آقا میشه لینک دانلود این 2 تا برنامه پایین رو بدید من هر چی گشتم پیدا نکردمعزیز بهتره از یه برنامه Movie Editor خوب استفاده کنی مثل Corel(Ulead) Video Editor یا Sony Vegas یا این برنامه ها که با حجم حدود 100-150 مگ قابل دانلود هستن یا میتونی بیرون روی سی دی تهیشون کنی.
اگه برنامه Nero هم داری که دیگه نیاز به هیچی نداری.
نرم افزار های کوچک تر برای ادیت کردن تصاویر هم وجود دارن مثل AVS Video Editor یا Xilisoft Video Editor.
نرم افزار های کوچک مخصوص این کار هم هستن که اینکار رو برات انجام میدن اما خوب در حد حرفه ای نمیشه ازشون انتظار داشت.
مثل:
حالا هر کدوم رو خواستی دانلود کن یا بگو با بچه ها لینک بدیم
- Picture To Video Converter - Joins digital pictures to video with transition effects.
- Photo Slide Show - creates photo slide show like an artist

درودآقا میشه لینک دانلود این 2 تا برنامه پایین رو بدید من هر چی گشتم پیدا نکردم
مرسی![]()
Subtitle Workshop 4.0 Beta 4 / 2.51سلام
اگه میشه آخرین نسخه برنامه subtitle workshop و یک برنامه خوب برای تبدیل divx به dvd با ساخت منو پیشرفته و قابلیت انتخاب زیرنویس بزاری(این دومی رو اگه حتی اسمش رو بگید و لینک دانلود نزارید باز طوری نیست)
از تمام کسانی هم که اینجا زحمت میشکن تشکر میکنم

درود بر میثم عزیزسلام خدمت دوستان زحمت کش این قسمت مهر پویا عزیز دلمامین خودمون
و احمد بزرگوار!
لطف کنید آخرین نسخه کاسپر اسپای برای xp رو بذارید اگر شد کرکش هم لطف کنید که من دوتا پست ندم!
ممنون
تاج سری احمد جان!درود بر میثم عزیز
آقا نگفتی Internet Security رو میخوای یا Anti رو، به هر حال جفتشو برات میزارم:smile::
Kaspersky Internet Security 2010 Ver.9.0.0.459 l 66 MB
دریافت کلید ها (KIS)
Offline Updates l Up to 30th June 2009 l 46 Mb
==
Kaspersky Anti-Virus 2010 Build 9.0.0.459 FINAL l 56 Mb
کلید ها (KAV)
قربانت:smile:تاج سری احمد جان!
کدامو پیشنهاد میکنی برای کسی که مدام به نت متصله؟ kis? or kav?
ممنون احمد جان!

تاج سری احمد جان!
کدامو پیشنهاد میکنی برای کسی که مدام به نت متصله؟ kis? or kav?
ممنون احمد جان!
درودسلام
مهرپویا این کرک ـه روی اخرین نسخه جواب نمیدهدر جریان هستی که خودم اخریش رو نصب کردم گفتم کرکش کنم با این بعد زد همون 30 روز تریال خودشم پکوند و اخرشم این قدر سنگین بود و اینا زدم پاکش کردم همون ESET خودمون رو نصب کردم
![]()

والا چی بگمدرود
امین جان همه جا تست کردن رازی هم بودن:biggrin1:
من که میدونم این پستت فقط جنبه تبلیغاتی داشت![]()
![]()
مهرپویا جان میشه برنامه ای که کلیدهای kis رو پیدا میکنه بذاریبا اجازه از احمد جان؛
میثم جان، KAV یا Kaspersky Anti-virus فقط آنتی ویروس هست در صورتی که KIS یا Kaspersky Internet Security علاوه بر آنتی ویروس، ماژول های امنیتی دیگه ای هم داره؛
آنتی ویروس، آنتی اسپای ور، آنتی اسپم و ....
این نسخه از کسپرسکی یه برنامه داره که نیاز به پیدا کردن کلید ها رو از نت برطرف میکنه.
این برنامه که به نوعی کرک محسوب میشه، باعث میشه تا بعد از مدت Trial، دوباره مدت Trial رو از اول ریست کنید.
دانلود کرک
یه برنامه بود به نام Kaspersky Key Finder که کلید های کسپر رو پیدا میکرد اما بعدا سرورهاش از کار افتاد و الان نمیدونم کار میکنه یا نه. به هر حال کلید های کسپر فراوون رو اینترنت هستن و میتونی هر موقع خواستی یکی پیدا کنی.مهرپویا جان میشه برنامه ای که کلیدهای kis رو پیدا میکنه بذاری
کلا پیدا کردن کی راحت تره آره؟ یا استفاده از این برنامه ها که کرک میکنن و...!
ممنون!