دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

عزیز...بجز فایلایی که توی فروم هست یه فایل دیگه هم برنامه میده که آخرش DP.pk هست...اونم باید داشته باشی....توی همین فروم بگیردی یکی نکتشو گفته بود.
اتفاقا چند شب پیش که باز دوباره خواستم امتحان کنم اون فایل رو هم دانلود کردم ولی بازیم روی 50% میمونه
اولین لینکی که میاره همون dp هست اونم میزنم بازم هی روی 50% و bar دانلود جا به جا میشه

اتفاقا چند شب پیش که باز دوباره خواستم امتحان کنم اون فایل رو هم دانلود کردم ولی بازیم روی 50% میمونه
اولین لینکی که میاره همون dp هست اونم میزنم بازم هی روی 50% و bar دانلود جا به جا میشه

من بازی رو که گرفتم اپدیتشو دانلود کردم...بعد به یه بد بختی انتقال دادم به دستگاه ولی بعدش که زدم بازی اجرا بشه...ارور داد و اجرا نشد.بعدش بازی رو پاک کردم و از دوباره نصب کردم و طبق اون راهنمایی که دوستان توی سایت گزاشته بودن عمل کردم.با این تفاوت که 4اول رو که انتال دادم بعدش اون فایل که آخرش DP.pk بود رو زدم و بعد از اون 4 گیگ بعدی رو...با این روش که انجام دادم دیگه مشکلی پیش نیومد و همه چیز درست شد....بعد از اونم دیگ با دستگاه آپدیتای بازی رو میگیرم...

من بازی رو که گرفتم اپدیتشو دانلود کردم...بعد به یه بد بختی انتقال دادم به دستگاه ولی بعدش که زدم بازی اجرا بشه...ارور داد و اجرا نشد.بعدش بازی رو پاک کردم و از دوباره نصب کردم و طبق اون راهنمایی که دوستان توی سایت گزاشته بودن عمل کردم.با این تفاوت که 4اول رو که انتال دادم بعدش اون فایل که آخرش DP.pk بود رو زدم و بعد از اون 4 گیگ بعدی رو...با این روش که انجام دادم دیگه مشکلی پیش نیومد و همه چیز درست شد....بعد از اونم دیگ با دستگاه آپدیتای بازی رو میگیرم...
من خیلی گشتم ولی اون پستی که میگی دوستان اموزش دادن رو نتونستم پیدا کنم .
اگه پیداش کزدی لطفا برام بفرست حالا یا اینجا یا توی پیام خصوصی.
خیلی هم ممنونم ازت که بالاخره جواب من رو دادی :دی

دوستان من با وایفای هم با کنسول هم به لپ تاپم وصلم و تنظیماتو عین توضیحات میرم جلو اما سر تست اینترنت کانکشن ارور میده.ip رو ساکسیفول میده اما اینترنت کانکشن رو نده.بدون پ. رو ک.سی میذارم سر 5ثانیه همه چی ساکسیفول میشه.راه حل چیه حالا؟
عین مراحلو میرم جلو.ip و پورتی رو همه که نرم افزار PSXDownloadHelper همون اول میده 192.168.1.101 با پورت 8080 اما وقتی اینارو وارد میکنم فیلد میشه.
**یه جا بعد اینکه DNS رو طبق عکس روی اتومات میذارم بعدش یه گزینه MTU SETTING میاد که که تو فایل آمزش عکسش نیست اما رو اتومات و دستی همست کردم بازم نشد.مشکل کجاست؟

آخرین ویرایش:
دوستان من با وایفای هم با کنسول هم به لپ تاپم وصلم و تنظیماتو عین توضیحات میرم جلو اما سر تست اینترنت کانکشن ارور میده.ip رو ساکسیفول میده اما اینترنت کانکشن رو نده.بدون پ. رو ک.سی میذارم سر 5ثانیه همه چی ساکسیفول میشه.راه حل چیه حالا؟
عین مراحلو میرم جلو.ip و پورتی رو همه که نرم افزار PSXDownloadHelper همون اول میده 192.168.1.101 با پورت 8080 اما وقتی اینارو وارد میکنم فیلد میشه.
**یه جا بعد اینکه DNS رو طبق عکس روی اتومات میذارم بعدش یه گزینه MTU SETTING میاد که که تو فایل آمزش عکسش نیست اما رو اتومات و دستی همست کردم بازم نشد.مشکل کجاست؟

امروز با کابل هم تست کردم و بازم همون ارور رو داد
دوستان یکی کمک کنه دیگه :(

لینک بازی های فری این ماه رو کسی داره بزاره دانلود کنیم...؟؟

مخصوصا متال گیر...برای ریجن یک

اگه کسی داره بزاره دانلود کنیم...
متال گیر رجیون یک
Code:
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.net/gs2/appkgo/prod/CUSA00218_00/3/f_686a3d188d03cecbcfe62913aa226aafc2bafc0dd408f00efdd144dbb87c4199/f/UP0101-CUSA00218_00-MAINGAME00000000.pkg
آپدیت 1.02
Code:
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.net/gs2/ppkgo/prod/CUSA00218_00/3/f_34583381579a21057fde81aae42400b96f8a4d77eed174efcc838e3f5cf882c5/f/UP0101-CUSA00218_00-MAINGAME00000000-A0102-V0100.pkg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or