دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

اقا من همه این کارای تو اموزش رو میکنم ولی وقتی تست کانکشن میگیرم
روی همون obiain ip adress ارور میده
با 2تا لب تاب هم تست کردم اینطوری بوده
مشکلش چیه؟
-----
یه چیزی هم اضافه بکنم
من میخوام لب تاب رو با کابل لن به ps4 وصل بکنم
فقط برای اینکه کنسول از لب تاب اینترنت بگیره
و بعدش با استفاده از psx اینترنت شیر بشه

آخرین ویرایش:
اقا من همه این کارای تو اموزش رو میکنم ولی وقتی تست کانکشن میگیرم
روی همون obiain ip adress ارور میده
با 2تا لب تاب هم تست کردم اینطوری بوده
مشکلش چیه؟
-----
یه چیزی هم اضافه بکنم
من میخوام لب تاب رو با کابل لن به ps4 وصل بکنم
فقط برای اینکه کنسول از لب تاب اینترنت بگیره
و بعدش با استفاده از psx اینترنت شیر بشه
شدنی نیست
شاید شما بتونی برا کنسولت از لپ تاپ نت بگیری ولی برا انتقال بازی به روش PSX شدنی نیست، برا این کار باید کنسول و کامپیوتر همزمان به یک مودم وصل باشه و هر دو به نت کانکت

سلام دوستان
من قبلا کلی بازی اینجوری اینستال کردم و هیچ مشکلی ندارم اما الان یه مشکل عجیب غریب دارم اونم اینه که ارتباط کامل برقرار هستش و سرعت انتقال چیزی نزدیک 1.5 مگ هست ولی مشکل اینه که بعد از اینکه 20 30 مگ منتقل میشه یه دفعه میره از اول و دوباره به 20 30 اینا که میرسه باز همین اتفاق تکرار میشه !
کسی حدسی میزنه که مشکل از کجا باشه؟

سلام دوستان
من قبلا کلی بازی اینجوری اینستال کردم و هیچ مشکلی ندارم اما الان یه مشکل عجیب غریب دارم اونم اینه که ارتباط کامل برقرار هستش و سرعت انتقال چیزی نزدیک 1.5 مگ هست ولی مشکل اینه که بعد از اینکه 20 30 مگ منتقل میشه یه دفعه میره از اول و دوباره به 20 30 اینا که میرسه باز همین اتفاق تکرار میشه !

منم دقیقا همین مشکل رو دارم, با کابل لن هم امتحان کردم باز همین اتفاق افتاد!
فایروال رو دیزیبل کردم, آنتی ویروس هم کلا پاک کردم باز درست نشد

- - -ویرایش - - -

با فلش چه جوری دیتاها رو بریزیم؟ همینجوری به کنسول وصل کنیم؟

آخرین ویرایش:
کسی نیست یه کمکی به من بکنه ؟؟؟؟
سلام دوستان

مدام یا cannot download میده یا اینکه بین صفحه ای که میزنه چقدر دانلود شده و preparing download سریعا سوییچ میشه
جالب هم اینه که فقط واسه اپدیت درایو کلاب اینجوری میشه مثلا برای اپدیت playroom خیلی راحت فایل منتقل میشه

Last edited by a moderator:
کسی نیست یه کمکی به من بکنه ؟؟؟؟
سلام دوستان
واسه من یکبار این مورد پیش اومده بود.دلیلشم این بود که پارت اول مال یک گیم دیگه بود که اشتباهی توی فولدر کپی شده بود

بچه ها من آپدیت مورتال کمت ایکس رو از تاپیک همین سایت دانلود کردم
حالا واسه انتقال به دستگاه مشکل دارم آدرس فایل رو که به برنامه میدم بعد تو پی اس 4 که ادامه دانلود میزنم باز از اینترنت دانلود میکنه سرعتش هم فوق العاده پایینه
چه کار کنم که اون فایل دانلودی با پی سی رو دانلود کنم
منو راهنمایی کنید 2 ، 3 شب گرفتارم مشکل حل نشد که نشد

بچه ها من آپدیت مورتال کمت ایکس رو از تاپیک همین سایت دانلود کردم
حالا واسه انتقال به دستگاه مشکل دارم آدرس فایل رو که به برنامه میدم بعد تو پی اس 4 که ادامه دانلود میزنم باز از اینترنت دانلود میکنه سرعتش هم فوق العاده پایینه
چه کار کنم که اون فایل دانلودی با پی سی رو دانلود کنم
منو راهنمایی کنید 2 ، 3 شب گرفتارم مشکل حل نشد که نشد

یا اپدیت جدیدیش اومده و شما داری اپدیت از رده خارج رو میدی به برنامه یا گذاشتی روی اتوماتیک تا بره فایل رو پیدا کنه که در این صورت دستی به برنامه بده فایل اپدیت رو مشکلت برطرف میشه.برای خود من پیش اومده بعضی وقت ها نتونسته اتوماتیک بره فایل رو انتخاب کنه

یا اپدیت جدیدیش اومده و شما داری اپدیت از رده خارج رو میدی به برنامه یا گذاشتی روی اتوماتیک تا بره فایل رو پیدا کنه که در این صورت دستی به برنامه بده فایل اپدیت رو مشکلت برطرف میشه.برای خود من پیش اومده بعضی وقت ها نتونسته اتوماتیک بره فایل رو انتخاب کنه
حالا زدم از همون لینکی که نرم افزار بهم میده دوباره دانلود کنم شاید اون آپدیتی که بچه ها دادن مشکل داشه
شما ها تازگیها با این نرم افزار کار کردید شاید تو آپدیت 2.51 دیگه کار نکنه ؟
آقا اگه کسی راه حلی داره بیاد کمک

حالا زدم از همون لینکی که نرم افزار بهم میده دوباره دانلود کنم شاید اون آپدیتی که بچه ها دادن مشکل داشه
شما ها تازگیها با این نرم افزار کار کردید شاید تو آپدیت 2.51 دیگه کار نکنه ؟
آقا اگه کسی راه حلی داره بیاد کمک

بله من هروز باهاش کار می کنم

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or