر اصلی و اغازین بازی باشه

این هم توپ ها موجود در بازی

بقیه ای نداره...فقط احتمال داره برای psp هم بیاد
نه تمام کنسول ها هست یه نسخه هم دارن برای Wii و DS میسازن که با کمی تاخیر نسبت به بقیه نسخه ها بیرون میاد نسخه موبایل بازی هم موجوده همین الان ;)

اين نسخه كه شما گزاشتي japan هست ولي براي j معمولا نسخه هاي asia و بعضا korea هم مياد كه اونا خيلي وقتها زبانشون انگليسيه. (البته در مورد نسخه قبلي اين اتفاق نيافتاد)

نه Pes باز هم درست زده يعنی شماره رونالدينهو 16 هستش
11 الان تو برزيل روبينهو هست
با اين تصاوير اميد ميره هستش که اسم تيم ها و بازيکنا و همينطور چهره ايران رو هم درست کرد باشن (البته بازم آخريش بعيده)

جالبه که تا اونجا که من یادمه شماره رونالدینو 11 بوده تو برزیل هر دو نسخه شمارش را

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or