دمو قابل بازی Pes 2008 برای Pc هم منتشر شد

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب اين خبر منبع نداره و يکی از دوستان به اطلاع بنده رسوند!!

چند روز پيش برای XBOX360 دمو منتشر شده که مطمئناً خيلی ها به XBOX Live دسترسی ندارند
حالا دمو قابل بازی رو برای PC ميتونيد دانلود و بازی کنيد
الان من هرچی سعی کردم همه Source هايی که بر اساس Region هستند Full هستند و اجازه DL نميده
احتمالاً بايد يه چند ساعتی تلاش کنيد ..

Download

من فكر كنم اين سري ايران ديگه توكار نباشه و بجاش عراق رو بزارن
با اين تيم ملي در پيتي ما-
-----------------------------------
حالا بگزريم
جون مادرتون يكي بياد به ما بگه براي اسيا با نسخه انگليسي ريليز ميشه
به قران داره اشكم در مياد:((

بازی بجز اون باکس شات اصلی که کریس رونالدو و مایکل اوون بودن مثل اینکه یه کاور دیگه هم داره که جایی مایکل اوون را دروگبا گرفته

2000002242876135004_rs.jpg

این هم منو انتخاب تیم برای بازی کردن که به نظرم خیلی قشنگ شده اسرائیل هم جزو تیم های ملی هست

2000085744699986647_rs.jpg

این هم لیگ انگلستان که قرار بود لیسانس گرفته بشه اما تا همین امروز خبری نشوده اما کونامی قول یه سورپرایز را داده که شاید همین لیسانس باشه اما به نظرم که لیسانس لیگ انگلستان را نمی تونن بگیرن تو این مدت کم پس حتما یه چیز دیگه هست اون سورپرایز البته جایی هیچ نگرانی نیست چون این مشکل به راحتی پند روز پس از عرضه بازی توسط ادیتور ها و اوپشن فایل برطرف میشه (مخصوصا که میگن ادیت بازی خیلی خفنه ) البته لیسانس تیم نیوکاسل را گرفتن به خاطر اوون احتمالا
2000052717747763666_rs.jpg

این دو تا عکس هم نمی دونم مربوط به کدوم از بخش بازی میشه اما هرچی هست به بخش جدید احتمالا به بازی اضافه شده

2000038787084692495_rs.jpg

2000076125936226676_rs.jpg

مكس پين جون گرفتي ما رو برو دقيق بخون
اونجا نوشته wining eleven
نه pes2008

دوما اون تاريخش25اكتبر هست نه 22 نوامبر

به نظر من كونامي ميخواد يك wining eleven
بزنه با زبون ژاپني تا خودشون راحت بازي كنن
پس هنوز اميد داشته باشيد و به دلتون بد راه نديد
انشاالله زبونش انگليسيه
من كه از سميم قلب اين ارزو رو دارم

آخرین ویرایش:
با اين تصاوير اميد ميره هستش که اسم تيم ها و بازيکنا و همينطور چهره ايران رو هم درست کرد باشن (البته بازم آخريش بعيده)
تیم ایران که 100 درصد تو بازی وجود داره اما عمرا چهرهاشون درست نشوده خیلی به خودشون زحمت داده باشن لباس رسمی و اصل تیم ملی را درست کرده باشن که اونم به نظرم بعیده
چند هفته بعد از عذضه بازی باید منتظر ادیتور های ایرانی باشیم برای چهره بازیکن ها این چیزی که به ادیت اضافه کردن و میتونی عکس صورت بدی و خودش شبیه اش درست میکنه اگه کار امد باشه خودمون هم میتونیم راحت مشکل را حل کنیم حتی میتونید خودتون هم دعوت کنید به تیم ملی!!
11 الان تو برزيل روبينهو هست
بلخره یکیشون اشتباه میشه شماره روبینهو 9 هست تو PES

