دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دوستان شما چطوری میگید میشه موقع انتقال دیتا به کنسول اینترنت رو قطع کرد؟من وسط انتقال تیک Connect to internet کنسول رو برداشتم انتقال قطع شد.اگه کنسول به اینترنت وصل نباشه پس از چه طریقی به مودم وصل بشه تا دیتا ها رو بگیره؟

دوستان شما چطوری میگید میشه موقع انتقال دیتا به کنسول اینترنت رو قطع کرد؟من وسط انتقال تیک Connect to internet کنسول رو برداشتم انتقال قطع شد.اگه کنسول به اینترنت وصل نباشه پس از چه طریقی به مودم وصل بشه تا دیتا ها رو بگیره؟
از سیم لن یا wifi. کامپیوتر دیگه به عنوان host دانلود شناخته میشه.

من که نگفتم بری اون تیک رو برداری! گفتم سیم پشت مودم رو در بیاد ، اگه دانلود بازیت قطع شد بدون داره از اینترنت نصرف میکنه و یه جای کار میشکل داره :)

از سیم لن یا wifi. کامپیوتر دیگه به عنوان host دانلود شناخته میشه.

من که نگفتم بری اون تیک رو برداری! گفتم سیم پشت مودم رو در بیاد ، اگه دانلود بازیت قطع شد بدون داره از اینترنت نصرف میکنه و یه جای کار میشکل داره :)

خب من که کنسول رو با وای فای وصل میکنم چطوری نت کنسول رو قطع کنم؟

دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه
دانلود کردن بازی های ps4 با اون حجم زیادشون کار عاقلانه ایست؟
این پول و وقتی بابت دانلود میذاریم خریدن نسخه فیزیکیش بهتر نی؟
شمایی ک این کارو میکنید از اینترنت نا محدود استف میکنید یا نه؟
اگه کسی میتونه ی راهنمایی کلی بهم بگه و اینکه فیفا15 حجمش چقدره؟

دوستان آپدیت رو چطوری بریزم. من الان بازی رو گذاشتم تو PS3 و درخواست آپدیت داد. لینک رو با PSX استخراج کردم و دانلود کردم . بعدش دوباره آپدیت بازی رو چک کردم و درخواست آپدیت رو تایید کردم ولی هرکاری کردم نشد آپدیت رو با PSX منتقل کنم. خودش داشت دوباره دانلود میکرد. چی کار باید کرد؟

دوستان آپدیت رو چطوری بریزم. من الان بازی رو گذاشتم تو PS3 و درخواست آپدیت داد. لینک رو با PSX استخراج کردم و دانلود کردم . بعدش دوباره آپدیت بازی رو چک کردم و درخواست آپدیت رو تایید کردم ولی هرکاری کردم نشد آپدیت رو با PSX منتقل کنم. خودش داشت دوباره دانلود میکرد. چی کار باید کرد؟

با این روش نمیشه واسه اپدیت بازیهای پلی 3 استفاده کرد

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

به نظرمن دیجیتالی خیلی به صرفه هست بابت حجم فیفا 15 حجمش 15 گیگه درضمن بازی دیجیتالی بعضی یاشون زودتراز فیزیکی عرضه میشه

sigpic108388_2.gif

فروش PSN کارت

[psnpid]l_R_A_N[/psnpid]

شما لازم نیست بازی ها رو دانلود کنی میتونی دیتاهارو با قیمت مناسب بخری :) بازی های دیجیتالی به نظرم واسه بازی های جدید خیلی بهتره چون با قیمت ارزونتری میتونی بازیهای جدید رو بخری ولی واسه بازی های قدیمی بهتره دیسک بخری

شما لازم نیست بازی ها رو دانلود کنی میتونی دیتاهارو با قیمت مناسب بخری :) بازی های دیجیتالی به نظرم واسه بازی های جدید خیلی بهتره چون با قیمت ارزونتری میتونی بازیهای جدید رو بخری ولی واسه بازی های قدیمی بهتره دیسک بخری
میشه ی خورده واضح تر بگی داش؟دیتا چیه مگه دیتا واس نصب بازی نی یا خود بازیه
از کجا باید دیتا بخرم؟

میشه ی خورده واضح تر بگی داش؟دیتا چیه مگه دیتا واس نصب بازی نی یا خود بازیه
از کجا باید دیتا بخرم؟

دوست عزیز دیتا یعنی خود بازی برای اجراشدنش شما نیاز به لایسنس بازی دارید میتونید خودتون بخرید یا میتونید اکانتی که لایسنس بازی توش هست تهیه کنید اموزش انتقال بازی ps4 توای تاپیک ps4 هست وقتی که تهیه کردین راحت میتونید بازیتون انتقال بدید درضمن تا شما خود بازی یا اکانتی که بازی توشه نداشته باشید نمیتونی بازی کنید

دوستان من از لینک های این صفحه اپدیت gta v رو رو لپتاپ دان کردم...الان چطوری باید روps4نصب کنم...با usb میشه؟لطفن کمک کنید....

تو صفحه اول آموزش کامل گذاشته شده. مطابق آموزش پیش برید.
فقط دقت کنید، باید ریجن بازیتون با آپدیت همخونی داشته باشه. فکر کنم لینکایی که تو صفحه اول گذاشته شده مربوط به بازی ریجن 1 باشه، اگه بازی شما ریجن 1 نباشه عملاً اون فایلی که دانلود کردید به کارتون نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or