درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام من میخوام با windos movie maker عکس هام رو به فیلم تبدیل کنم ولی نه موزیک رو میشه ایمپورت کرد نه عکس و ارور میده Unspecified error حال اگه میشه کاریش کرد بگید اگر هم نه لینک یه نرم افزار را بدید که بشه به خوبی و با کیفیت بالا این کارو کرد
متشکرم

سلام 1 برنامه میخوام فایل های bik. رو که واسه بازی ها هست رو باهاش ببینم یا اگه میشه به معمولی کانورت کنم ممنون.:p

نرم افزار رسمی این فرمت:
The RAD Video Tools [1.2 MB]

دوستان نرم افزاری برای فرار از هیتلرینگ سراغ دارید؟
اینو یه امتحان بکن ;)

سلام دوستان
كسي نرم افزار يا راهي بلده كه بشه كامپيوتر رو جوري برنامه ريزي كرد كه 4 بار در روز سر ساعت هاي خاصي يا هر 6ساعت خودش ريست بشه؟
ممنون

دوستان نرم افزاری برای فرار از هیتلرینگ سراغ دارید؟
از شما بعیده{همینطور از ما}
به حتمال خیلی زیاد از GPASS استفاده کردی{ما دوران جاهلیت استفاده میکردیم}الان لینک ندارم ولی به سادگی میتونی گیر بیاری{اگه گیر نیووردی pm بده واست آپلود کنم.من دارمش!!!}
البته یه بدی داره با بعضی از ISP ها مشکل داره{فقط بعضی,بهتر از هیچیه}

سلام من میخوام با windos movie maker عکس هام رو به فیلم تبدیل کنم ولی نه موزیک رو میشه ایمپورت کرد نه عکس و ارور میده Unspecified error حال اگه میشه کاریش کرد بگید اگر هم ینک یه نرم افزار را بدید که بشه به خوبی و با کیفیت بالا این کارو کرد
متشکرم
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=20991آقا امین آقای smigle آقای oveis_timbland
لطفآ شما راهنمایی کنید ممنون

آقا امین آقای smigle آقای oveis_timbland
لطفآ شما راهنمایی کنید ممنون

عزیز بهتره از یه برنامه Movie Editor خوب استفاده کنی مثل Corel(Ulead) Video Editor یا Sony Vegas یا این برنامه ها که با حجم حدود 100-150 مگ قابل دانلود هستن یا میتونی بیرون روی سی دی تهیشون کنی.

اگه برنامه Nero هم داری که دیگه نیاز به هیچی نداری.

نرم افزار های کوچک تر برای ادیت کردن تصاویر هم وجود دارن مثل AVS Video Editor یا Xilisoft Video Editor.

نرم افزار های کوچک مخصوص این کار هم هستن که اینکار رو برات انجام میدن اما خوب در حد حرفه ای نمیشه ازشون انتظار داشت.
مثل:

1. Picture To Video Converter - Joins digital pictures to video with transition effects.
  2. Photo Slide Show - creates photo slide show like an artist
حالا هر کدوم رو خواستی دانلود کن یا بگو با بچه ها لینک بدیم

سلام
چیزی که مهرپویا گفت درسته و خب این برنامه ها رو دانلود کنی خیلی امکانات زیادی هم داره فقط من الان تست کردم مشکلی نداشت movie maker ! راحت عکس ها کشیدم تو برنامه (drag) و قبول هم کرد! میتونی movie maker رو از سایت مایکروسافت بگیری اگه ماله خودت مشکل داره...

من نمی دونم جای سوالم اینجاست یا نه ؟
اما سوال من در مورد دیکشنری Babylon هست . من Babylon 7 داشتم که از مجموعه پرند ( king ) ریخته بودمش و به صورت پیشفرض دیکسنری فارسی به انگلیسی و بلعکس رو داشت
اما حالا که اون رو پاک کردم و 8 رو ریختم . نمی دونم چطور بهش دیکشنری اضافه کنم
اگه میشه لینک یه نسخه با دیکشنری فارسی بدید یا جایی که بشه براش دیکشنری دانلود کرد
با تشکر :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or