دوما اون تاريخش 22 نوامر هست نه 25 اكتب
دوست عزیز رو هوا که حرف نمی زنم
نسخه PC .360.PS3.PS2 همزمان 25 اکتبر عرضه میشن نسخه PSP , DS هم تو نوامبر نسخه Wii هم بزودی معلوم میشه کی میاد
این نقل از سایت خود کونامی
PES 2008 sera distribué sur PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation 2 et sur téléphone mobile * partir du 25 octobre et les versions sur PSP® (PlayStation®Portable) et Nintendo DS en novembre.
اینم لینکش البته اگه سایت کونامی را قبول داری
http://fr.games.konami-europe.com/n...EF01E12184A114E3871508C8AE6A4.srv01?idNews=77

امروز وقتی داشتم دمو رو بازی میکردم یک چیز فوق العاده عجیب و غریب دیدم !

من اسپانیا بودم و بازیم با برزیل 1-1 مساوی شد اما در کمال تعجب بازی به ضربات پنالتی کشیده شد ! (دوستان حتما میدونن که ضربات پنالتی تو نسخه دمو غیرفعاله)
من هم رفتم و پنالتی ها رو زدم و بردم .

در مورد چگونگی گرفتن ضربات پنالتی حتما فکر کنم همه اشنا شده باشن . اما زدن ضربات پنالتی هم تقریبا همون مدل قبلیه و فرقی نکرده .

دوست عزیز رو هوا که حرف نمی زنم
نسخه PC .360.PS3.PS2 همزمان 25 اکتبر عرضه میشن نسخه PSP , DS هم تو نوامبر نسخه Wii هم بزودی معلوم میشه کی میاد
این نقل از سایت خود کونامی

اقا به قران شرمنده من خودمم ميدونستم ولي اشتباه شد

در ضمن مثل اينكه مكس پين درست ميگه وينينگ همون پرو اويلوشن هست:((

من اسپانیا بودم و بازیم با برزیل 1-1 مساوی شد اما در کمال تعجب بازی به ضربات پنالتی کشیده شد ! (دوستان حتما میدونن که ضربات پنالتی تو نسخه دمو غیرفعاله)
من هم رفتم و پنالتی ها رو زدم و بردم .
امکان نداره ها !!!! تو نسخه دمو امکان نداره وقتی مساوی بشی ضربات پنالتی بیاد شاید هم من اشتباه میکنم

خیلی به خودشون زحمت داده باشن لباس رسمی و اصل تیم ملی را درست کرده باشن که اونم به نظرم بعیده

بحث زحمت نیست ، همه میدونن اگه کونامی لیسانس تیمها رو داشت الان فیفا باید میرفت .....
کونامی لیسانس تیمهارو نداره اینجور نیست که حال نداشته باشه و درست نکنه!

موفق باشید

من فكر كنم اين سري ايران ديگه توكار نباشه و بجاش عراق رو بزارن
با اين تيم ملي در پيتي ما-
((

ایران که 999999999% هستش و یه سایتی آمار زده بود که بیشتر ژاپنی ها با تیم ایران بازی می کنند و در شماره 6 هم دیدیم که تشویق ایرانی ها هم وجود داشت که خیلی زیبا بود!

امکان نداره ها !!!! تو نسخه دمو امکان نداره وقتی مساوی بشی ضربات پنالتی بیاد شاید هم من اشتباه میکنم
اون اول واسه منم پنالتی نداشت اما فکر کنم بعد از استفاده از این پچ که برای تغییر مدت زمان بازی هست قسمت پنالتی در صورت تساوی بازی ازاد شد :
http://iceblog.persiangig.com/other/timeExpander1.1.rar

منوی بعد از اتمام بازی که اگه اون بالا سمت چپ رو ببینید نوشته To Penalties
pes20081.jpg

قسمت انتخاب پنالتی زننده ها :
pes20082.jpg

هنگام زدن پنالتی توسط بازیکننده :
pes20083.jpg

بچه ها من بی صبرانه منتظر این بازیم وایِِِِ ی ی ی:eek: گرافیک روهم بردن بالا چه شود:hug: بچه ها این عکس ها مطمئنید که برای نسخه ی پی سیه؟:question::demo:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or