بسته به میزان زوم افت کیفیت طبیعیه. اکثر برنامه هایی هم که در این زمینه هست (به نظر من) کاربرد زیادی ندارهچندتاعکسو میخام زوم کنم ولی کیفیتشونو ازدست میدن.یه نرم افزار عالی دراین زمینه
دوم این که بهترین نرم افزارواسه ترجمه آفلاین متون .البته اگه پولی هم باشه مشکلی نیست!
درود
دوستان یک برنامه برای پخش فیلم های HD و Full HD (اولویت HD ـه) میخوام که توی سیستم های ضعیف گیر نکنه و صدا و تصویر هماهنگ باشه.
الان مثلا وقتی KM Player رو میارم توی فیلم های HD و Full HD وقتی که Full Screen میکنم صدا زودتر یا دیرتر از تصویر میاد ولی با GOM Player درست و هماهنگ ِ ولی مشکلی که با GOM دارم این که صداش فوق العاده ضعیف ـه! یعنی راحت صدای KMP سه برابر GOM ـه!
ممنون
برنامه mkv merge رو از نت بگیر ، کرک هم نداره . بعد فایلو بنداز توش اگه شناخت اونجا یه سری گزینه قابل تنظیم داره . اگه فیلم دوتا صدا داشته باشه مثلا میتونی تغییر بدی یا بهش اضافه کنی و زیرنویس و ...برنامه تاپ گیر رو بی بی..ضبط کردم فایلش حجمش2برابر شده بود ولی فهمیدم که تصویر یه شبکه دیگه رو هم ضبط کردهوالان فایل دوتا تصویر و یک صدا داره و تو پلیرها میتونی انتخابش کنی
الان یه نرم افزار تبدیل یا ویرایش میخواستم که بشه جداشون کنم
بهترین که نمیشه گفت ، اما یکی از برنامه های خوب در این زمینهسلام .
دوستان بهترین نرم افزار ریکاوری چیه ؟ ( برای بازگردانی فایل های پاک شده میخوام . )
دوستان بهترین نرم افزار برای ایجاد کلیپ همراه با موسیقی از عکس چیه؟!! کار کردن باهاش راحت باشه و فارسی رو هم ساپورت کنه و افکت هم داشته باشه و سریع باشه