دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

مال من ریجن all هسسش---. اینکه از توضیحات چیزی متوجه نشدم.....میشه روفلش زدوبعدش روps4نصبکرد>؟مثل اپدیت که ب pc دان میکنیم بعدش بافلش میریزیم رو دسگاه

از توضیحات چیزی متوجه نشدم.....میشه روفلش زدوبعدش روps4نصبکرد؟مثل اپدیت که ب pc دان میکنیم بعدش بافلش میریزیم رو دسگاه

خیر. باید PC و کنسول رو از طریق مودم با هم شیر کنید و بعد کامپیوتر به عنوان Host برای کنسول شناخته میشه و به جای این که از اینترنت دانلود کنید، از کامپیوتر فایلی رو که قبلاً دانلود کردید به کنسول انتقال میدید.

[h=3] لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)[/h]
تاپیک بالا رو ملاحظه کنید. فایل آموزش کار با برنامه رو هم بچه ها گذاشتن. 10 دقیقه وقت بزارید همه چیز دستگیرتون میشه. بعد اگه مشکلی بود بپرسید تا راهنمایی کنم.

دوستان میخواستم بدونم چجوری میتونم آپدیتای بازی ها رو از کنسولم استخراج کنم

بروبکس اگه میشه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
من الان میخوام فیفا15 رو دیجیتالی بخرم یکی از دوستان گفتش تقریبا 60 دلار توی psn ینی ب عبارتی 210 هزار تومن پس من باید ی psn کارت 60 دلاری بخرم و بزنم تو گوششاین از این
حالا فیفا 15 دست دوم 140 تو بازاره اکبندشم 190 این جوری نسخه فیزیکیش رو بخرم بصرفه نیس (البته میدونم بصرفه هس)ولی میخوام بدونم نسخه دیجیتالیش از نظر قیمت با فیزیکیش توفیر داره ینی من توی قیمت اشتب کردم یا نه اگه کسی توضیح کاملی بده بازم ممنونم

طی این شرایط اگه جفت فیفا ها یه نسخه هستن فزیکیش به صرفه تره ، البته ممکنه دیجیتالش ادآن روش باشه (DLC)
البته جای این سوال اینجا نبود سرور گرامی.

پ.ن :من براتون چک کردم یه نسخه دلوکس ادیتیشن هم داره که من فیزیکیشو ندیدم اونم59.99 قیمتشه که انا رو داره:[COLOR=rgba(255, 255, 255, 0.901961)]Receive the full game including 2200 FIFA Points to redeem FIFA 15 Ultimate Team Packs, a Leo Messi FUT Loan player for 5 games, and a bundle of popular EA SPORTS Football Club items. DELUXE EDITION CONTENT AVAILABLE ONLY FOR NEW PURCHASES AND EXPIRES SEPTEMBER 21, 2015. 2200 FIFA POINTS BONUS CONTENT UNLOCKS A MINIMUM OF 22 GOLD PACKS.

[/COLOR]

Last edited by a moderator:
دوستان بازی مرتال کامبت بدون هیچ مشکلی با نرم افزار PSX دانلود و نصب میشه فقط آپدیت بازی دانلود میشه ولی موقع نصب کلا همه چی به هم میخوره و دانلود روی ۵۰٪ گیر میکنه. با توجه به اینکه یکی از دوستان در همینجا اشاره کرده که سر بازی بلک لایت با آپدیت مشکل پیدا کرده مثل خودم پس میشه به این نتیجه رسید که احتمالا با آپدیت جدید ۲.۵۱ این نرم افزار به مشکل خورده (قبل از آپدیت ۲.۵۱ هیچ مشکلی نبود) حالا فقط امیدوارم این قضیه فردا پسفردا روی نصب بازی تاثیر نزاره (آپدیتو میشه باهاش کنار اومد مستقیم دانلود کنیم) . دوستان اگر کسی نظر یا راه حلی داره لطف کنه اینجا بنویسه.

(
دوستان بازی مرتال کامبت بدون هیچ مشکلی با نرم افزار PSX دانلود و نصب میشه فقط آپدیت بازی دانلود میشه ولی موقع نصب کلا همه چی به هم میخوره و دانلود روی ۵۰٪ گیر میکنه. با توجه به اینکه یکی از دوستان در همینجا اشاره کرده که سر بازی بلک لایت با آپدیت مشکل پیدا کرده مثل خودم پس میشه به این نتیجه رسید که احتمالا با آپدیت جدید ۲.۵۱ این نرم افزار به مشکل خورده (قبل از آپدیت ۲.۵۱ هیچ مشکلی نبود) حالا فقط امیدوارم این قضیه فردا پسفردا روی نصب بازی تاثیر نزاره (آپدیتو میشه باهاش کنار اومد مستقیم دانلود کنیم) . دوستان اگر کسی نظر یا راه حلی داره لطف کنه اینجا بنویسه.

من دیشب خواستم warframe و کیلزون آپدیت کنم با خوده پی اس ان ولی رو 50% موند دیگه خوابیدم صبح چک کردم آپدیت شده بود ، شما هم یکی 2 ساعت بزار شاید مشکل کلی باشه

(

من دیشب خواستم warframe و کیلزون آپدیت کنم با خوده پی اس ان ولی رو 50% موند دیگه خوابیدم صبح چک کردم آپدیت شده بود ، شما هم یکی 2 ساعت بزار شاید مشکل کلی باشه
با پي اس ان ميدونم ميشه مشكل من اينه كه با پي اس ايكس آپديت بازي انتقال بدم به كنسول كه اين اواخر ظاهرأ نميشه.

با سلام
من قبلا با برنامه ی psx downloadhelper خیلی راحت با کابل لن دیتاهامو انتقال میدادم ولی چند وقته دیگه با لن گه وصلش میکنم هی دیس میشه و نمیره جلو دانلود کنسول تازه برنامه رو کهروی کامپیوترم باز میکنم این اررورو میده
the remote name could not be solved "
www.elanblog.com
" دوستان خواهشا کمک کنید دیونه شدم آخه قبلا این مشکلو نداشتم

- - -ویرایش - - -

:(

چند روز پیش انتی ویروس نصب کردم از اون موقع دیگه وقتی وارد برنامه میشم فیلد ای پی خالی هست هر چی هم میزنم این ارور رو میده ، انتی ویروس رو هم پاک کردم بازم درست نشد !
خواهشا کمک کنین کل زندگی من به این برنامه وابسته هست :((

آخرین ویرایش:
چند روز پیش انتی ویروس نصب کردم از اون موقع دیگه وقتی وارد برنامه میشم فیلد ای پی خالی هست هر چی هم میزنم این ارور رو میده ، انتی ویروس رو هم پاک کردم بازم درست نشد !
خواهشا کمک کنین کل زندگی من به این برنامه وابسطه هست :((

انتی ویروس رو باز کن برو قسمت ست اپ بعد پرسونال فایروال رو دیزیبل کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or