درخواست نرم افزار هاي كاربردي

آقايون مهندس يه برنامه لطفا به ما بدين كه بشه باهاش به راحتي فيلم هاي دوربين رو با كارت كپچر ريخت روي هارد!!
خود كارتم برنامه WinDVD Creator 2 رو داره اما قسمت كپچرش كار نميده!!
تورو خدا فقط زودتر كه كار حيثيتي هستش و تا فردا قبل ظهر وقت دارم!! :biggrin1: (اينا جدي گفتم!)

آقايون مهندس يه برنامه لطفا به ما بدين كه بشه باهاش به راحتي فيلم هاي دوربين رو با كارت كپچر ريخت روي هارد!!
خود كارتم برنامه WinDVD Creator 2 رو داره اما قسمت كپچرش كار نميده!!
تورو خدا فقط زودتر كه كار حيثيتي هستش و تا فردا قبل ظهر وقت دارم!! :biggrin1: (اينا جدي گفتم!)

Ulead Video Studio 11 PLUS

سلام به همه
من يه برنامه برا تغيير پسوند دسته جمعي فايلها ميخواستم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
یکم واضح تر میگید؟!یعنی مثلا 200فایل با پسوند BMP رو JPEG کنید؟خوب همرو باهم توی برنامتون بعد از Add کردن سلکت کنید میشه دیگه!بازم من خوب متوجه شدم یکم توضیح بدید حتما کمکتون میکنم:دی

یکم واضح تر میگید؟!یعنی مثلا 200فایل با پسوند BMP رو JPEG کنید؟خوب همرو باهم توی برنامتون بعد از Add کردن سلکت کنید میشه دیگه!بازم من خوب متوجه شدم یکم توضیح بدید حتما کمکتون میکنم:دی
دنبال برنامه Extension Changer ميگشتم. پيداش كردم خيلي ممنون از لطف شما:love::love::love::love:

کمک در ریکاور کردن یه مموری

سلام بچه ها میدونین ما پارسال با خانواده رفته بودیم همدان اونجا عکس گرفتیم و همچنین دو سال پیش مامان بزرگم از مکه اومد عکس گرفتیم و لی من هیچ کدومشون رو پرینت نگرفتم از قضا یه روز یه ویروسی میافته تو کامپیوترو ..........
مجبور شدم کله هاردو پاک کنم حالا هر وقت یادش میافتم عذلب وجدان میگیرم آخه اون پیره زن همین یه بارو رفته بود منم عکسشو بهش ندادم نمیشه ریکاورش کرد؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or