دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

من قبلا مودم ADSL داشتم و راحت با این روش دانلود می کردم آپدیت ها رو . الان ولی مودم وایمکس دارم از دوستان کسی می دونه این روش روی وایمکس هم جواب میده یا نه؟ کسی امتحان کرده؟

درود
من آپدیت بازی Dragon Age رو دانلود کردم به حجم 1.5 گیگ.
که الان دیدم از شانس آپدیت جدید اومده به حجم 2.6 گیگ!!
الان نمیشه اینی که گرفتم رو انتقال بدم و بقیه اش رو با کنسول بگیرم ؟؟؟

من از قبل دیسک ریجن 2 بازيه last of us رو داشتم و دیتای نصب شده با اون دیسک روی هارد دستگاه هست الان کد ريجن ١ رو خريدم و فعال كردم ميشه از این دیتا كه از قبل رو هارد بوده استفاده كنم و دوباره دانلود نكنم؟اگه اره چجوري اخه كد رو كه فعال كردم رفته تو دانلود ٤٥ گيگي
:(

بازی بتل فیدل هاردلاین رو دانلود کردم تا 8 گیگش رو انتقال دادم بعداش استپ کردم بقیه اش رو خواستم فردا انتقال بدم قبول نمیکنه باید کار خاصی کنم تا بقیه اش رو انتقال بده

من قبلا مودم ADSL داشتم و راحت با این روش دانلود می کردم آپدیت ها رو . الان ولی مودم وایمکس دارم از دوستان کسی می دونه این روش روی وایمکس هم جواب میده یا نه؟ کسی امتحان کرده؟

اره جواب میده واسه سرعت بیشتر ps4 رو وصل کن به لبتاپ بعد از طریق وای فای وصل شو به مودم وایمکس اینطوری سرعتت فضایی میشه البته باید بری تیک شیرینگ اینترنت رو برای اتصال لن فعا کنی تو ستینگ

سلام خسته نباشید
من خونه مودم دارم اما نت نمیده هیچ شرکتی
الان میخوام با 3gنت شیر کنم به کنسول میشه بگین چطوری؟
اگه با hotspotگوشی نت بدم ب سیستم،میتونم نت رو شیر کنم به کنسول؟
بخدا گیرم.ممنون میشم جواب بدین

اره جواب میده واسه سرعت بیشتر ps4 رو وصل کن به لبتاپ بعد از طریق وای فای وصل شو به مودم وایمکس اینطوری سرعتت فضایی میشه البته باید بری تیک شیرینگ اینترنت رو برای اتصال لن فعا کنی تو ستینگ
دوست عزیز شما حودتون اینکار رو انجام دادید؟ مطمئنید انجام پذیر هست؟ بعد چه تنظیماتی رو تو شیرینگ باید تغییر بدم؟

دوستان من تنظیمات رو انجام دام ، آنتیویروس همه چیز دیزیبل هست
با ادمین هم ران کردم
تو پلی4 تنظیمات رو هم انجام دادم ولی توی تست توی سومی که کنترل اینترنت هست فیلد میده

مشکل چی هست؟

دوستان من تنظیمات رو انجام دام ، آنتیویروس همه چیز دیزیبل هست
با ادمین هم ران کردم
تو پلی4 تنظیمات رو هم انجام دادم ولی توی تست توی سومی که کنترل اینترنت هست فیلد میده

مشکل چی هست؟
شما تست نگیرید مشکلتون حل میشه.

چندین و چند بار از PSX استفاده کردم و بازی و آپدیت نصب کردم،هم با وای فای هم با کابل لن!
امروز می خواستم آپدیت 8 گیگی شادو آف موردور رو بریزم که هر کاری می کردم نشد،به جای این که لینک محدود بگیره شروع می کرد به ساختن لینک های متعدد که وقتی به نزدیک 300 می رسید PC قفل می کرد و تو کنسول هم دانلود ادامه پیدا نمی کرد،حتی 100 مگ با خودش دانلود کردم که بازم نشد،برنامه رو پاک کردم و از اول ریختم این بار دو لینک گرفت و وقتی آدرس روی هارد دادم سرعتش فرقی نکرد پس برنامه رو بستم و دوباره باز کردم که همون لینک گرفتن نا محدود شروع شد که تا هنگ کردن کامل PC پیش می رفت!

دوستان من لینک بازی مورد نظر رو برداشتم و دانلود کرد حالا که میخوام از کنسول ادامه دانلود رو بزنم انگاری داره از اینترنت دانلود میکنه ، فایروال خاموشه و کانکت هم میشه کنسول و کامپیوتر
مشکل از کجاست ؟
فکر میکنم منم مشکل سجاد رو دارم،برنامه برای خودش چندتا لینک دیگه خود بخود اضافه میکنه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or