دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

اقایون یه سوال !
الان داشتم دیتای ارکهام نایت رو کپی میکردم رو کنسول با این برنامه . بعد محل فایلی که پس وندش بعد اسم بازی 0 بود رو ازم خواست مثل همیشه که ادرس اونو دادم .
بعد یه چند مگی کپی کرد یه دفعه تو برنامه ادرس یه فایل جدید رو داد بعد اون قبلی که این پسوندش 4 بود ! یعنی اولین فایل رو که کامل نکرده بود یه دفعه پرید رو فایل با پسوند 4 ! :|
الان قضیه چیه ؟ خواهشا یکی کمک کنه :(

همه فایلای بازی رو بزار توی یه فولدر، به تب setting برو، آدرس فولدر رو بده و تیک auto find رو بزن

سلام
من از این برنامه استفاده میکنم امروز هم دمو فیفا رو گرفتم سرعتم هم 512 هستش اما وقتی میخوام انتقال بدم به پلی 4 سرعت کمه یه جورایی حس میکنم داره از اول دانلود میکنه اما با سرعت بالا :D مثلا هر ثانیه 150 کیلوبایت میره
خیالم راحت باشه از حجم نمیره ؟ :D

یه سوال:
به فرض من قبلا 4 گیگ از اپدیت یه فایلی رو گرفتم و 2 گیگ اپدیت جدید میاد که برای کسی که از قبل اون رو دانلود نکرده میشه 6 گیگ.
حالا من میتونم با استفاده از پارت اخری که حجمش 2 گیگ هست اپدیت رو با psx انتقال بدم و دیگه نیازی به دانلود دوباره 4 گیگ اول نباشه؟

یه سوال داشتم الآن من با این برنامه فایل بازی ها رو بریزم رو دستگاه با چه سرعتی ریخته میشه؟ یعنی مثلا هر ثانیه چه قدر منتقل میشه؟
---
کامپیوتر با لن به مودم وصله و کنسول با وایفای... فاصله مودم هم تا کنسول حدود 15 متر هست. وقتی میریزم سرعتش چیزی نزدیک 1 مگ بر ثانیه هست. این درسته یا خیلی کمه؟

سلام ببخشید در آموزش این قسمتو متوجه نمیشم
و بعد SETTINGS وقتی برنامه مانند شکل زیر لینک را استخراج کرد شما می توانید با رفتن به قسمت
به صورت موقت دانلود بازی یا برنامه CONNECT TO THE INTERNET و برداشتن تیک NETWORK
را برگردانید که بتوانید به استفاده از آن PS متوقف کنید. و یا تنظیمات قبلی دستگاه 4 PS را در درون 4
بپردازید تا دانلود بازی تمام شود.

سلام ببخشید در آموزش این قسمتو متوجه نمیشم
و بعد SETTINGS وقتی برنامه مانند شکل زیر لینک را استخراج کرد شما می توانید با رفتن به قسمت
به صورت موقت دانلود بازی یا برنامه CONNECT TO THE INTERNET و برداشتن تیک NETWORK
را برگردانید که بتوانید به استفاده از آن PS متوقف کنید. و یا تنظیمات قبلی دستگاه 4 PS را در درون 4
بپردازید تا دانلود بازی تمام شود.
یعنی میخواد ببگه که نیازی به اینترنت نداره چون دیتا از طریق pc انتقال پیدا میکنه ...

- - -ویرایش - - -

یه سوال داشتم الآن من با این برنامه فایل بازی ها رو بریزم رو دستگاه با چه سرعتی ریخته میشه؟ یعنی مثلا هر ثانیه چه قدر منتقل میشه؟
---
کامپیوتر با لن به مودم وصله و کنسول با وایفای... فاصله مودم هم تا کنسول حدود 15 متر هست. وقتی میریزم سرعتش چیزی نزدیک 1 مگ بر ثانیه هست. این درسته یا خیلی کمه؟
کمه ... من خودم با وای فای کمه کمه 2-4 مگو انتقال میداد ...با لن هم (در صورتی که دوتاشون وصل باشن ) هم چیزی حدود 20مگ بر ثانیه سرعت انتقالش بود ...شما کابل تلفونو از پشت مودم بکش اکه دیدی بازم داره دیتا رو انتقال میده خیالت راحت باشه که حداقل تو انجام مراحل اشتباه نکردی ..

