از سیم لن یا wifi. کامپیوتر دیگه به عنوان host دانلود شناخته میشه.دوستان شما چطوری میگید میشه موقع انتقال دیتا به کنسول اینترنت رو قطع کرد؟من وسط انتقال تیک Connect to internet کنسول رو برداشتم انتقال قطع شد.اگه کنسول به اینترنت وصل نباشه پس از چه طریقی به مودم وصل بشه تا دیتا ها رو بگیره؟
دوستان شما چطوری میگید میشه موقع انتقال دیتا به کنسول اینترنت رو قطع کرد؟من وسط انتقال تیک Connect to internet کنسول رو برداشتم انتقال قطع شد.اگه کنسول به اینترنت وصل نباشه پس از چه طریقی به مودم وصل بشه تا دیتا ها رو بگیره؟
از سیم لن یا wifi. کامپیوتر دیگه به عنوان host دانلود شناخته میشه.
من که نگفتم بری اون تیک رو برداری! گفتم سیم پشت مودم رو در بیاد ، اگه دانلود بازیت قطع شد بدون داره از اینترنت نصرف میکنه و یه جای کار میشکل داره
خب من که کنسول رو با وای فای وصل میکنم چطوری نت کنسول رو قطع کنم؟
دوستان آپدیت رو چطوری بریزم. من الان بازی رو گذاشتم تو PS3 و درخواست آپدیت داد. لینک رو با PSX استخراج کردم و دانلود کردم . بعدش دوباره آپدیت بازی رو چک کردم و درخواست آپدیت رو تایید کردم ولی هرکاری کردم نشد آپدیت رو با PSX منتقل کنم. خودش داشت دوباره دانلود میکرد. چی کار باید کرد؟
دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه
دانلود کردن بازی های ps4 با اون حجم زیادشون کار عاقلانه ایست؟
این پول و وقتی بابت دانلود میذاریم خریدن نسخه فیزیکیش بهتر نی؟
شمایی ک این کارو میکنید از اینترنت نا محدود استف میکنید یا نه؟
اگه کسی میتونه ی راهنمایی کلی بهم بگه و اینکه فیفا15 حجمش چقدره؟
میشه ی خورده واضح تر بگی داش؟دیتا چیه مگه دیتا واس نصب بازی نی یا خود بازیهشما لازم نیست بازی ها رو دانلود کنی میتونی دیتاهارو با قیمت مناسب بخری بازی های دیجیتالی به نظرم واسه بازی های جدید خیلی بهتره چون با قیمت ارزونتری میتونی بازیهای جدید رو بخری ولی واسه بازی های قدیمی بهتره دیسک بخری
میشه ی خورده واضح تر بگی داش؟دیتا چیه مگه دیتا واس نصب بازی نی یا خود بازیه
از کجا باید دیتا بخرم؟
دوستان من از لینک های این صفحه اپدیت gta v رو رو لپتاپ دان کردم...الان چطوری باید روps4نصب کنم...با usb میشه؟لطفن کمک کنید....