دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام.من میخوام اکانت همراه دیتا بازی تهیه کنم.
ولی در توضیحات تاپیک PSX DOWNLOAD HELPER *دیدم که مودم باید 2تا کابل لن بخوره که یکی pc بهش وصل بشه و یکی هم ps4.
\
ولی اینترنت من وایفای مبین نت هست و فقط یک کابل لن میخوره و pc من هم بهش وصله.
ایا راهی نداره که من بتونم بازی را نصب کنم ؟؟
حتما باید اتصال فیزیکی بین ps4 و مودم باشه.>؟ از طریق وایفای نمیشه ؟

سلام.من میخوام اکانت همراه دیتا بازی تهیه کنم.
ولی در توضیحات تاپیک PSX DOWNLOAD HELPER *دیدم که مودم باید 2تا کابل لن بخوره که یکی pc بهش وصل بشه و یکی هم ps4.
\
ولی اینترنت من وایفای مبین نت هست و فقط یک کابل لن میخوره و pc من هم بهش وصله.
ایا راهی نداره که من بتونم بازی را نصب کنم ؟؟
حتما باید اتصال فیزیکی بین ps4 و مودم باشه.>؟ از طریق وایفای نمیشه ؟

داداش از طریق وای فای هم میشه انتقال داد و سرعتش پایینه و نزدیک به 2مگابایت در ثانیه هست ولی کابل 10مگابایت
شما لپ تابتو از طریق لن وصل کن و PS4 رو از طریق وای فای

همه چیز طبق آموزش هست فقط در ابتدای کار شما بزن Wifi و بعدش هم Custom انتخاب کن

داداش اتصال برقرار شد حتی زدم یه بازی مجانی دانلود کنه اونم لینک های دانلودش اومد مشکل اینجاست که نمی تونم بازی که دارمو به کنسول انتقال بدم
اونو چیکار کنم

اول برو Seting PSX بعدش همه پارت های بازی رو که گرفتی بریز داخل یه پوشه ، تیک Auto Replace File رو بزن و آدرس فولدر بهش بده

اون لینک دانلود رو بزن دانلود شه ، همین که داخل PSX دیدی لینک اومد ، Location رو بزن و لینکی که برنامه ازت میخاد رو بهش بده که معمولا 0 میخاد

بعدش Resume رو بزن توی PS4 میبینی خودش دیگه اتوماتیک تا آخر بازیو میریزه روی دستگاه :)

سلام من ۳ روز پیش psn plus ۳ ماه گرفتم . بهم گفت می تونی بازی infamous second son رو فری دانلود کنی . حالا مشکل من اینجاست که خود دستگاه ۵ گیگ دانلود کرد بعد بهم اجازه داد بازی کنم ولی ۱۶ گیگ باقی مانده رو تو پس زمینه شروع کرده به دانلود و من هیچ دسترسی به دانلود ندارم بتونم متوقفش کنم . می خواستم ببینم هیچ راهی نداره الان که اولا دانلود backgroundمتوقف کنم و دومآ از ادامه همین ۶.۰۴ گیگی که بوسیله ps4 دانلود شده با استفاده از این نرم افزار دانلود کنم؟ آخه اینترنت من حجمی و گرون واسم در میاد بخوام دانلود کنمش تو روز

تنها کاری که شما میتونی واسه متوقف کردن انجام بدی اینه که بری داخل Setting و تیک Internet Connectionرو برداری

اگه بخای از PSX استفاده کنی ، الان هیچ راهی نداره تقریبا و باید همه لینکهارو دانلود کنی ، آخه بازی ها اینطوری نیستن که پارت 0 بگیرن بعدش پارت 1 رو بگیرن و همینطور تا آخر ، جدیدا بازی ها به صورت رندم و تصادفی لینک ها رو درخواست میکنن

از دیروز چند نفر از بچه ها همین مسئله ( قفل شدن بازیا) رو مطرح کردن
فکر کنم سونی فهمیده و داره جلوشو میبنده
اگه قفل بیاد، به احتمال زیاد نتونید دیگه بازی کنید

