خب اینم یه نصفه نقد از نسخه دمو PES 2008 با عکس (حجم عکسها این پست حدود 2 مگ هست )
خب اول از گرافیک بازی شروع میکنیم
گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل خیلی پیشرفت کرده و واقعا یک نسل پیشرفت کرده اگه دمو را بازی کرده باشین اولین چیزی که توجه شما را جلب میکنه همین گرافیک قشنگ بازی هست و فرقش وقتی معلوم میشه که شما PES 06 را روی سیستم خودتون اجرا کنید و تفاوت را متوجه بشین لازم به این کار نیست من این کار را براتون کردم
هر دو عکس در اخرین درجه تنظبمات گرافیکی بازی هست
نورپردازی بازی هم پیشرفت زیادی داشته نسبت به نسخه قبل نکته دیگه اضافه شدن چین و چروک به لباس بازیکن ها هست که وقتی حرکت میکنن شما میتونید ببینید حالتشون تغییر میکنه
مورد بعدی که میشه در مورد پیشرفت گرافیکی بازی گفت چمن زیبا و سه بعدی بازی هست که واقعا خیلی خوب از کار در اومده
البته تو نسخه دمو فقط یک استادیوم قابل بازی هست و چمن یک دستی داره فکر میکنم زیبای واقعی چمن ها را باید تو نسخه کامل بازی دید.
مورد بعدی هم که میشه بهش اشاره کرد گرافیک خوب و جزییات خوب چهره بازیکن هاست که جزءیات زیادی را میشه تو صورت بازیکن ها دید از قبل جوش چروک ته ریش و ...
(این عکس را الان گرفتم ارم روش نزاشتم
![Lol :lol: :lol:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/lol.gif)
)
تماشاگران در حین بازی بهتر از نسخه قبل هستن اما سه بعدی نیستن فقط تماشاگران وقتی در بین دو نیمه و در مراسم اول بازی سه بعدی به نمایش در میان که جالبه !
خب می رسیم به حالت تور دروبازه ها تور دروازه ها تو این نسخه بهتر از نسخه قبلی طراحی شده اما به نظرم بازم جایی کار داشت به نظرم بعد از خوردن توپ به تور خیلی زیاد و بیش از حد معمول تور حرکت میکنه مثل ژله که تو واقعیتیش اینطوری نیست (من چند تا عکس را همین الان به ذهنم رسید بگیرم که لوگوی سایت را وقت نمی کنم روش بندازم سعی میکنم تا اخر شب جایگزین کنم :wink
مورد بعدی که به بازی اضافه شده وجود نیمکت ذخیره ها در کنار زمین و بودن بازیکن ها و مربی روی اون در حین بازی میتونید مشاهده کنید اما موردی که هست خیلی بی کیفیت این کار اجرا شده به نظرم میشود بازیکن های روی نیمکت واقعا باشن یعنی مثلا رونالدو رو نیمکت هست بشه دیدیش حداقل شبیه باشه اما تو هر بازی فقط رنگ لباسشون عوض میشه این نیمکت ها
خب بپردازیم به بقیه موراد بازی :
از منوی ابتدایی بازی شروع میکنم منو بازی به نظرم نسبت به نسخه قبلی بهتر و قشنگ تر شده من دیگه توضیح نمی دم عکسهاش را براتون میزارم قضاوت با خودتون
قسمت مربیگری و سیستم چیدن بازی هم فرق چندان زیادی نکرده فقط از نظر ظاهری فرق کرده تا حدودی (یا حداقل من فرقش را ندیدم )
مراسم ابتدایی بازی هم به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شده خیلی جالبه مراسم ابتدایی بازی تو ترلیر بازی بود چون نمیشه ثانیه ای عکس بزارم چیزی ازش نمی زارم فعلا
فقط این اول بازی هست
این هم یسری عکس در حین بازی
خب می ریم سراغ ضربه های شروع مجدد از پنالتی شروع میکنم
چون تو نسخه دمو قابلیت بازی کردن پنالتی نیست من هنوز نتونستم از کامپیوتر پنالتی بگیرم که ببینم زدنش چطوره و ایا ضربه چیپ وجود داره یا نه اما بریم سر پنالتی گرفتن وقتی شما در پنالتی دروازبان باشین دوربین از پت دروازه به نمایش در میاد در موقع زدن ضربه
ضربه کرنل که فرقی نکرده
