درخواست نرم افزار هاي كاربردي

[ کار خوبی کردی ] ;)
آره دیگه با این برنامه ها باید فایل فلش رو باز کنی ، فرقی نداره همشون در یه سطحن;) اگه میتونی همرو دانلود کن ببین کدوم رو باهاش راحتری:smile:

درود :دی

اولی رو دان کردم نیومد ! دیگه حوصله ندارم بقیه رو دان کنم می ترسم اون ها هم کار نکنن !

سلام
نرم افزار انتی ویروسِ nod eset رو میخوام ! لطفا
اخرین ورژن باشه و به روز !
ممنون میشم ازتون.
راستی کسی نمیدونه سر سایتهای torrent چه بلایی اومده؟

مرسی

درود :دی

اولی رو دان کردم نیومد ! دیگه حوصله ندارم بقیه رو دان کنم می ترسم اون ها هم کار نکنن !
پس مشکل از برنامه نیست از جاهای دیگه هستش :smile: تمامی برنامه هایی که دادم فرمت SWF رو پشتیبانی میکنند

نرم افزار انتی ویروسِ nod eset رو میخوام ! لطفا
اخرین ورژن باشه و به روز !
ممنون میشم ازتون.
ESET NOD32 Antivirus 4.0.437 Retail/Business Editions, 32 bits
Code:
nod32 escalation id username: EAV-24687529
nod32 escalation id password: cstk23nu67

username: EAV-24605666
 password: 4txd6r6kr2

username: EAV-23476773
password: xtn2eeup68

username: EAV-24203280
password: dkjs3vetcn

نرم افزاری هست که بهش بگی مثلاً با اتمام تایمر دانلود منیجر یا به هر طریق دیگه ای وقتی دانلودم تموم شد کامپیوترو خاموش کن ؟
آقایون smigle . pandora tomorrow , scorpion2 .dr.xj کمک کنید

سلام بر دوستان و اساتید عزیز ...

یه نرم افزار Java برای خلق Animation های ساده و ترجیحاً با خروجی Gif برای Mobile Phone یکی از دوستان درخواست فرمودند ، شما چیزی سراغ دارید ؟!

ممنون .

سلام
بچه ها من یه نرم افزاری رو احتیاج دارم که به وسیله ی اون بتونم از یه فایل صوتی با فرمت wma یا mp3 یه تیکهی دلفخواه رو جدا کنم و به صورت جدا ذخیره کنم(با همون فرمت).
اگر اماکن داره لطف کنین این نرم افزار رو به من معری کنین و ستاپش رو بذارین.
یا علی مدد

سلام
بچه ها من یه نرم افزاری رو احتیاج دارم که به وسیله ی اون بتونم از یه فایل صوتی با فرمت wma یا mp3 یه تیکهی دلفخواه رو جدا کنم و به صورت جدا ذخیره کنم(با همون فرمت).
اگر اماکن داره لطف کنین این نرم افزار رو به من معری کنین و ستاپش رو بذارین.
یا علی مدد

این نرم افزار دقیقا همون چیزیه که میخوای. کار باهاش خیلی راحته. فرمت رو هم تغییر نمیده.

دانلود

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. من نرم افزار کرک شده تدبیر رو میخوام. این نرم افزار یک نرم افزار عمرانی هست. از دوستان خواهش میکنم هر کس که این برنامه رو داشت , بزاره برای دانلود. ممنون

سلام دوستان. من نرم افزار کرک شده تدبیر رو میخوام. این نرم افزار یک نرم افزار عمرانی هست. از دوستان خواهش میکنم هر کس که این برنامه رو داشت , بزاره برای دانلود. ممنون

نرم افزار عمرانی تدبیر نسخه 16

توی 4 تا قسمت هست که حجمش حدودا 290Mb میشه. البته من دانلود نکردم چون به کارم نمیاد ولی لینکها سالم هستن.

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

لینک کرک

نرم افزار عمرانی تدبیر نسخه 16

توی 4 تا قسمت هست که حجمش حدودا 290Mb میشه. البته من دانلود نکردم چون به کارم نمیاد ولی لینکها سالم هستن.

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

لینک کرک
سلام دوست من. متشکرم که لینک گذاشتی ولی من امتحان کردم دانلود نشد.:(

من نر م افازري مي خوام كه بتونه هر چه كه ويندوز آپديت كرده ونصب كرده ،فايلهاي آپديت رو جمع كنه و توي يك سي دي رايتش كنم(قبل از فرمت ويندوز،آپديت ها رو نگه دارم وبعد از نصب ويندوز تازه ،دوباره راحت آپديت ها رو نصب كنم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or