دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام دیتای بتلو ک میخوام بریزم با psx یه بار تا 7 گیگ رفت ارور cant not dawnlod زد ی بارم سر 20 گیگ.....من باید چی کار کنم؟؟؟ واقعا خسته شدم دیگه....مرسی...تو رو خدا ج بدین...

با آپدیت جدید برای من وصل نمیشه که حتی لینک ها رو هم بده.چه برسه به اینکه بخوام دانلود و منتقل کنم

کسی این مشکل رو نداره ؟ روی تست کانکشن قسمت اتصال به نت ارور میده

کسی نظری واسه این مشکل نداره ؟ کماکان این مشکل رو دارم.حتی آنتی ویروس رو هم disable کردم تاثیری نداشت.خود ps4 به نت وصل نمیشه

کسی نظری واسه این مشکل نداره ؟ کماکان این مشکل رو دارم.حتی آنتی ویروس رو هم disable کردم تاثیری نداشت.خود ps4 به نت وصل نمیشه

مطمئنی پروک*سیرو درست میزنی چون نرم افزار به ای پیه سیستمت نگاه میکنه

آخرین ویرایش:
قبل از آپدیت مشکلی نداشت داداش؟

قبلا میتونستی راحت وصل شی؟

آره قبل از آپدیت زمانی که اردر تازه اومد رو انتقال دادم بدون مشکل.بعد از اون تست نکردم تا الان که وصل نمیشه

مطمئنی پروک*سیرو درست میزنی چون نرم افزار به ای پیه سیستمت نگاه میکنه

همون آی پی که خود برنامه میده رو به ps4 میدم

دوست عزیز من هم مثل شما همین مشکل رو داشتم به کل فایروال خود ویندوز رو خاموش کردم
آنتی ویروس هم غیر فعال کردم و حل شد

فایروال هم کلا بستم.آنتی ویروس رو هم همینطور.فایده نداشت که نداشت

ممکنه از ip address باشه که برنامه داده ؟ تنها قسمتی که میتونه ایراد داشته باشه اینه

ممکنه از ip address باشه که برنامه داده ؟ تنها قسمتی که میتونه ایراد داشته باشه اینه

یک بارم کل برنامه رو پاک کن یعنی از اول از فایل Rar خارج کن ببین درست میشه

آی پی برنامه اونیه ک از مودم گرفته و نمیتونه اشتباه باشهشما برای اینکه مطمین هم بشید cmd رو باز کنید و داخل اون به ترتیب ipconfig/release و ipconfig/renew بزنید و ریستارت کنید کامپیوترتون رو اگر مجدد برنامه لینک نداد بدون شک این فایروال سیستمتونه ک اجازه نمیده
آنتی ویروستون باید disable protection باشه و فایروال ویندوز هم به طور کامل turn off

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or