- - -ویرایش - - -

یه سوال:
به فرض من قبلا 4 گیگ از اپدیت یه فایلی رو گرفتم و 2 گیگ اپدیت جدید میاد که برای کسی که از قبل اون رو دانلود نکرده میشه 6 گیگ.
حالا من میتونم با استفاده از پارت اخری که حجمش 2 گیگ هست اپدیت رو با psx انتقال بدم و دیگه نیازی به دانلود دوباره 4 گیگ اول نباشه؟
نه دیگه ... نیازی نیست ... فقط باید بزارید نرم افزار لینک پارت جدید رو بذه و بعد از اون شروع به انتقال دیتا کنید.

- - -ویرایش - - -

سلام
من از این برنامه استفاده میکنم امروز هم دمو فیفا رو گرفتم سرعتم هم 512 هستش اما وقتی میخوام انتقال بدم به پلی 4 سرعت کمه یه جورایی حس میکنم داره از اول دانلود میکنه اما با سرعت بالا :D مثلا هر ثانیه 150 کیلوبایت میره
خیالم راحت باشه از حجم نمیره ؟ :D
شما واسه اینکه خیالت راحت بشه کابل تلفونو از پشت مودم بکش ببین اگه بازم داره به انتقال ادامه میده خیالت راحت باشه ... ولی با این سرعتی که گفتی مطمعنا از خود اینترنتت داره استفاده میکنه .

- - -ویرایش - - -

سلام من همه کارهارو اناجم میدم اما تو تست کانکشن ارور میده
چیز شکنم ندارم
به احتمال خیلی زیاد یکی از مراحل رو اشتباه انجام دادید....واسه منم زیاد پیش اومده

سلام من همه کارهارو اناجم میدم اما تو تست کانکشن ارور میده
چیز شکنم ندارم
یه بار مودم و کنسول و PC (یا لپتاپُ) ریستارت کن برنامه به احتمال زیاد یه IP بهتر مثلا 192.xxx.x.x میده که با این برای من وصل میشد , اگه دوباره هم Fail داد
DNS رو اینا بزار.اولی 4.2.2.4 و دومی 8.8.8.8
این آموزشُ بخون عالیه .
https://irgamers.com/post/1289/

دوستان من از قبل از این برنامه به راحتی استفاده میکردم.
ولی الان وقتی روی برنامه کلیک میکنم .rus as administator هم میزنم

جای ip را خالی میزاره یعنی اینترنت من را از اصلا نمیشناسه و ip را پیدا نمیکنه.هیچ مشکلی هم در استفاده از اینترنت ندارم و هیچ تغییر اینترنتی هم نسبت به قبل نداشتم
به نظرتون دلیلش چیه؟

- - -ویرایش - - -

t55s6jkvu2dhpu9mob8d.jpg

آخرین ویرایش:
یه بار مودم و کنسول و PC (یا لپتاپُ) ریستارت کن برنامه به احتمال زیاد یه IP بهتر مثلا 192.xxx.x.x میده که با این برای من وصل میشد , اگه دوباره هم Fail داد
DNS رو اینا بزار.اولی 4.2.2.4 و دومی 8.8.8.8
این آموزشُ بخون عالیه .
https://irgamers.com/post/1289/

داداش مودمو ریست کنم که تنظیمات بهم میخوره!!!
الانم هر کاری میکنم لامصب نمیشه فقط همون ای پی رو میده

سلام من کامپیوترو با لن به مودم وصل کردم ps4 هم با لن به مودم وصل کردم ولی سرعت خیلی پایینه هر چند دقیقه یه بارم قطع میشه مینویسه cannot download بعد که ******و برمیدارم تا ارور بر طرف شه بازم تا به psx وصل میکنم چند دقیقه بعد اهمون ارورو میده چیکار کنم که با سرعت بالا بتونم انتقال بدم ؟

داداش مودمو ریست کنم که تنظیمات بهم میخوره!!!
الانم هر کاری میکنم لامصب نمیشه فقط همون ای پی رو میده
نه منظورم اينه كه مودمُ خاموش روشن كن براى من جواب ميداد ، ip تغيير ميكرد و اعدادش كوچيكتر ميشد و راحت ميتونستم كانكت شم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or