درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش "دسکتاپ بک گراند" ه متغیر داشت!؟یعنی هر چند دقیقه یه بار عکس بک گراند عوض بشه!؟
درود
Craig's Random Wallpaper Changer 1.0.0

سلام بچه ها.نرم افزاری برای ترجمه ی متون انگلیسی به فارسی میخواستم اگه ممکنه یه زحمتی بکشین...
Code:
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8666

سلام
بچه ها برنامه هایی رو میخوام که بتونن اینا رو باز کنن:
XMA FILE
SNS FILE
BIK FILE
PCK FILE
RPF FILE
خیلی ضروریه. کمک کنید لطفا:biggrin1:

سلام بچه ها یه بزنامه می خواهم واسه 2 قسمت کردن یه قایل با پسوند mkv!! چون یه قیلم 1080p دانلود کردم حجمش 14 گیگ هست می خوام رویه 2 تا دی وی دی 9 جاش بدم بدون تبدیل و افت کیفیت!!

سلام بچه ها یه بزنامه می خواهم واسه 2 قسمت کردن یه قایل با پسوند mkv!! چون یه قیلم 1080p دانلود کردم حجمش 14 گیگ هست می خوام رویه 2 تا دی وی دی 9 جاش بدم بدون تبدیل و افت کیفیت!!
hjsplit میتونه این کار رو برات انجام بده، البته با Winrar هم میشه.
از اینجا میتونی hjsplit رو دانلود کنی. در مورد افت کیفیت مطمئن نیستم.http://www.freebytesoftware.com/download/hjsplit.zip

سلام !
با عرض خسته نباشید خدمت همه ی دوستان مخصوصا احمد جان :love::دی
Daemon Tools 64bit خواستم ...مشکلی با ویندوز 7 نداشته باشه :دی
ممنون !:love:

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش "دسکتاپ بک گراند" ه متغیر داشت!؟یعنی هر چند دقیقه یه بار عکس بک گراند عوض بشه!؟
با تشکر از احمد جان,ولی اونی که بالا گذاشتین خیلی ابتداییه! یه جوری میخوام که قابل برنامه ریزی باشه!ا(البته اگه چنین نرم افزاری هست!)این رو باید یه جا کپی کرد بعد هرچی والپیپر اونجا هست به صورت رَندُم میزاره! اینطوری خوب نیست!
اگه یکی دیگه بزارین ممنون میشم!
این برنامه رو تست کنید بد نیست قابلیت هاش بیشتر هستش مثل تنظیم زمان برای تغییر تصویر و پشتیبانی از انواع پسوند ها...
بابک جان دستت درد نکنه ولی واسه دانلودش مشکل دارم.میشه یه جا دیگه آپلودش کنی واسم!؟

آخرین ویرایش:
با تشکر از احمد جان,ولی اونی که بالا گذاشتین خیلی ابتداییه! یه جوری میخوام که قابل برنامه ریزی باشه!ا(البته اگه چنین نرم افزاری هست!)این رو باید یه جا کپی کرد بعد هرچی والپیپر اونجا هست به صورت رَندُم میزاره! اینطوری خوب نیست!
اگه یکی دیگه بزارین ممنون میشم!
این برنامه رو تست کنید بد نیست قابلیت هاش بیشتر هستش مثل تنظیم زمان برای تغییر تصویر و پشتیبانی از انواع پسوند ها...

Download

Pass:

Code:
www.mihandownload.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or