دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

با سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا با برنامه psx download helper دیتا رو با کابل لن انتقال میدادم رو کنسولم و هیچ مشکلیم نداشتم ولی چند وقتیه که وقتی میام انتقال بدم علاوه بر اینکه هنگام باز کردن نرم افزار این ارور رو میده
the remote name can not be resolved :
www.elanblog.com گذشته از این وقتی دارم انتقال میدم هی قطع میشه و پیغام تلاش مجدد میده روی چند تا کامپیوترم تست کردم نشد فایروال و انتی ویروسمم غیرفعال کردم نشد و...... خواهش میکنم کمکم کنید دیگه دارم دیونه میشم :(

سرعتتون با این روش چنده؟
برای من 2.5 مگ در ثانیه هست.
اگه راهی بود که میشد مستقیم از لبتاپ به ps4 وصل کنیم خیلی خوب میشد. (مثل استفاده از کریو)

سرعتتون با این روش چنده؟
برای من 2.5 مگ در ثانیه هست.
اگه راهی بود که میشد مستقیم از لبتاپ به ps4 وصل کنیم خیلی خوب میشد. (مثل استفاده از کریو)
من با 10 مگ انتقال میدم.
اگه هر دورو با لن وصل کنید سرعت خوب میشه.
روش که میگید هست ولی باید چند صفحه قبل رو بگردید دنبالش.

- - -ویرایش - - -

اقایون داداشام
من کنسولم با این برنامه جفت نمیشه کانکشن کنسولم فیلد میزنه
تست نگیرید مشکل حل میشه.

دوستان الان بهترین روش برای آپدیت بازیهای PS4 همینه؟ راه آسونتر و بهتری نیست؟ ممنونم از آموزش مفیدتون
راستی یه سوال دیگه :
الان نمیشه یکی آپدیتهای بازیهارو بزاره رو سرور که همه ازش دانلود کنن و نخواد هی حساب کتاب بکنن؟ مثلا اگه من آپدیت Destiny که برای من بالای 6 گیگ زده رو دانلود کنم میتونم بدم دوستم هم ازش استفاده بکنه و نخواد از نو دانلود بکنه؟ ممنونم

درود
دوستان سرعت دانلود از سرورهای سونی افتضاح پایینه
من سرعت دانلودم 500 -600 ولی از سونی که میخوام آپدیت بگیرم سرعت میاد رو 140 حتی با idm
راهی برای افزایش وجود داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or