دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام دوستان
اخرین اپدیت GTA V ریجن ALL رو اگه لینکش موجوده بزارید.ممنون:x

پ.ن:تا حالا از این روش استفاده نکردم.اگر اشتباه میکنم بگید...
روش: اینه که با pc دانلود رو کامل انجام بدیم(احتمالا فایل زیپ هست که بعد باید اکستراکت کنیم)بعد ps4 رو با کابل به مودم وصل کنیم و فایل رو انتقال بدیم(طبق مراحل توی pdf) ..درسته؟؟:d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
اخرین اپدیت GTA V ریجن ALL رو اگه لینکش موجوده بزارید.ممنون:x

پ.ن:تا حالا از این روش استفاده نکردم.اگر اشتباه میکنم بگید...
روش: اینه که با pc دانلود رو کامل انجام بدیم(احتمالا فایل زیپ هست که بعد باید اکستراکت کنیم)بعد ps4 رو با کابل به مودم وصل کنیم و فایل رو انتقال بدیم(طبق مراحل توی pdf) ..درسته؟؟:d

آره دقیقا همنیطوره با این تفاوت که فایل زیپ نیست ، خودش یه پسوند دیگه داره PKG

همزمان هم کامپیوتر به مودم با کابل وصل باشه هم PS4 با کابل به مودم وصل باشه تا انتقال انجام شه

سلام دوستان
من هر چه تلاش میکنم متاسفانه با این ارور رو به رو میشم
(در هنگام تست کانکشن)

Cannot connect to the server wthin the time limit
there might have been a problem in connecting to the network , or playstation Network
or the server of the service provider might be temporarily busy
(CE-33986-9)

اینم اضافه کنم من پی سی با استفاده از کابل لن و کنسول به صورت وایرلس متصل شدن به مودم این مشکلی ایجاد میکنه ؟

- - -ویرایش - - -

آپدیت : فعلا درست شد فکر کنم یه چیز شکنی روشن بود رو سیستم حواسم نبود ! نه ؟

- - -ویرایش - - -

حالا یه مشکل جدید پیدا کردم
من آپدیت بازی GTA V رو اجرا کردم
۴ تا لینک به من داده
دو تا ۱۱ مگابایتی
و دو تا ۴ گیگ
در صورتی که حجم آپدیت ۶ گیگ تقریبا !‌
جالبه هر دو لینک ۴گیگی که به من داده وقتی کپی میکنم تو IDM به یه آدرس تبدیل میشن هر دو
فکر کنم این پارت اول باشه
میذارمش برای دانلود و بعدش طبق آموزش میرم سراغ پارت بعدی
درسته رفقا ؟

سوال حاشیه ای : در تمام مدت نباید خود نرم افزار PSX بسته بشه ؟ اگه حالا به هر شکلی بسته شد چیکار باید کرد ؟

آخرین ویرایش:
باهاش آپدیت MK10 رو دانلود کردم و انتقال دادم به PS4 اما ارور CE-37732-2 داد و نصب نشد ! جریان چیه ؟
چهار تا لینک داد بهم اولین برای دانلود 3.650 گیگی آپدیت بود ، دوم یه فایل 5.64 مگی بود و دوتا لینک دیگه تکرار همون دو فایل بودن !! موقع مسیر نشون دادن ، هر مسیر رو فایل خودش رو ریختم و شروع کرد به دانلود . . .

