دمو قابل بازی Pes 2008 برای Pc هم منتشر شد

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب اين خبر منبع نداره و يکی از دوستان به اطلاع بنده رسوند!!

چند روز پيش برای XBOX360 دمو منتشر شده که مطمئناً خيلی ها به XBOX Live دسترسی ندارند
حالا دمو قابل بازی رو برای PC ميتونيد دانلود و بازی کنيد
الان من هرچی سعی کردم همه Source هايی که بر اساس Region هستند Full هستند و اجازه DL نميده
احتمالاً بايد يه چند ساعتی تلاش کنيد ..

Download

کلا نسخه PC این بازی همیشه Port شده از یکی از کنسولهاست .
سال پیش از PS2 پورت شده بود و انگار داشتی نسخه PS2 رو روی PC بازی میکردی ( دکمه ها ، شکل دسته PS2 و ... )

امسال هم از روی 360 پورت شده و دکمه ها و شکل کنترلر مربوط به 360 هست ....

من دانلود کردم ، نسبت به سال پیش پیشرفت هایی داشته ، گرافیک روی هم رفته بهتر شده ، حرکت توپ طبیعی تر شده ، حرکات بازیکنان بعد از گل زدن یا خطا کردن جالب تر شده ، بازی کمی سخت تر شده ....

کلا کاملا راضی کننده ست و نسبت به Fifa 08 که من دموی PS3 رو بازی کردم اصلا قابل مقایسه نیست و خیلی بهتره .
تازه این نسخه PC هست که همیشه نسبت به نسخه کنسول ها کمی ضعیف تره ، چون به هر حال Port شدست . البته Port مناسبی هست و مشکلی نداره .

کلا نسخه PC این بازی همیشه Port شده از یکی از کنسولهاست .
سال پیش از PS2 پورت شده بود و انگار داشتی نسخه PS2 رو روی PC بازی میکردی ( دکمه ها ، شکل دسته PS2 و ... )

امسال هم از روی 360 پورت شده و دکمه ها و شکل کنترلر مربوط به 360 هست ....
من نمیدونم این Konami با این حرکت ضایع، چه هدفی رو دنبال میکنه! یعنی برای گیم خودشون اونقدر ارزش قائل نیستن که این ریزه کاری ها رو درست کنن؟ (البته ریزه کاری که چه عرض کنم)

شما در هيچ ضمينه اي پکيج کاملی نميتونی پيدا کنی
به هر حال اگه قرار باشه هرچيزی که من و شما انتظار داشته باشيم رو عرضه کنه که جايی بی نسخه های بعدی بمونه ..

من نمیدونم این Konami با این حرکت ضایع، چه هدفی رو دنبال میکنه! یعنی برای گیم خودشون اونقدر ارزش قائل نیستن که این ریزه کاری ها رو درست کنن؟ (البته ریزه کاری که چه عرض کنم)

سیستم کنترل های PES اصولا همین بوده.
مثلا میرفتی تتظیم میکردی که L2 بشه یک دکمه ای .. ولی تو کل بازی L2 رو نشون میداد :biggrin1:
چه میدونم والا .. ملت خوششون میاد حتما".

سلامن علیکم امروز بنده هم دموی قابل بازی رو دانلود کردم یه چیزایی هست که شاید دوستان نگفته باشن
من خودم یک سالی میشه PES بازی میکنم تا حالا با حرفه ای های زیادی هم بازی کردم نمیدونم تاحال این کاراو انجام دادید مثلا همون اول بازی ادریانو یا هانری رو برداری یک تنه همه رو دریپل کن گل بزنی برا من که خیلی پیش اومده زیاد اما اینجا دیگه خط خبری نیست یا اگه هم بتونی خیلی سخته در کل بازی حالت اصولی گرفته بخودش خیلی به واقعیت نزدیکه اگر تو PES6 موقعیتاتون الکی الکی خراب میشد یا گلهای الکی میزدید اینجا دیگه اگه موقعیت گل داشته باشه احتمال 85 درصد توپ تو گل نکته دیگه هم اینکه بازی هیچ حساب کتابی توش نیست هر بار که بازی میکنید چیزای تازه میبینید زیاد حرف نزم چون هر چی بگم بیخود تا خودتون بازی نکنید نمیفهمید فقط بگم اگه تو PES 6 با تکروی گل میدید ایندفعه از سر خودتون بندازید بیرون
راستی دو تا عکس باحالم گرفتم یکی دریپلای مخصوص کریس که از لای پاهاش به صورت حرفه ای رد میده و دیگری دریپل رونالدینیو که تو این بازی فوق العاده کار شده نه مثل PES 6 که احتمال انجام شدنش 50 درصد بود و توپ از پات جدا میشد اما الان به سختی توپ از پات جدا میشه و خیلی هم سریع انجام میده
راستی کونامی احتمالا یه ترینینگ خوب هم باید براش گذاشته باشه که حرکاتو آموزش بده این سری تغییر تحولات زیاده
در ضمن اولین گلی که خاستم بزننم رو زربه چیپ با نانو گومز بود که متاسفانه از بغل گل رد شد:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خب اینم یه نصفه نقد از نسخه دمو PES 2008 با عکس (حجم عکسها این پست حدود 2 مگ هست )

