دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام
من میخاستم دیتاهای بازی ویچر3 رو انتقال بدم
تمام دیتاهارو بریزم داخل یه پوشه بعد پوشه رو انتخاب کنم از داخل خود برنامه ی psx تا خودکار دیتاهارو انتقال بده تا دیگه نیازی ب انتقال تک ب تک دیتاها نباشه.سوالم اینجاس چ گزینه ای رو بزنم داخل ستینگ؟یا اد کنم؟

براي من بيست گيگ زده هفت ساعته ، طبيعيه؟
سلام طبیعی نیست
یک راه حل برای این مشکل توصیه میشه
1- لپ تاپ یا کامپیوتر رو به وسیله WIFI به اینترنت متصل کنید .
2- به مسیر Network > network and sharing center > change adapter settings بريد که در این قسمت می تونید کانکشن شبکه بیسیم تونو ببینید . (Wireless Network Connection)
3- بر روی Wireless Network Connection راست کلیک کرده و properties را بزنید.
4- به تب Sharing رفته و تیک allow other network users to connect through this computer's internet connection رو بزنید و Ok کلیک کنید (اگه فقط یک local area connection داشته باشید (که معمولا یدونس) به صورت اتوماتیک اینترنت برای اون share میشه اگه بیشتر بود به صورت دستی اونی که می خواید اینترنت براش Share بشه و قراره به وسیله کابل به PS4 متصل بشرو انتخاب کنید)
5- یه سر کابل شبکه رو به لپ تاپ و اون سرشم به PS4 وصل کنید .
6- کار تمام شد :d

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه مشکلی دارم
بازی tomb rider رو خریدم ازاستور
بار اول لینکش اومد و خوب داشت میرفت اما وسطش گیر کرد حالا از ادامش که نمیرفت هیچی
من delete کردم و دوباره زدم که دانلود بشه الان تو psx لینک بازی نمیاد که فایل رو اضافه کنم
اپدیت بازی و بقیه بازی ها لینشون میاد فقط این بازی نمیاد !!!
میتونی از این پیج استفاده کنی و لینکشو با idm دانلود کنی
http://forum.bazicenter.com/thread95313/

دوست عزیز بازی درابو کلاب دو تا آپدیت داره :
یک آپدیت 23 مگابایتی و یک آپدیت حدودا 10 گیگا بایتی ! ( لااقل برای من اینطوره ) ، اسم فایل 23 مگابایتی اینه :

Code:
EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXDRIVECLUB-A0118-V0100-DP
و اسم فایل 10 گیگابایتی اینه :

Code:
EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXDRIVECLUB-A0118-V0100_0
مشخصه که با هم فرق دارند ، شما اول فایل 23 مگ رو دانلود کن و بفرست روی دستگاه ، دوباره آپدیت رو بزن تا لینک جدید بهت بده ، بعد لینک های جدید رو دانلود کن ( اگر هم حوصله نداری اینم لینک دانلود پارت اول ، بقیه پارت ها رو که می تونی درست کنی - دو تا پارت 4 گیگ و یک دو گیگ ) :

Code:
http://ic.02b483ab.01f648.gs2.sonycoment.loris-e.llnwd.net/gs2/ppkgo/prod/CUSA00003_00/29/f_ef407a86797c877a60a80d7fc03c6ce03c4f7980dc2a8c1cc3ee7d9d748c31b2/f/EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXDRIVECLUB-A0118-V0100_0.pkg?downloadId=0000000d&serverIpAddr=87.248.221.253&downloadType=ob&product=0183

سلام
من آپدیت 4Gig مورتال رو دان کردم موقع اجرای بازی هم میزنه آپدیت گیم دو تا کاراکتر هم اضاف شده ولی غیر فعالن
مورتال من نسخه اسپیشال شخصیت گرو هم داره ولی باز اونم غیر فعاله این پیغامو میده: there is no content
it might not be for sale yet. or might no longer be for sale
یه مشکل دیگه the last of us برای آنلاین بازی کردن باید چه کارکنم

دوستان خواهشا يكى توضيح ميده من اگه ديسك ديتارو بگيرم چجورى ميتونم با اين برنامه به كنسول انتقال بدم؟از كجاى راهنمايى بخونم؟ممنون ميشم يكى راهنمايى كنه.