یه نکته موقع انتقال فایل من توی PS4 فایل رو resume کردم و دانلود رو کامل از اول شروع نکردم ، چون با این روش وصل شدن این برنامه اصلا check for updateـــه بازی ها کار نمیکنه و مستقیم ارور میده ! کسی راه حلی داره ؟

سلام
یه سوال داشتم:d
اقا من چند روز دیگه میخوام واچ داگز بخرم .. میشه مثلا من الان اپدیتشو دانلود کنم با پی سی بعد بریزم تو دستگاه ؟
یا میشه کسی دیگه واسم دانلود با IDM ?
جایی هست که فقط اپدیت بازی بفزوشن ؟(پ.خ)
ممنون

سلام
یه سوال داشتم:d
اقا من چند روز دیگه میخوام واچ داگز بخرم .. میشه مثلا من الان اپدیتشو دانلود کنم با پی سی بعد بریزم تو دستگاه ؟
یا میشه کسی دیگه واسم دانلود با IDM ?
جایی هست که فقط اپدیت بازی بفزوشن ؟(پ.خ)
ممنون
اصلا‌فلسفه وجود این برنامه همین هستش دوست عزیز...
این برنامه برای انتقال بازیها و آپدیت های از پیش‌دانلود شده PS4 روی PC طراحی شده...
شما همین الان هم‌میتونی آخرین آپدیت WD رو‌دانلود کنی تا به محض رسیدن بازیت،بازی رو‌آپدیت و‌پلی کنی...
فقط به رجین بازی دقت کن که آپدیت اشتباه دانلود نکنی،البتهددر خیلی از موارد آپدیت ها روی رجین های مختلف کار میکنن.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان من هفته پیش لینک دیتای دموی the crew رو با همین نرم افزار گرفتم و دانلود کردم اما الآن که مراحلو دقیق میرم و ادامه دانلود رو میزنم مینویسه امکان دانلود وجود نداره درحالی که تست گرفتم اینترنت داشت و همه چیزش اوکی بود.دیشب با همین نرم افزار من فیفا15 نصب کردم.چرا اینطوری میشه؟
آنتی ویروس و فایروالم خاموشه.برا همینه که لینک میگیرم.پس مشکل از اینا نیست

دوستان من هفته پیش لینک دیتای دموی the crew رو با همین نرم افزار گرفتم و دانلود کردم اما الآن که مراحلو دقیق میرم و ادامه دانلود رو میزنم مینویسه امکان دانلود وجود نداره درحالی که تست گرفتم اینترنت داشت و همه چیزش اوکی بود.دیشب با همین نرم افزار من فیفا15 نصب کردم.چرا اینطوری میشه؟
کسی نمیدونه یه کمکی بکنه؟

ما کماکان منتظریم یکی محبت کنه به ما کمک کنه

دوستان یه راهنمایی به من بدید ممنون میشم
من بازی War Thunder رو برای دانلود زده بودم و 11 گیگ بود و سه پارتش رو تو دانلود منجر زدم و دانلود شدند
سوال من اینه که وقتی لینک پارت اول رو تو برنامه مورد نظر وارد کردیم و خواستیم به کنسول وارد کنیم باید تیک مربوط به اینترنت هم برقرار باشه؟
دوستان میگفتند سرعت مثل برق هست ولی برای من 3 گیگش حدود 40 دقیقه طول کشید تا به کنسول ریخته شد

سوال بعدی من اینه که الان وقتی برنامه رو هم از طریق کامپیوتر و کنسول استاپ کردم و حالا که مجدد میخوام ادامه انتقال فایلها رو انجام بدم وقتی برنامه رو باز میکنم و ادرس پارت اول رو میزنم از کنسول پیغام ارور میاد و ادامه دانلود نمیره
یه راهنمایی کنید چکار کنم؟
ایا به دلیل اینکه ارسال فایلها یه بار متوقف شده دیگه نمیشه ادامه داد یا نه و اگر اره ایا میشه انتقال فایلها رو از اول انجام داد؟به عبارتی میشه ریست کرد یا نه؟
با تشکر

- - -ویرایش - - -

در ضمن این تیک Enabel Disable که جلوی گزینه Offline هست برای چیه؟

یعنی بیخود تر از این برنامه من تو عمرم ندیده بودم
یک هفته هست بالای 20 گیگ دانلود کردم ولی هر دفعه یه ارور
کسی هم نیست که پاسخگو باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or