2006398939792761696_rs.jpg

خب اول از گرافیک بازی شروع میکنیم
گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل خیلی پیشرفت کرده و واقعا یک نسل پیشرفت کرده اگه دمو را بازی کرده باشین اولین چیزی که توجه شما را جلب میکنه همین گرافیک قشنگ بازی هست و فرقش وقتی معلوم میشه که شما PES 06 را روی سیستم خودتون اجرا کنید و تفاوت را متوجه بشین لازم به این کار نیست من این کار را براتون کردم

2006333844593735944_rs.jpg

هر دو عکس در اخرین درجه تنظبمات گرافیکی بازی هست
نورپردازی بازی هم پیشرفت زیادی داشته نسبت به نسخه قبل نکته دیگه اضافه شدن چین و چروک به لباس بازیکن ها هست که وقتی حرکت میکنن شما میتونید ببینید حالتشون تغییر میکنه
مورد بعدی که میشه در مورد پیشرفت گرافیکی بازی گفت چمن زیبا و سه بعدی بازی هست که واقعا خیلی خوب از کار در اومده

2005369904435977131_rs.jpg

البته تو نسخه دمو فقط یک استادیوم قابل بازی هست و چمن یک دستی داره فکر میکنم زیبای واقعی چمن ها را باید تو نسخه کامل بازی دید.
مورد بعدی هم که میشه بهش اشاره کرد گرافیک خوب و جزییات خوب چهره بازیکن هاست که جزءیات زیادی را میشه تو صورت بازیکن ها دید از قبل جوش چروک ته ریش و ...
(این عکس را الان گرفتم ارم روش نزاشتم :lol:)

2000481807729107057_rs.jpg

2006375729740818568_rs.jpg

تماشاگران در حین بازی بهتر از نسخه قبل هستن اما سه بعدی نیستن فقط تماشاگران وقتی در بین دو نیمه و در مراسم اول بازی سه بعدی به نمایش در میان که جالبه !

2005946558088821660_rs.jpg
خب می رسیم به حالت تور دروبازه ها تور دروازه ها تو این نسخه بهتر از نسخه قبلی طراحی شده اما به نظرم بازم جایی کار داشت به نظرم بعد از خوردن توپ به تور خیلی زیاد و بیش از حد معمول تور حرکت میکنه مثل ژله که تو واقعیتیش اینطوری نیست (من چند تا عکس را همین الان به ذهنم رسید بگیرم که لوگوی سایت را وقت نمی کنم روش بندازم سعی میکنم تا اخر شب جایگزین کنم :wink:)

2005200144444558164_rs.jpg

مورد بعدی که به بازی اضافه شده وجود نیمکت ذخیره ها در کنار زمین و بودن بازیکن ها و مربی روی اون در حین بازی میتونید مشاهده کنید اما موردی که هست خیلی بی کیفیت این کار اجرا شده به نظرم میشود بازیکن های روی نیمکت واقعا باشن یعنی مثلا رونالدو رو نیمکت هست بشه دیدیش حداقل شبیه باشه اما تو هر بازی فقط رنگ لباسشون عوض میشه این نیمکت ها

2005635787252608020_rs.jpg

خب بپردازیم به بقیه موراد بازی :
از منوی ابتدایی بازی شروع میکنم منو بازی به نظرم نسبت به نسخه قبلی بهتر و قشنگ تر شده من دیگه توضیح نمی دم عکسهاش را براتون میزارم قضاوت با خودتون

