دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام به همه ...من برای farcry 4 یه مقدار رو با ps4 دنلود کردم و حدود ۱۵ گیگ هم با psx ریختم .
الان بعد یه مدت که دارم تو بازی چرخ میزنم قفل میکنه و مبجبور میشم بیام بیرون یه نظرتون مربوط به همین میشه ؟؟

آی پی برنامه اونیه ک از مودم گرفته و نمیتونه اشتباه باشهشما برای اینکه مطمین هم بشید cmd رو باز کنید و داخل اون به ترتیب ipconfig/release و ipconfig/renew بزنید و ریستارت کنید کامپیوترتون رو اگر مجدد برنامه لینک نداد بدون شک این فایروال سیستمتونه ک اجازه نمیده
آنتی ویروستون باید disable protection باشه و فایروال ویندوز هم به طور کامل turn off
انجام دادم ، نشد
آنتی ویزوس رو کلا پاک کردم
ویندوزم هم 8 هست از قسمت control panel > windows firewall گزینه turn off رو زدم و پیغام خاموش بودن فایروال هم اومد ولس فایده نداشت.حتی pc رو خاموش کردم و در حالت خاموش خواستم ست کنم فایده نداشت
عجیب اینجاست همین 1 ماه پیش اردر رو رو همین ویندوز و با همین تنظیمات منتقل کردم.ایم 1 ماه کلا با pc کاری نداشتم تا چند روز پیش که دیدم این مشکل وجود داره

انجام دادم ، نشد
ویندوزم هم 8 هست از قسمت control panel > windows firewall گزینه turn off رو زدم و پیغام خاموش بودن فایروال هم اومد ولس فایده نداشت.حتی pc رو خاموش کردم و در حالت خاموش خواستم ست کنم فایده نداشت
عجیب اینجاست همین 1 ماه پیش اردر رو رو همین ویندوز و با همین تنظیمات منتقل کردم.ایم 1 ماه کلا با pc کاری نداشتم تا چند روز پیش که دیدم این مشکل وجود داره
اتفاقا برای من هم بعد آپدیت 2.50 همین حالت پیش اومد که فهمیدم از فایرواله سیستمم هست
البته من ip static هم برای کنسول و هم برای کامپیوتر تعریف کردم شما هم اینکار رو انجام بدید شاید مشکل حل شد
در ضمن چک کنید ببینید که UPNP روی مودم فعاله یا خیر؟

کسی نیست جواب بده؟!
خیر نیاز نیست به شرط اینکه شما اجازه بدید اول اون قسمت prepare to download پر بشه و 100% بشه بعد که با psx وصل شدید تست اینترنت نگیرید دیگه

انجام دادم ، نشد

چون اینترنت به دستگاه نمیرسه ، مطمعن باش که مشکل از PC هست که اینترنت رو نمیتونه با دستگاه شیر کنه

داخل IPv4 خودت بهش یه IP مشخص بده ببین اینطوری مشکلت حل نمیشه

نرم افزارو پاک کردی از اول امتحان کنی؟

اتفاقا برای من هم بعد آپدیت 2.50 همین حالت پیش اومد که فهمیدم از فایرواله سیستمم هست
البته من ip static هم برای کنسول و هم برای کامپیوتر تعریف کردم شما هم اینکار رو انجام بدید شاید مشکل حل شد
در ضمن چک کنید ببینید که UPNP روی مودم فعاله یا خیر؟

چون اینترنت به دستگاه نمیرسه ، مطمعن باش که مشکل از PC هست که اینترنت رو نمیتونه با دستگاه شیر کنه

داخل IPv4 خودت بهش یه IP مشخص بده ببین اینطوری مشکلت حل نمیشه

نرم افزارو پاک کردی از اول امتحان کنی؟

برای ای پی لطفا راهنمایی کنید به چه صورت معرفی کنم ؟

برنامه رو هم آره پاک کردم دوباره اکسترکت کردم

سلام دوستان .

همونطور که می دونید اگه بخواید به صورت Wireless فایل های دانلود شده با حجم بالا رو به وسیله برنامه PSX DOWNLOAD HELPER به PS4 انتقال بدید چیزی در حدود چندین چند ساعت زمان میبره .
خیلی از دوستانم هستن که به هر دلیلی امکان اتصال همزمان PC و PS4 با کابل به یه Modem یا ... براشون مقدور نیست . ( یا Modem که دارن تک پورت یا مثلا Access point که استفاده می کنن تک پورت )
با این روش و با کمترین امکانات به راحتی می تونید فایل های با حجم بالا رو در کمترین زمان ممکن به PS4 انتقال بدید .

وسایل مورد نیاز :

1- لپ تاپ
2- کابل شبکه
3- اینترنت Wireless

مراحل انجام کار (ویندوز 7) :

1- لپ تاپ رو به وسیله WIFI به اینترنت متصل کنید .

2- به Network > network and sharing center > change adapter settings بريد در این قسمت می تونید کانکشن شبکه بیسیم تونو ببینید . (Wireless Network Connection)

3- بر روی Wireless Network Connection کلیک راست و بر روی properties کلیک کنید .