بچه ها من بازی ویچر س رو میخوام با psx بفرستم اول که میخواد بازی رو دانلود کنه حجم حدود سی ویک گیگه ولی بعدش نه و خورده ای گیگ میشه؟؟!!!

- - -ویرایش - - -

یک چیز دیگه من بازی ویچر که دانلود کردم حجم ریجن یک ش شد 28.8 گیگ ولی بازی بالای سی گیگ میشه؟!!!

بچه ها من بازی ویچر س رو میخوام با psx بفرستم اول که میخواد بازی رو دانلود کنه حجم حدود سی ویک گیگه ولی بعدش نه و خورده ای گیگ میشه؟؟!!!

- - -ویرایش - - -

یک چیز دیگه من بازی ویچر که دانلود کردم حجم ریجن یک ش شد 28.8 گیگ ولی بازی بالای سی گیگ میشه؟!!!

سلام

اون 9 گیگ رو که فرستاد برید روی آیکون بازی و information رو بزنید اونجا میبینید که حجم بازی در حال افزایشه و از این طریق میتونید حجم در حال انتقال رو ببینید

تو قسمت دانلود کل حجم رو بهتون نمشون نمیده

قسمت دوم هم درسته و باید این گونه باشه وقتی بازی کامل منتقل شد از حالت فشرده خارج میشه و حدود همون 30 و خورده ای میشه

سلام
دوستان من دیروز آپدیت کامل 1.05 بازی The Evil withen رو دانلود کردم بعد حدودا ساعت 2 یا 3 بعد از ظهر بود انتقال دادم بعد 1 یا 2 ساعت آپدیت 1.06 منتشر شد (که نوار های سیاه بالا و پایین نمایشگر رو حذف میکرد ) بعد من هر کاری میکنم نمیتونم از ادامه ی آپدیت دانلود شده ی قبلی دانلود کنم ؟ چی کار کنم؟

سلام دوستان .من یه مشکلی دارم.میخوام آپدیت 4 گیگی بازی gta رو انتقال بدم به کنسول اما وقتی دانلود اولیه رو قطع میکنم که با نرم افزار psx فایل رو انتقال بدم یهو میبینم به جای یک لینک 4 گیگی 10 تا لینک 4 گیگی هم اضافه میشه و من نمیفهمم فایل آپدیتی که دانلود کردم رو با کدوم یکی از لینکهایی که هست به کنسول انتقال بدم..یا وقتی میخواد انتقال بده وسط دانلود همش درجا میزنه.لطفا راهنماییم کنید

ویرایش:دوستان فایل dp رو چطور منتقل کنم؟اگه فایلشو بدم به برنامه کلا انتقال نمیده و همش توی درصد خطا میده اگه انتقال ندم اپدیت نصب نمیشه
سلام دوستان من اپدیت اسسینز رو گرفتم انتقالش هم میدم ولی نصب نمیشه حجمی که تو کنسول نشون میده 6.5 هست تو کامپیوتر 6.2 ولی کامل منتقل میشه که یعنی درسته کلاف کرده منو چیکار کنم؟ا

آخرین ویرایش:
اقایون یه سوال !
الان داشتم دیتای ارکهام نایت رو کپی میکردم رو کنسول با این برنامه . بعد محل فایلی که پس وندش بعد اسم بازی 0 بود رو ازم خواست مثل همیشه که ادرس اونو دادم .
بعد یه چند مگی کپی کرد یه دفعه تو برنامه ادرس یه فایل جدید رو داد بعد اون قبلی که این پسوندش 4 بود ! یعنی اولین فایل رو که کامل نکرده بود یه دفعه پرید رو فایل با پسوند 4 ! :|
الان قضیه چیه ؟ خواهشا یکی کمک کنه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or