2005908478774546003_rs.jpg

2005911094704110512_rs.jpg

2005910378791357725_rs.jpg

2005983126903077458_rs.jpg

2005950670407545358_rs.jpg

2005971573866365040_rs.jpg

قسمت مربیگری و سیستم چیدن بازی هم فرق چندان زیادی نکرده فقط از نظر ظاهری فرق کرده تا حدودی (یا حداقل من فرقش را ندیدم )

2005954145629924995_rs.jpg

مراسم ابتدایی بازی هم به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شده خیلی جالبه مراسم ابتدایی بازی تو ترلیر بازی بود چون نمیشه ثانیه ای عکس بزارم چیزی ازش نمی زارم فعلا
فقط این اول بازی هست

2005907542385464753_rs.jpg

2005979373916284356_rs.jpg

2005378408280837271_rs.jpg

این هم یسری عکس در حین بازی

2005304580184826598_rs.jpg

2005316223447075457_rs.jpg

خب می ریم سراغ ضربه های شروع مجدد از پنالتی شروع میکنم
چون تو نسخه دمو قابلیت بازی کردن پنالتی نیست من هنوز نتونستم از کامپیوتر پنالتی بگیرم که ببینم زدنش چطوره و ایا ضربه چیپ وجود داره یا نه اما بریم سر پنالتی گرفتن وقتی شما در پنالتی دروازبان باشین دوربین از پت دروازه به نمایش در میاد در موقع زدن ضربه

2005367043552127156_rs.jpg

ضربه کرنل که فرقی نکرده

2005351241804935649_rs.jpg

ضربات آزاد از نظر ظاهری فرقی نکرده اما از نظر نحوه زدنش فرق کرده اتفاقی که تو نسخه های قبل هم افتاده بود من کلا شیوه اش فرق کرده که چجوری پر کنی

2005316715127088849_rs.jpg

کمک داور و داور هم به بازی اضافه شده(البته تو نسخه های قبل هم بود اما چنگی به دل نمی زد )اما تو این نسخه نسبتا خوب کار شده رو کمک داور و دارو حرکت هاشون به خصوص کمک داور کاملا طبیعی است مثلا پرچم زدن کمک داور ها کاملا طبیعی هست و داور بازی وقتی ضربه غیر مستقیم اعلام میشه دستش را بالا نگه میداره تا توپ بخوره زمین (تو عکس زیر هست ) اما اشکالی که داره داور بازی اینه که زیاد به توپ کار نداره و خیلی وارد میشه که اصلا معلوم نیست چه کار میکنه توپ یه طرفه خودش داره میره یه طرف دیگه (الان یادم اومد ازش عکس ندارم اما میگرم ازش عکس تو این حالت هم )گفته میشه که صدای سوت داوران هم با هم متفاوت هست ما که نسخه دمو فقط یه دارو دارم پس باید صبر کنیم تا نسخه کامل

2003685434825297002_rs.jpg

2005342327184697733_rs.jpg

گیم پلی بازی هم فرق کرده نسبت به نسخه قبل پاس ها شوت ها خودتون باید بازی کنید تا متوجه فرقش بشین اما به نظرم شوت بازی زیاد جالب نیست البته نظر منه اما وقتی شوت میزنید در 70 درصد وارد توپ رو زمین هست یا تو محوطه و نزدیک دورازه میخوره زمین انگار توپ سالنی هست و سنگین شاید هم من اشتباه میکنم اما این حالت به نظر من هست فکر میکنم تو نسخه کامل درست بشه تا حدودی
حرکت قیچی برگردان هم تو بازی هست

2005340231983183035_rs.jpg

و یه چیز جالب دیگه که به بازی اضافه شده دریبل های اختصاصی بازیکن هاست (البته من فقط دریبل رونالیندو را تو بازی دیدم و با کریس رونالدو هم همین دربیل را زدم البته تو ترلیر بازی مسی تو یه حرکت لایی میزنه به بازیکن مقابل که من هنوز نتونستم این کار را بکنم)