با آپدیت جدید برای من وصل نمیشه که حتی لینک ها رو هم بده.چه برسه به اینکه بخوام دانلود و منتقل کنم

کسی این مشکل رو نداره ؟ روی تست کانکشن قسمت اتصال به نت ارور میده

سلام....بچه ها من میخوام دیتای بتل بریزم با این برنامه ی psx اما وقتی تنظیم میکنم روی اینترنت کانکشن faile میده...ولی وقتی رو حالت easy میزارم راحت کانکت میشه.....میشه سریع جواب بدین.......کلی ممنون
ویرایش:منم دقیقا مشکل نفر بالایی رو دارم

سلام....بچه ها من میخوام دیتای بتل بریزم با این برنامه ی psx اما وقتی تنظیم میکنم روی اینترنت کانکشن faile میده...ولی وقتی رو حالت easy میزارم راحت کانکت میشه.....میشه سریع جواب بدین.......کلی ممنون
ویرایش:منم دقیقا مشکل نفر بالایی رو دارم
ارمان جان شما احتمالا آنتی ویروستون تاثیر گذاشته. تو Taskbar روش راست کلیک کنید و Disable Protection کنید.

اول برو Seting PSX بعدش همه پارت های بازی رو که گرفتی بریز داخل یه پوشه ، تیک Auto Replace File رو بزن و آدرس فولدر بهش بده

اون لینک دانلود رو بزن دانلود شه ، همین که داخل PSX دیدی لینک اومد ، Location رو بزن و لینکی که برنامه ازت میخاد رو بهش بده که معمولا 0 میخاد

بعدش Resume رو بزن توی PS4 میبینی خودش دیگه اتوماتیک تا آخر بازیو میریزه روی دستگاه :)

داداش یکم بیشتر توضیح می دی
با تشکر

داداش یکم بیشتر توضیح می دی
با تشکر

سلام
من هم امروز صبح بتل ریختم هیچ مشکلی نداره با ابدیت جدیده ...
برای من هم فیلد میزد اما بعد از چند بار درست شد .....
چند بار امتحان کنید درست میشه

سلام
چند بار امتحان کنید درست میشه[/QUO
داداش یکم در مورد کارایی که بعد از وصل کردن pc به ps3 انجام دادی بیشنر توضیح می دی مخصوصا موقعی که بازی به نرم افزار معرفی میکنی بعد کپی میکن
با تشکر

ببخشید هی سوال میپرسم...این دیتای بتلو ک میخوام بریزم با psx یه بار تا 7 گیگ رفت ارور cant not dawnlod زد ی بارم سر 20 گیگ.....من باید چی کار کنم؟؟؟ واقعا خسته شدم دیگه....مرسی

سلام
چند بار امتحان کنید درست میشه[/QUO
داداش یکم در مورد کارایی که بعد از وصل کردن pc به ps3 انجام دادی بیشنر توضیح می دی مخصوصا موقعی که بازی به نرم افزار معرفی میکنی بعد کپی میکن
با تشکر

داداش شما بگو دقیقا کجاش مشکل داری تا توضیح بدم

توی پست قبلی که کامل گفتم نمیدونم مشکلت کجاست

داداش شما بگو دقیقا کجاش مشکل داری تا توضیح بدم

توی پست قبلی که کامل گفتم نمیدونم مشکلت کجاست

داداش بازی ریختم تو فولدر ، فولدر شناسوندمش و تیکو زدم تا اینجا درست
حالا اون لینک دانلود بزن دانلودشه اون کجاست
با تشکر

داداش بازی ریختم تو فولدر ، فولدر شناسوندمش و تیکو زدم تا اینجا درست
حالا اون لینک دانلود بزن دانلودشه اون کجاست
با تشکر

توی PS4 و بعدش قسمت Notifigation و بعدش قسمت Download باید بازیت اونجا لینک دانلودش باشه ، حدودا 5مگابایت دانلود کرده باشه بعد متوقفش کرده باشی

به محض اینکه بزنی دانلود شروع شه توی PSX لینک نمایش داده میشه و بعدش بقیه ماجرا که گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or