aliahmadi2
کاربر سایت
تو کدوم تبش هست من نمیبینم
میشه بیشتر راهنمایی کنی
الان مشخص نیست ، توی تب اول ، وقتی لینک ظاهر شه واست Location هم مشخص میشه
تو کدوم تبش هست من نمیبینم
میشه بیشتر راهنمایی کنی
با آپدیت جدید برای من وصل نمیشه که حتی لینک ها رو هم بده.چه برسه به اینکه بخوام دانلود و منتقل کنم
کسی این مشکل رو نداره ؟ روی تست کانکشن قسمت اتصال به نت ارور میده
کسی نظری واسه این مشکل نداره ؟ کماکان این مشکل رو دارم.حتی آنتی ویروس رو هم disable کردم تاثیری نداشت.خود ps4 به نت وصل نمیشه
کسی نظری واسه این مشکل نداره ؟ کماکان این مشکل رو دارم.حتی آنتی ویروس رو هم disable کردم تاثیری نداشت.خود ps4 به نت وصل نمیشه
قبل از آپدیت مشکلی نداشت داداش؟
قبلا میتونستی راحت وصل شی؟
مطمئنی پروک*سیرو درست میزنی چون نرم افزار به ای پیه سیستمت نگاه میکنه
آره قبل از آپدیت زمانی که اردر تازه اومد رو انتقال دادم بدون مشکل.بعد از اون تست نکردم تا الان که وصل نمیشه
همون آی پی که خود برنامه میده رو به ps4 میدم
Firewall هم بستس دیگه؟
آره هم آنتی ویروس و هم فایروال رو هم بستم
دوست عزیز من هم مثل شما همین مشکل رو داشتم به کل فایروال خود ویندوز رو خاموش کردم
آنتی ویروس هم غیر فعال کردم و حل شد
فایروال هم کلا بستم.آنتی ویروس رو هم همینطور.فایده نداشت که نداشت
ممکنه از ip address باشه که برنامه داده ؟ تنها قسمتی که میتونه ایراد داشته باشه اینه
آی پی برنامه اونیه ک از مودم گرفته و نمیتونه اشتباه باشهشما برای اینکه مطمین هم بشید cmd رو باز کنید و داخل اون به ترتیب ipconfig/release و ipconfig/renew بزنید و ریستارت کنید کامپیوترتون رو اگر مجدد برنامه لینک نداد بدون شک این فایروال سیستمتونه ک اجازه نمیدهفایروال هم کلا بستم.آنتی ویروس رو هم همینطور.فایده نداشت که نداشت
ممکنه از ip address باشه که برنامه داده ؟ تنها قسمتی که میتونه ایراد داشته باشه اینه