2004901191394228306_rs.jpg
استیل دویدون و پاس و شوت زدن بازیکن های معروف هم شبیه خودشون شده مثل کاکا رونالیندو کریس رونالدو و غیره ...
استیل دویدون بعضی بازیکن ها هم خیلی بد هست که به نظرم باید اصلاح بشه
مورد های جالب دیگه هم تو بازی زیاد هست مثلا تو نسخه دمو که گزارش گر هم نداره در هنگام برخورد بازیکن ها صدای اونها و فریاد زدنشون را میتونید بشنوید (باز هم گفته میشه که بازیکن ها وقتی توپ میخوان اسم بازیکن صاحب توپ را صدا میزنن باز هم من چیزی نشنیدم برای این هم باید صبر کنیم تا نسخه کامل بازی)
مورد دیگه بازی حذف صحنه های تکراری اخطار دادن دارو به بازیکن هست تو این نسخه دوار تو همون تصویر کارت زرد یا قرمز یا تذکر را میده و تصویر زوم میکنه رو بازیکن و اسمش را مینویسه و نشون میده که اخطار گرفته یه چیز جالب دیگه اینه که داور اسم بازیکن را با خودکار مینویسه روی کارت !
یه چیز جالب دیگه هم به بازی اضافه شده اونم فریب دادن دارو هست که من فقط دیدم هنوز نمی دونم چجوری میشه همچین کاری انجام داد احتمالا باید منتظر نسخه اصلی و توتریال بازی موند اما چیزی که هست من داشتم بازی میکردم که یکی از بازیکن های تیم حریف که صاحب توپ بود تو محوط جریمه من ناگهان خودش را انداخت زمین و داور بهش اخطار داد 8)
مورد دیگه شادی های پس از گل هست که بعضی وقتها نیکمت نشین ها هم تو اون شرکت میکنن من هنوز این هم ندیدم اما شنیدم تو نسخه دمو هم هست
من دیگه چیزی یادم نمی یاد بازی تموم شد:lol:
2005355948619040719_rs.jpg
در پایان اگه کم کاستی داشت این مثلا نقد به بزرگواری خودتون ببخشید اخه دیدم هیچ جا اصلا درست حسابی به نسخه دمو نپرداختن گفتم من خودم این کار را بکنم
تمام نوشته ها در مورد بازی نظر شخصی خودم هست :wink:

کلیه حقوق عکسها و نقد بازی متعلق به سایت www.GTPLAND.com هست و کپی برداری از ان با ذکر منبع بلامانع است

جون مادرت انگلیسی باش!

بسیار ممنون،

تنها آرزوم این هست که نسخه Xbox 360 J Region منوش انگلیسی باشه آخه واقعا یه نقطه ضعف بزرگ هست که یه بازی به این بزرگی فقط زبون مزخرف ژاپنی داشته باشه! :confused:

و خدا کنه اسم های بازیکن ها و تیم ها و... درست باشه

کاشکی ناشر بازی مایکروسافت بود :love::love:

فرصت کردم چند بار دیگه بازی کنم و چند و به نقد قبلی یسری چیز اضافه کنم
اول از همه بگم که وقتی کمی دقت کردم وقتی توپ دست بازیکنی هست بازیکن های دیگه صداش میزنن البته نمیشه دقیق اسم را فهمیم شاید هم اسم نمیگه اما چیزی که مشخصه صدایی هست که میاد هرچند معلوم نیست چی میگه

یکم هم در مورد هوش مصنوعی بگم(تمام این نوشته ها در مورد هوش مصنوعی روی درجه تاپ پلیر هستن) هوش مصنوعی بازی در بعضی مواقع خیلی عالیه در بعضی مواقع خیلی ضعیفه
از نقاط قوت هوش مصنوعی میشه به شاریط مختلف بازی کردن تیم در مواقع مختلف هست کاملا بستگی داره نوع بازی کردن کامپیوتر به نتیجه و دقیقه بازی مثلا کامپیوتر از شما جلو باشه در اخر های نیمه دوم و دقایق ابتدایی از دریافت گل یک دفاع فشرده را به نمایش میزاره و هر 11 تا یار تو نیمه خودشون جمع میشن که جالبه یا مثلا اگه کامپیوتر از شما پیش باشه و دقایق اخر بازی یا وقت های تلف شده بازی باشین و توپ هم دست کامپیوتر باشه شاهد خواهید بود که کامپیوتر میلی به حمله نداره و سعی میکنه بیشتر حفظ توپ کنه نکته جالب برای من این بود که توپ را نزدیک نقطه کرنل من میومرد و دقیقا مثل واقعیت مانع گرفتن توپ میشود که برای خودم خیلی جالب بود
حالا بریم سر نقاط ضعف هوش مصنوعی بازی از نظر من نمی دونم هوش مصنوعی نسخه کامل هم همینه یا فرق میکنه چون این تو نسخه دمو کامپیوتر بیشتر دوست داره تکنیکی بازی کنه و بیشتر میشه گفت میخواد نکات جدید بازی را نشون بده و بیشتر دنبال همین کار هست تا بازی کردن چیزی که من فکر میکنم این هوش مصنوعی و این نوع بازی کردن کامپیوتر فقط به نسخه دمو میشه تو نسخه دمو خیلی راحت توپ را از دست میده کامپیوتر و در خیلی جاها الکی دریبل میکنه در صورتی که اصلا نیازی به این کار نیست!!!!!
مورد دیگه به نظرم بزرگ ترین نقطه ضعف بازی هم میتونه باشه دروازبان های بازی هست دروازبان ها رو شروع های مجدد هیچ مشکلی ندارن اما تو جریان بازی به نظرم خیلی ضعیف اومدن به جرات میتونم بگم 80 درصد شوت ها بازیکن ها را دو ضرب جمع میکنن یعنی تو 80 درصد شوت ها توپ را جمع نمی کنن و تو را دو ضرب جمع میکنن و تو بیشتر مواقع یا توپ به کرنل میره یا میفته تو محوطه جریمه و بازیکن های حریف ریباندش میکنن و توپ گل میشه اگه شک دارین تو این قضیه راحلش خیلی ساده هست کافیه نسخه دمو را تهیه کنید و چند بار بازی کنید و سعی کنید شوت بزنید به طرف دروازه البته میتونی بزارید کامپیوتر شوت بزنه حتما با من هم عقیده خواهید شد که این مشکل وجود داره
خب بریم سر عکس ها این حرکت دروازبان خیلی برام جالب بود در مقابل ضربه کاشته حریف

