درخواست نرم افزار هاي كاربردي

تاج سری احمد جان!
کدامو پیشنهاد میکنی برای کسی که مدام به نت متصله؟ kis? or kav?
ممنون احمد جان!

با اجازه از احمد جان؛
میثم جان، KAV یا Kaspersky Anti-virus فقط آنتی ویروس هست در صورتی که KIS یا Kaspersky Internet Security علاوه بر آنتی ویروس، ماژول های امنیتی دیگه ای هم داره؛
آنتی ویروس، آنتی اسپای ور، آنتی اسپم و ....

این نسخه از کسپرسکی یه برنامه داره که نیاز به پیدا کردن کلید ها رو از نت برطرف میکنه.
این برنامه که به نوعی کرک محسوب میشه، باعث میشه تا بعد از مدت Trial، دوباره مدت Trial رو از اول ریست کنید.

دانلود کرک

سلام
مهرپویا این کرک ـه روی اخرین نسخه جواب نمیده:دی در جریان هستی که خودم اخریش رو نصب کردم گفتم کرکش کنم با این بعد زد همون 30 روز تریال خودشم پکوند و اخرشم این قدر سنگین بود و اینا زدم پاکش کردم همون ESET خودمون رو نصب کردم:دی

سلام
مهرپویا این کرک ـه روی اخرین نسخه جواب نمیده:دی در جریان هستی که خودم اخریش رو نصب کردم گفتم کرکش کنم با این بعد زد همون 30 روز تریال خودشم پکوند و اخرشم این قدر سنگین بود و اینا زدم پاکش کردم همون ESET خودمون رو نصب کردم:دی
درود
امین جان همه جا تست کردن رازی هم بودن:biggrin1:
من که میدونم این پستت فقط جنبه تبلیغاتی داشت :دی :دی;)

درود
امین جان همه جا تست کردن رازی هم بودن:biggrin1:
من که میدونم این پستت فقط جنبه تبلیغاتی داشت :دی :دی;)
والا چی بگم:دی اخه همش در حال اسکن سیستم بود بدون اینکه بهش بگم! واسه همین سیستم خیلی کند بود!
اسکنم کردم ویروسی نداشتم ! خب eset نصب بود دیگه اونم که خدا...:دی

با اجازه از احمد جان؛
میثم جان، KAV یا Kaspersky Anti-virus فقط آنتی ویروس هست در صورتی که KIS یا Kaspersky Internet Security علاوه بر آنتی ویروس، ماژول های امنیتی دیگه ای هم داره؛
آنتی ویروس، آنتی اسپای ور، آنتی اسپم و ....

این نسخه از کسپرسکی یه برنامه داره که نیاز به پیدا کردن کلید ها رو از نت برطرف میکنه.
این برنامه که به نوعی کرک محسوب میشه، باعث میشه تا بعد از مدت Trial، دوباره مدت Trial رو از اول ریست کنید.

دانلود کرک
مهرپویا جان میشه برنامه ای که کلیدهای kis رو پیدا میکنه بذاری
کلا پیدا کردن کی راحت تره آره؟ یا استفاده از این برنامه ها که کرک میکنن و...!
ممنون!

مهرپویا جان میشه برنامه ای که کلیدهای kis رو پیدا میکنه بذاری
کلا پیدا کردن کی راحت تره آره؟ یا استفاده از این برنامه ها که کرک میکنن و...!
ممنون!
یه برنامه بود به نام Kaspersky Key Finder که کلید های کسپر رو پیدا میکرد اما بعدا سرورهاش از کار افتاد و الان نمیدونم کار میکنه یا نه. به هر حال کلید های کسپر فراوون رو اینترنت هستن و میتونی هر موقع خواستی یکی پیدا کنی.

یه سایت هست به نام kavkiskey که جدید ترین کلید ها رو میذاره(البته یه مدتی که تستش نکردم؛ اگه تست کردی کلید هاشو نتیجه رو به ما هم بگو در جریان باشیم :دی)

اما به هر حال اگه اون کرکه جواب میده بهتره که از همون استفاده کنی میثم جان :biggrin1:

به هر حال اگه مشکلی داشتی تو تاپیک کرک و سریال بگی بچه ها کلید میذارن عزیز

بچه ها ميدونيد چيه ؟
من خودم نميدونم چي ميخواي
اما يه چيزي ميخوام كه محيط تكراري ويندوزم رو جالب كنه
نه تم و اين چيزا
نميدونم چطوري بگم
يه چيزي كه فان باشه فقط
مرسي :smile:

یه برنامه بود به نام Kaspersky Key Finder که کلید های کسپر رو پیدا میکرد اما بعدا سرورهاش از کار افتاد و الان نمیدونم کار میکنه یا نه. به هر حال کلید های کسپر فراوون رو اینترنت هستن و میتونی هر موقع خواستی یکی پیدا کنی.

یه سایت هست به نام kavkiskey که جدید ترین کلید ها رو میذاره(البته یه مدتی که تستش نکردم؛ اگه تست کردی کلید هاشو نتیجه رو به ما هم بگو در جریان باشیم :دی)

اما به هر حال اگه اون کرکه جواب میده بهتره که از همون استفاده کنی میثم جان :biggrin1:

به هر حال اگه مشکلی داشتی تو تاپیک کرک و سریال بگی بچه ها کلید میذارن عزیز
ممنون مهر پویا!
این کی هارو باید کجای کاسپر اسپای ایمپورت کرد:دی هرچی گشتم نبود :دی

من یه یک برنامه میخوام که بشه اطلاعات آهنگ هارو باهاش ویرایش کرد ( آلبوم و خواننده و اسم و.... )
و بتونه همزمان چند فایل رو با هم ویرایش بکنه که عالی میشه
با تشکر :blushing:

من یه یک برنامه میخوام که بشه اطلاعات آهنگ هارو باهاش ویرایش کرد ( آلبوم و خواننده و اسم و.... )
و بتونه همزمان چند فایل رو با هم ویرایش بکنه که عالی میشه
با تشکر :blushing:

برنامه های پلیر مثل ویندوز مدیا پلیر این کار رو میکنن
به هر حال برنامه های رایگان هم ساخته شدن برای این منظور:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or