درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام دوستان دنبال یه برنامه میگردم که در یک ساعت مشخص کامپیوتر رو روشن کنه به اینترنت وصل بشه و یک فایل رو دانلود کنه و سرانجام اینترنت رو قطع کنه و سیستم رو هم خاموش!
هست؟ :biggrin1:

سلام
بچه ها لطف میکینن یه نرم افزار تغییر صدا با کرک یا پچ برام بذارین. اگر اکان داره کار باهاش هم راحت باشه.
یا علی مدد
سلام
بچه ها کسی چیزی سراغ نداره؟
بد جوری کارم گیره؟
یا علی مدد

آقا اگه ممکنه یکی لینک یه برنامه بزاره که PDF Farsi رو به Word تبدیل کنه
توجه کنید PDF Farsi ! چون خودم چند تا برنامه داشتم تست کردم بعد اینکه کانورت کرد اصلا زبونش فارسی نبود و چرت و پرت بود !

یه سوال فنی:
یه آنتی ویروس بهم معرفی کنین که هم Update بشه هم free باشه:cheesygri

البته من کاسپر اوریجینال دارم ولی چون هر بار که DC میشم از اینترنت IP رو عوض میکنه، با اکانت رپیدشیر مشکل خوردم. و بعد از هر بار DC شدن یا Restart کامپیوتر IP توسط کاسپر عوض میشد و اکانت رپیدم میپرید.
برای همین کاسپر رو پاک کردم. از وقتی کاسپر رو پاک کردم IP عوض نمیشه و اکانت رپیدم مشکلی نداره ولی خب دستگاه بدون آنتی ویروس نمیشه.
حالا یه راهنمایی میخوام.
اول اصلا کسی این مشکل رو داشته؟ چطوری حل شده؟ آیا گزینه ای چیزی توی تنظیمات کاسپر هست که IP رو عوض نکنه؟
دوم اگه نیست پس بی زحمت یه آنتی ویروس معرفی کنین که هم خوب باشه هم با IP کاری نداشته باشه.
مرسی

یه سوال فنی:
یه آنتی ویروس بهم معرفی کنین که هم Update بشه هم free باشه:cheesygri

البته من کاسپر اوریجینال دارم ولی چون هر بار که DC میشم از اینترنت IP رو عوض میکنه، با اکانت رپیدشیر مشکل خوردم. و بعد از هر بار DC شدن یا Restart کامپیوتر IP توسط کاسپر عوض میشد و اکانت رپیدم میپرید.
برای همین کاسپر رو پاک کردم. از وقتی کاسپر رو پاک کردم IP عوض نمیشه و اکانت رپیدم مشکلی نداره ولی خب دستگاه بدون آنتی ویروس نمیشه.
حالا یه راهنمایی میخوام.
اول اصلا کسی این مشکل رو داشته؟ چطوری حل شده؟ آیا گزینه ای چیزی توی تنظیمات کاسپر هست که IP رو عوض نکنه؟
دوم اگه نیست پس بی زحمت یه آنتی ویروس معرفی کنین که هم خوب باشه هم با IP کاری نداشته باشه.
مرسی

به مشکل شما بر نخوردم اما با Dis کردن کاسپر فکر کنم مشکلتون حل بشه به هر حال می تونید از این استفاده کنید:http://www.softpedia.com/get/Antivirus/AntiVir-Personal-Edition.shtml

سلام
نرم افزار تبدیل PDF به Power Point را میخواستم
اگر امکانش هست فونت فارسی هم پشتیبانی کنه
چون یک برنامه گرفتم تبدیلش کردم فارسیش کج و جابجا شد حروفهاش
مرسی

دوستان برنامه‌هاي Game Wizard و Game Master و Quick Memory Editor و RamCheat و Game Expert رو ميخواستم لطفا. با سلامتي شما
ممنون
هیچ کدومش مفت نمی ارزه! Cheat Engine یا Art money(نسخه حرفه ای) رو بگیر. آموزش Cheat Engine هم تا حدودی رو سایت هست که میتونی ازش استفاده کنی اگه تا حالا کار نکردی

هیچ کدومش مفت نمی ارزه! Cheat Engine یا Art money(نسخه حرفه ای) رو بگیر. آموزش Cheat Engine هم تا حدودی رو سایت هست که میتونی ازش استفاده کنی اگه تا حالا کار نکردی
به به همشهری.کجایی دادا؟:biggrin1:
به خواسته من هم رسیدگی کنید:(یه برنامه میخوام پسورد فایل های زیپ شده رو برداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or