2004357350278220388_rs.jpg

2004396393314549034_rs.jpg

خب اینم شادی بعد از گل که نیکمت نشین ها تیم هم توش شرکت میکنن

2004315659226863057_rs.jpg

در مورد تعویض ها هم بگم که کم پیش میاد صحنه تعویض را نشون بده اما بعضی وقتها نشون میده و خیلی قشنگ کار شده بازیکن مورد تشویق تماشاگران قرار میگره و بازیکن هم با دست زدن تشکر میکنه از تماشاگران و میره تو اغوش مربی البته این موقعی بود که من جلو بودم از حریف

2004376698106832315_rs.jpg

وقتی در حین بازی شوتی زده میشه و خطرناکه مثل نسخه های قبل به نمایش در میاد اما با این تفاوت که یه انمیشین زیبا مثل لیگ های اروپای مخصوصا جام باشگاه های اروپا می بینید در تصویر زیر میتونید ببینید

2004331585725521558_rs.jpg

یه چیز جالب دیگه استیل ضربه کاشته زدن بازیکن های معروف هم دقیقا طراحی شده من به جرات میتونم بگم مو نمی زنه با حرکت واقعی بازیکن خیلی عالی کار شده دوست داشتم با واقعیت این را مقایسه میکردم تو عکس های زیر شما با من هم عقیده خواهید شد فقط کافیه یکی از ضربه کاشته های رونالدینو را دیده باشید!

2004373180381944795_rs.jpg

2004390041137425353_rs.jpg

2004325478685242977_rs.jpg

این هم دریبل مخصوص کریس رونالدو البته کارلوس هم این دریبل را میزنه (حتما بزرگ ببینید)

2005355622550258467_rs.jpg

اینم پاس با پشت پا که تو ترلیر بازی دیده بودیم

2005345179353402275_rs.jpg

کلیه حقوق عکسها و نقد بازی متعلق به سایت www.GTPLAND.com هست و کپی برداری از ان با ذکر منبع بلامانع است

لطفا یک نفر لطف کنه بگه demo pes 2008 برای نصب به چه مقدار فضای خالی بر روی هارد نیاز دارد چون وقتی میخوام نصبش کنم ارور میده که هارد شما فضای کافی برای نصب ندارد

Ntfs

لطفا یک نفر لطف کنه بگه demo pes 2008 برای نصب به چه مقدار فضای خالی بر روی هارد نیاز دارد چون وقتی میخوام نصبش کنم ارور میده که هارد شما فضای کافی برای نصب ندارد

احتمالا هاردت FAT هست
هاردت رو به NTFS تبدیل کن شاید درست بشه

ممکنه
موفق باشید

دوست عزیز شما تو درایور C یکی دو گیگ خالی کن چون Setup بازی خیلی سنگینه و مثل بقیه setup ها نیست و همچی تو خودش هست فایل ها را اول اکسترک میکنه تو تمپ ویندوز بعد از رو اون setup میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or