4- به تب Sharing برید و تیک allow other network users to connect through this computer's internet connection بزنید و Ok کلیک کنید (اگه فقط یه دونه local area connection داشته باشید (معمولا واسه لپ تاپ ها یه دونس) به صورت اتوماتیک اینترنت برا اون share میشه اگه بیشتر بود به صورت دستی اونی که می خواید اینترنت براش Share بشه و قراره به وسیله کابل به PS4 متصل بشرو انتخاب کنید)

5- یه سر کابل شبکه رو به لپ تاپ و اون سرشم به PS4 وصل کنید .

6- کار تمام شد .

در حال حاضر شما یه ارتباط قوی از لحاظ انتقال DATA بین لپ تاپ - PS4 دارید و همچنین PS4 شما همزمان به اینترنت هم متصله .

بقیه مراحل طبق آموزش برنامه PSX DOWNLOAD HELPER
سلام دوستان. ببخشید من یه سوال خیلی مبتدیانه داشتم.
من می خوام طبق این آموزش بین دستگاه و لپ تاپ ارتباط برقرار کنم. در آخر آموزش نوشته شده که "بقیه مراحل طبق آموزش برنامه PSX DOWNLOAD HELPER". این یعنی بعد از انجام مراحل این پست، تمامی قدم های آموزشی پست اول رو انجام بدم و اینترنت کانکشن بسازم؟ منظورم اینه که من باید اول تمامی مراحل این پست رو انجام بدم، و باز تمامی مراحل فایل آموزشی پست اول رو؟ بسیار ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوستان برای بازی درایو کلاب :

من وقتی تنظیمات PSX رو انجام میدم و دانلود رو توی دستگاه میزنم توی PSX سه تا فایل میده که یکیش آخر لینک DP زده و حجمشم 10 مگابایت زده شده...در صورتی که توی فروم PSX فقط دوتا فایل آپدیت بازی رو گزاشتن....جریان این فایله که آخرش زده DP چیه ؟؟

برای هر 4 گیگ فایلی که میخوای انتقال بدیم به دستگاه یه کادر باز میشه توی PSX ؟؟

یعنی 4 گیگ اول توی کادر اول و 4 گیگ بعدی رو هم توی کارد بعدی باید بزنیم ؟؟یا همه پارت ها رو باید توی همون اولی بزنیم تا منتقل بشه به دستگاه ؟

سلام دوستان. ببخشید من یه سوال خیلی مبتدیانه داشتم.
من می خوام طبق این آموزش بین دستگاه و لپ تاپ ارتباط برقرار کنم. در آخر آموزش نوشته شده که "بقیه مراحل طبق آموزش برنامه PSX DOWNLOAD HELPER". این یعنی بعد از انجام مراحل این پست، تمامی قدم های آموزشی پست اول رو انجام بدم و اینترنت کانکشن بسازم؟ منظورم اینه که من باید اول تمامی مراحل این پست رو انجام بدم، و باز تمامی مراحل فایل آموزشی پست اول رو؟ بسیار ممنون میشم راهنماییم کنید.

نه داداش دیگه ادامه آموزش منظورش از اون قسمت هست که ارتباط بین PS4 و لپ تاچت برقرار شده و قراره شما بازیو انتقال بدی

سلام بچه ها!
من خودم خیلی راحت با این برنامه کار کردم سرعت نسبتا خوبیم بهم میده برای انتقال....در حد 5mps ولی دوستم که میخاد استفاده کنه سرعت خیلی پایینی میده بهش! دقیقا جفتمونم دستگاه با کابل به مودم بود و لپ تاپ با وای فای وصل بود...ولی سرعت اون فوق العاده پایینه! نظری ندارید که چه کنه؟!

ببخشید دوستان من اموزش رو خوندم ولی یه نکته رو نگرفتم . من دانلود کردم یه بازی رو برای خودم از اون طریق میریزم ولی حالا میخوام اون دیتا رو بدم به دوستم اونم باید همین مراحل رو طی کنه یا راه ساده تری هم داره ؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره جواب بده .
ضمنن با تشکر از نویسنده مطلب . بسیار مفید و کاربردی بود . خلاصه : "دمت گرم !"

سلام بچه ها!
من خودم خیلی راحت با این برنامه کار کردم سرعت نسبتا خوبیم بهم میده برای انتقال....در حد 5mps ولی دوستم که میخاد استفاده کنه سرعت خیلی پایینی میده بهش! دقیقا جفتمونم دستگاه با کابل به مودم بود و لپ تاپ با وای فای وصل بود...ولی سرعت اون فوق العاده پایینه! نظری ندارید که چه کنه؟!

وقتی انتقال میده رو سیم تلفن پشت مودم رو بکش ببین احیانا قطع نمیشه دانلود بازی!

- - -ویرایش - - -

ببخشید دوستان من اموزش رو خوندم ولی یه نکته رو نگرفتم . من دانلود کردم یه بازی رو برای خودم از اون طریق میریزم ولی حالا میخوام اون دیتا رو بدم به دوستم اونم باید همین مراحل رو طی کنه یا راه ساده تری هم داره ؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره جواب بده .
ضمنن با تشکر از نویسنده مطلب . بسیار مفید و کاربردی بود . خلاصه : "دمت گرم !"

آره دیگه باید همه مراحل رو طی کنه تا PS4 به PSX متصل شه ، کلا کار 5 دقیقه هم نیست همش :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or