درخواست نرم افزار هاي كاربردي

بچه ها ميدونيد چيه ؟
من خودم نميدونم چي ميخواي
اما يه چيزي ميخوام كه محيط تكراري ويندوزم رو جالب كنه
نه تم و اين چيزا
نميدونم چطوري بگم
يه چيزي كه فان باشه فقط
مرسي :smile:

یه برنامه بود به نام Kaspersky Key Finder که کلید های کسپر رو پیدا میکرد اما بعدا سرورهاش از کار افتاد و الان نمیدونم کار میکنه یا نه. به هر حال کلید های کسپر فراوون رو اینترنت هستن و میتونی هر موقع خواستی یکی پیدا کنی.

یه سایت هست به نام kavkiskey که جدید ترین کلید ها رو میذاره(البته یه مدتی که تستش نکردم؛ اگه تست کردی کلید هاشو نتیجه رو به ما هم بگو در جریان باشیم :دی)

اما به هر حال اگه اون کرکه جواب میده بهتره که از همون استفاده کنی میثم جان :biggrin1:

به هر حال اگه مشکلی داشتی تو تاپیک کرک و سریال بگی بچه ها کلید میذارن عزیز
ممنون مهر پویا!
این کی هارو باید کجای کاسپر اسپای ایمپورت کرد:دی هرچی گشتم نبود :دی

من یه یک برنامه میخوام که بشه اطلاعات آهنگ هارو باهاش ویرایش کرد ( آلبوم و خواننده و اسم و.... )
و بتونه همزمان چند فایل رو با هم ویرایش بکنه که عالی میشه
با تشکر :blushing:

من یه یک برنامه میخوام که بشه اطلاعات آهنگ هارو باهاش ویرایش کرد ( آلبوم و خواننده و اسم و.... )
و بتونه همزمان چند فایل رو با هم ویرایش بکنه که عالی میشه
با تشکر :blushing:

برنامه های پلیر مثل ویندوز مدیا پلیر این کار رو میکنن
به هر حال برنامه های رایگان هم ساخته شدن برای این منظور:

سلام دوستان
من یه برنامه میخواستم که یه بازی رو که 16 گیگ هست به چند تا part تبدیل کنه و install هم داشته باشه برای اکسترکت کردنش مثل بیشتر بازی هایی که میخریم اولش اکسترکت میکنه بعدش نصب

سلام دوستان
من یه برنامه میخواستم که یه بازی رو که 16 گیگ هست به چند تا part تبدیل کنه و install هم داشته باشه برای اکسترکت کردنش مثل بیشتر بازی هایی که میخریم اولش اکسترکت میکنه بعدش نصب

سلام
از WinRAR استفاده کنید. بهترین روش هستش.
حتی امکانش هست کاری کنید که بعد از Extract خودش فایل Setup رو اجرا کنه و بعد از نصب فایل های Extract شده رو پاک کنه!

پ.ن: :دی
هر وقت نا امید شدید برید کوه و داد بزنید آیا امیدی هست
اونوقت میشنوید: هست هست هست ...
اونوقت میشنوید: هست؟ هست؟ هست؟ :دی

برادران عزیز!
لطفا یک عدد ویندوز xp سرویس پک 3 که + آخرین بروز رسانی ها باشه و البته به هیچ وجه دستکاری نشده باشه بذارید!(یه جور باشه که حتما درایور کنترلر 360 روش نصب باشه ! چون من خودم الان sp3 دارم ولی این درایور روش نصب نیست)
بی زحمت لینک resume ساپورت باشه!

سلام
از WinRAR استفاده کنید. بهترین روش هستش.
حتی امکانش هست کاری کنید که بعد از Extract خودش فایل Setup رو اجرا کنه و بعد از نصب فایل های Extract شده رو پاک کنه!
میشه روششو برام pm کنی
thanks

میشه روششو برام pm کنی
thanks

هیچ کاری نداره عزیز من.
همینجا مینویسم شاید بعداً کسی بدردش بخوره.

تو پنجره WinRAR، اول از همه تیک Create SFX Archive رو بزن.
گوشه پایین سمت چپ، در قسمت Split to volumes سایز هر پارت رو به بایت وارد کن(مثلا برای دقیقا سه گیگ عدد 3145728 رو وارد کن. البته خود برنامه پیش فرض هایی رو برای سهلوت بیشتر در نظر گرفته!)

بعد برو به تب Advanced
روی دکمه SFX Options کلیک کن
در تب General در قسمت Run After Extraction اسم فایل ست آپ رو بزن مثلا Setup.exe
اگه میخوای بعد از نصب بازی فایل های ست آپ که Extract شدن پاک بشه برو به تب Modes و تیک Unpack To Temporary Folder رو بزن و یه بزن یه سوال از کاربر بپرسه مثلا آیا مایل هستید که فلان بازی رو نصب کنید؟

اینا کارای اصلی هستن!
تو قسمت های دیگه هم میتونی بری و آپشن های مختلف رو ببینی و درصورت نیاز تغییرشون بدی یا فعالشون کنی. اگه در مورد گزینه ای مشکلی داشتی بگو
icon7.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or