درخواست نرم افزار هاي كاربردي

من نمی دونم جای سوالم اینجاست یا نه ؟
اما سوال من در مورد دیکشنری Babylon هست . من Babylon 7 داشتم که از مجموعه پرند ( king ) ریخته بودمش و به صورت پیشفرض دیکسنری فارسی به انگلیسی و بلعکس رو داشت
اما حالا که اون رو پاک کردم و 8 رو ریختم . نمی دونم چطور بهش دیکشنری اضافه کنم
اگه میشه لینک یه نسخه با دیکشنری فارسی بدید یا جایی که بشه براش دیکشنری دانلود کرد
با تشکر :blushing:
اینجا یه سر بزن;)
http://www.asandownload.com/archives/utility/dictionary/download_babylon_porfessiona_full/

بابا این نامردا سایتهای فیلم و آنامی رو هم ***** کردن!! من هر جا میخوام برم *****ه!!
حق داره
منم گیر دو تا آهنگ بودم هیچ جا گیر نمیومد فقط یک جا که اونم ....
منم خودم گیر کردم چند جا ولی حس و حال عبور از این لامصب رو نداشتم
حالا گیر آوردی اون برنامه رو؟

عزیز بهتره از یه برنامه Movie Editor خوب استفاده کنی مثل Corel(Ulead) Video Editor یا Sony Vegas یا این برنامه ها که با حجم حدود 100-150 مگ قابل دانلود هستن یا میتونی بیرون روی سی دی تهیشون کنی.

اگه برنامه Nero هم داری که دیگه نیاز به هیچی نداری.

نرم افزار های کوچک تر برای ادیت کردن تصاویر هم وجود دارن مثل AVS Video Editor یا Xilisoft Video Editor.

نرم افزار های کوچک مخصوص این کار هم هستن که اینکار رو برات انجام میدن اما خوب در حد حرفه ای نمیشه ازشون انتظار داشت.
مثل:

1. Picture To Video Converter - Joins digital pictures to video with transition effects.
  2. Photo Slide Show - creates photo slide show like an artist
حالا هر کدوم رو خواستی دانلود کن یا بگو با بچه ها لینک بدیم
آقا میشه لینک دانلود این 2 تا برنامه پایین رو بدید من هر چی گشتم پیدا نکردم
مرسی :love:

سلام
اگه میشه آخرین نسخه برنامه subtitle workshop و یک برنامه خوب برای تبدیل divx به dvd با ساخت منو پیشرفته و قابلیت انتخاب زیرنویس بزاری(این دومی رو اگه حتی اسمش رو بگید و لینک دانلود نزارید باز طوری نیست)
از تمام کسانی هم که اینجا زحمت میشکن تشکر میکنم

سلام
اگه میشه آخرین نسخه برنامه subtitle workshop و یک برنامه خوب برای تبدیل divx به dvd با ساخت منو پیشرفته و قابلیت انتخاب زیرنویس بزاری(این دومی رو اگه حتی اسمش رو بگید و لینک دانلود نزارید باز طوری نیست)
از تمام کسانی هم که اینجا زحمت میشکن تشکر میکنم
Subtitle Workshop 4.0 Beta 4 / 2.51

ConvertXtoDVD 3.6.13

ConvertXtoDVD v3.x.x.x Patch by $H@D0W

سلام خدمت دوستان زحمت کش این قسمت مهر پویا عزیز دلم :دی امین خودمون :دی و احمد بزرگوار!

لطف کنید آخرین نسخه کاسپر اسپای برای xp رو بذارید اگر شد کرکش هم لطف کنید که من دوتا پست ندم!
ممنون

سلام خدمت دوستان زحمت کش این قسمت مهر پویا عزیز دلم :دی امین خودمون :دی و احمد بزرگوار!

لطف کنید آخرین نسخه کاسپر اسپای برای xp رو بذارید اگر شد کرکش هم لطف کنید که من دوتا پست ندم!
ممنون
درود بر میثم عزیز
آقا نگفتی Internet Security رو میخوای یا Anti رو، به هر حال جفتشو برات میزارم:smile::
Kaspersky Internet Security 2010 Ver.9.0.0.459 l 66 MB
دریافت کلید ها (KIS)
Offline Updates l Up to 30th June 2009 l 46 Mb
==
Kaspersky Anti-Virus 2010 Build 9.0.0.459 FINAL l 56 Mb
کلید ها (KAV)

درود بر میثم عزیز
آقا نگفتی Internet Security رو میخوای یا Anti رو، به هر حال جفتشو برات میزارم:smile::
Kaspersky Internet Security 2010 Ver.9.0.0.459 l 66 MB
دریافت کلید ها (KIS)
Offline Updates l Up to 30th June 2009 l 46 Mb
==
Kaspersky Anti-Virus 2010 Build 9.0.0.459 FINAL l 56 Mb
کلید ها (KAV)
تاج سری احمد جان!
کدامو پیشنهاد میکنی برای کسی که مدام به نت متصله؟ kis? or kav?
ممنون احمد جان!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or