ضربات آزاد از نظر ظاهری فرقی نکرده اما از نظر نحوه زدنش فرق کرده اتفاقی که تو نسخه های قبل هم افتاده بود من کلا شیوه اش فرق کرده که چجوری پر کنی
کمک داور و داور هم به بازی اضافه شده(البته تو نسخه های قبل هم بود اما چنگی به دل نمی زد )اما تو این نسخه نسبتا خوب کار شده رو کمک داور و دارو حرکت هاشون به خصوص کمک داور کاملا طبیعی است مثلا پرچم زدن کمک داور ها کاملا طبیعی هست و داور بازی وقتی ضربه غیر مستقیم اعلام میشه دستش را بالا نگه میداره تا توپ بخوره زمین (تو عکس زیر هست ) اما اشکالی که داره داور بازی اینه که زیاد به توپ کار نداره و خیلی وارد میشه که اصلا معلوم نیست چه کار میکنه توپ یه طرفه خودش داره میره یه طرف دیگه (الان یادم اومد ازش عکس ندارم اما میگرم ازش عکس تو این حالت هم )گفته میشه که صدای سوت داوران هم با هم متفاوت هست ما که نسخه دمو فقط یه دارو دارم پس باید صبر کنیم تا نسخه کامل
گیم پلی بازی هم فرق کرده نسبت به نسخه قبل پاس ها شوت ها خودتون باید بازی کنید تا متوجه فرقش بشین اما به نظرم شوت بازی زیاد جالب نیست البته نظر منه اما وقتی شوت میزنید در 70 درصد وارد توپ رو زمین هست یا تو محوطه و نزدیک دورازه میخوره زمین انگار توپ سالنی هست و سنگین شاید هم من اشتباه میکنم اما این حالت به نظر من هست فکر میکنم تو نسخه کامل درست بشه تا حدودی
حرکت قیچی برگردان هم تو بازی هست
و یه چیز جالب دیگه که به بازی اضافه شده دریبل های اختصاصی بازیکن هاست (البته من فقط دریبل رونالیندو را تو بازی دیدم و با کریس رونالدو هم همین دربیل را زدم البته تو ترلیر بازی مسی تو یه حرکت لایی میزنه به بازیکن مقابل که من هنوز نتونستم این کار را بکنم)
استیل دویدون و پاس و شوت زدن بازیکن های معروف هم شبیه خودشون شده مثل کاکا رونالیندو کریس رونالدو و غیره ...
استیل دویدون بعضی بازیکن ها هم خیلی بد هست که به نظرم باید اصلاح بشه
مورد های جالب دیگه هم تو بازی زیاد هست مثلا تو نسخه دمو که گزارش گر هم نداره در هنگام برخورد بازیکن ها صدای اونها و فریاد زدنشون را میتونید بشنوید (باز هم گفته میشه که بازیکن ها وقتی توپ میخوان اسم بازیکن صاحب توپ را صدا میزنن باز هم من چیزی نشنیدم برای این هم باید صبر کنیم تا نسخه کامل بازی)
مورد دیگه بازی حذف صحنه های تکراری اخطار دادن دارو به بازیکن هست تو این نسخه دوار تو همون تصویر کارت زرد یا قرمز یا تذکر را میده و تصویر زوم میکنه رو بازیکن و اسمش را مینویسه و نشون میده که اخطار گرفته یه چیز جالب دیگه اینه که داور اسم بازیکن را با خودکار مینویسه روی کارت !
یه چیز جالب دیگه هم به بازی اضافه شده اونم فریب دادن دارو هست که من فقط دیدم هنوز نمی دونم چجوری میشه همچین کاری انجام داد احتمالا باید منتظر نسخه اصلی و توتریال بازی موند اما چیزی که هست من داشتم بازی میکردم که یکی از بازیکن های تیم حریف که صاحب توپ بود تو محوط جریمه من ناگهان خودش را انداخت زمین و داور بهش اخطار داد 8)
مورد دیگه شادی های پس از گل هست که بعضی وقتها نیکمت نشین ها هم تو اون شرکت میکنن من هنوز این هم ندیدم اما شنیدم تو نسخه دمو هم هست
من دیگه چیزی یادم نمی یاد بازی تموم شد
در پایان اگه کم کاستی داشت این مثلا نقد به بزرگواری خودتون ببخشید اخه دیدم هیچ جا اصلا درست حسابی به نسخه دمو نپرداختن گفتم من خودم این کار را بکنم
تمام نوشته ها در مورد بازی نظر شخصی خودم هست :wink:
کلیه حقوق عکسها و نقد بازی متعلق به سایت
www.GTPLAND.com هست و کپی برداری از ان با ذکر منبع بلامانع است