ps3_360_wii
کاربر سایت
سلام دوستانز1 برنامه رايت سي دي و دي ويدي قوي ميخوام كه بتونه زيرنويسي هاي فيلم رو جوري رايت كنه كه تو players هاي خانكي هم اجرا شن.ممنون
شما چه hex editorی رو پيشنهاد ميکنيد؟
اقایون من یه هارد اکسترنال دارم بعد روش یه سری عکس های خانوادگی دارم بعد دوستام این هاردم رو یه چند وقت میخوان . میخواستم بدونم برنامه ای نیست که بشه یه پوشه رو قفل کرد ؟؟؟ یعنی تو PC طرف هم ازش پسورد بخواد ؟؟؟؟؟؟
چه ربطی به برنامه ی رایت داره دوست عزیز؟سلام دوستانز1 برنامه رايت سي دي و دي ويدي قوي ميخوام كه بتونه زيرنويسي هاي فيلم رو جوري رايت كنه كه تو players هاي خانكي هم اجرا شن.ممنون
Yahoo Messenger 10سلام!
من رفتم pc گرام رو بردم ویندوز عوض کنند که کردند! ولی خوب چون ویندوز جدیده هیچی ندارم :d اگر میشه یاهو مسنجر و مرورگر safari رو بزارید من کارم راه بیفته! :d
راستی idm هم بزارید خوبه! و کلا هر چیزی که باید روی یک ویندوز نصب باشه و لازم میشه رو بزارید!! ( چه قدر من پررو هستم :d ) دستتون درد نکنه!
یه نرم افزار خوب برای ایمیج گیری و درایو مجازی معرفی کنید که در ویندوز 7 نصب شود
بتونه زيرنويسي هاي فيلم رو جوري رايت كنه كه تو players هاي خانكي هم اجرا شن
سلام به تمامی دوستان.
من دنبال یه برنامه با این اسم میگردم:
Unisight DVR Software
اگر کرک یا سریال هم موجود هست و شما عزیزان لطف کنید ممنون میشم. راستش اگر از دوستان کسی هست که با برنامه های ضبط تصاویر که برای دوربین های فروشگاه ها. بانک ها و کلا هر جا که مورد نیاز هست اشنایی داره یه سری از بهترین برنامه های Digital video recorder رو به من معرفی کنه ممنون میشم.
یکی هست که دارمش اسمش Castle digital video recorder هست.
از لطف شما بسیار ممنونم.