سلام! اگه منظورت Ultra Surf هست که : لینکسلام.من لینک دانلود برنامه ULTRA SUFR میخواستم.
دنبال یه نرم افزار قوی و خوب برای تبدیل pdf به word هستم.
سلام بچه ها میدونین ما پارسال با خانواده رفته بودیم همدان اونجا عکس گرفتیم و همچنین دو سال پیش مامان بزرگم از مکه اومد عکس گرفتیم و لی من هیچ کدومشون رو پرینت نگرفتم از قضا یه روز یه ویروسی میافته تو کامپیوترو ..........
مجبور شدم کله هاردو پاک کنم حالا هر وقت یادش میافتم عذلب وجدان میگیرم آخه اون پیره زن همین یه بارو رفته بود منم عکسشو بهش ندادم نمیشه ریکاورش کرد؟![]()
می خوام که حتما فارسی رو هم ساپورت کنه
سلام دوستان
دنبال یه نرم افزار قوی و خوب برای تبدیل pdf به word هستم.فوری
همچنین لینک دنلود front page رو هم می خواستم
مرسی
سلام یه نرم افزاری میخوام که بشه فایل های avi رو به فرمت های دیگه تبدیل کرد؟
من این نرم افزار رو دارم ولی هر وقتی که بخوام به 3gp تبدیل کنم و تو موبایل میریزم صدای اهنگ خراب میشه مثلا از لب خونی جلوتر میره این مشکل تو بیشتر نرم افزارهای تبدیل کننده دارم به نظر شما مشکل از کجاست!؟
من این نرم افزار رو دارم ولی هر وقتی که بخوام به 3gp تبدیل کنم و تو موبایل میریزم صدای اهنگ خراب میشه مثلا از لب خونی جلوتر میره این مشکل تو بیشتر نرم افزارهای تبدیل کننده دارم به نظر شما مشکل از کجاست!؟
اگه لینک دانلود بزاری ممنون میشم...منتظرمتوي اين نرم افزار ، براي 3gp منم مشكل مشابه رو داشتم . اما براي بقيه تبديل ها خير . براي 3gp ميتوني از ImTOO 3GP Video Converter استفاده كني . اگر نداريش لينك بدم؟
پ.ن : يه مقداري با تنظيمات صدا بازي كن شايد درست بشه ...