BLACK.HAWK
کاربر سایت
به نظرم ACDSEE و فوتوشاپ عالی هستن. من همش با اینا کار میکنم.دوستان بهترین نرم افزار برای تغییر سایز عکس ها چیه؟؟
درودسلام
دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش "دسکتاپ بک گراند" ه متغیر داشت!؟یعنی هر چند دقیقه یه بار عکس بک گراند عوض بشه!؟
سلام بچه ها.نرم افزاری برای ترجمه ی متون انگلیسی به فارسی میخواستم اگه ممکنه یه زحمتی بکشین...
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8666
PCKسلام
بچه ها برنامه هایی رو میخوام که بتونن اینا رو باز کنن:
XMA FILE
SNS FILE
BIK FILE
PCK FILE
RPF FILE
خیلی ضروریه. کمک کنید لطفا:biggrin1:
hjsplit میتونه این کار رو برات انجام بده، البته با Winrar هم میشه.سلام بچه ها یه بزنامه می خواهم واسه 2 قسمت کردن یه قایل با پسوند mkv!! چون یه قیلم 1080p دانلود کردم حجمش 14 گیگ هست می خوام رویه 2 تا دی وی دی 9 جاش بدم بدون تبدیل و افت کیفیت!!
دروددوستان میشه یه زحمتی بکشد و نسخه DirectX_10 برای ویندوز 7 و xp رو بزارید ( میگم
DirectX_10 برای ویندوز 7 و xp فرق داره )
با تشکر:blushing:
http://www.microsoft.com/games/en-US/aboutGFW/pages/directx.aspx
درود مسعود عزیزسلام !
با عرض خسته نباشید خدمت همه ی دوستان مخصوصا احمد جان
Daemon Tools 64bit خواستم ...مشکلی با میندوز 7 نداشته باشه
ممنون !
با تشکر از احمد جان,ولی اونی که بالا گذاشتین خیلی ابتداییه! یه جوری میخوام که قابل برنامه ریزی باشه!ا(البته اگه چنین نرم افزاری هست!)این رو باید یه جا کپی کرد بعد هرچی والپیپر اونجا هست به صورت رَندُم میزاره! اینطوری خوب نیست!سلام
دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش "دسکتاپ بک گراند" ه متغیر داشت!؟یعنی هر چند دقیقه یه بار عکس بک گراند عوض بشه!؟
بابک جان دستت درد نکنه ولی واسه دانلودش مشکل دارم.میشه یه جا دیگه آپلودش کنی واسم!؟این برنامه رو تست کنید بد نیست قابلیت هاش بیشتر هستش مثل تنظیم زمان برای تغییر تصویر و پشتیبانی از انواع پسوند ها...
این برنامه رو تست کنید بد نیست قابلیت هاش بیشتر هستش مثل تنظیم زمان برای تغییر تصویر و پشتیبانی از انواع پسوند ها...با تشکر از احمد جان,ولی اونی که بالا گذاشتین خیلی ابتداییه! یه جوری میخوام که قابل برنامه ریزی باشه!ا(البته اگه چنین نرم افزاری هست!)این رو باید یه جا کپی کرد بعد هرچی والپیپر اونجا هست به صورت رَندُم میزاره! اینطوری خوب نیست!
اگه یکی دیگه بزارین ممنون میشم!
www.mihandownload.com